reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mateuszkowa - jak ja si ciesze ze jestem zaopatrzona w ciuchy dla małego na dłłłuuuugo, uwierzysz, że kupiłam mu tylko 2 ciuszi i 2 czapeczki i to tylko dlatego, ze nie mogłam sie powstrzymac :tak:
aneta - u mnie tez brak koncepcji
beja - w nocy nie kaszle

reklama
beja - nie mam, raczej kupuje to co mi sie spodoba i jak ta osoba ma jeszcze cos wiecej to kupuje zeby byla 1 przesylka
asica - zazdroszcze!!!!!! ja kupowalam nawet jak maly mial - takie uzaleznienie ;-) dostalismy troszke ubran, ale juz z tego powyrastal, bo prezenty konczyly sie na rozm 68, na 74 i 80 mam jakies dresiki ale malo mi bylo!!! musialam mu dokupic jakies pajace itp. zeby mial w czym spac, chociaz ostatnio spi tylko w samym body i skarpetkach ..

beja, mateuszkowa - duuża oszczędność. Fakt, że kilka lat ciuszki mają i są też różowe bo po dziewczynkach też są ale to małemu nie przeszkadza. A te z których wyrośnie zachomikuję, może się jeszcze kiedyś mi albo siostrze przydadza ;-) nie mam poddejścia że ciuchy muszą być nowe czy super modne, ważne żeby małemu było cipeło i wygodnie

a ciuszków mam tyle, że mogę kilka razy dziennie małego przebierać a pranie robić po tygodniu :) no może nie aż tak ale sporo tego jest bo chyba po 4 dzieci :) i trochę prezentów..

Ostatnia edycja:
mateuszkowa nie jes mu za chłodno? mój spi wpajacu i jescze body na r rekawmu ubieram bo kiedys jak do niego wstałam był taki zimny

asica ja duzo rzeczy kupuje w ciucholandach, dobre jaościowo są rzeczy zagranicznych marek.

asica - ja tez kupuje uzywane i nie wstydze sie tego.. sa prawie nie znoszone, bez plam, dziur itp. firmowe , nie kiupilabym malemu spiochow nexta czy sweterka marks & spencer a on tylko w takich chodzi firmowych :-D ubranka sa nie rozciagniete i sliczne i za niektore dalam doslownie 2 zl ........a przeciez zara wyrosnie, nowe tez ma,np. body wole kupic nowe :) po nikimz rodziny nie mielismy ciuszkow wiec kupuje na allegro i powiem wam ze te uzywane po wielokrotnym praniu czesto wygladaje duzo lepiej niz nowe ktore raz upiore:baffled:

beja - spi w body z dlugim rekawem i pod kolderka, jak go ubieralam cieplej to mial potowki i normalnie sie budzil caly zlany potem wiec jak teraz jest cieplej na zewnatrz to ubierag go tak, kaloryfer mam zakrecony, okno na mikro ( ale takie slabe ze prawie nic nie czuc bo cos okno nie tak ;/ ) i maly cieplutki w pokoju pomimo tego mam jakies 21-22 stopnie...ja mieszkam w bloku ktory jest ocielony, na 2 pietrze wiec nie jest zimno :-) a mam porownanie bo rodzice mieszkaja na parterze..

mam m.in. taką babeczkę która sama jezdzi do Anglii po takie rzeczy, nowe tez przywozi:tak:

mateuszkowa to goracy ten Twoj chłopak;)

ide sobie zrobic kawki....w koncu!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry