reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

witam sie wtorkowo..

wczoraj padłam jak mucha i całe szczęście, bo normalnie nocka tragiczna, od 1 mały budził się co 30min i to z płaczem..dałam mu espunissan i nieco przeszło, dziąsełka też sposmarowałam..ale nie wiem co mu dolega..

no i coś rozkłada mi dziecko.. pokasłuje.. są jakieś na to sposoby? wczoraj miał też katarek, ale wkropiłam nasivin i widzę, że dziś nie ma..

Magia, złotko.. taki nalot to nic:-D więc nie ma problemu

Sto LAT dla naszych solenizantów!

wszystkiego najlepszego z okazji mikołajków

ja też już po zbożówce, i kanapeczkach.. pranie się pierze a mały na macie dokazuje i sie żali, że mama go wziąć nie chce..oo a teraz zabawkę ogląda.. jak to super wygląda jak umie się na dłuższą chwilę skupić na jednej rzeczy..

a tego ciasta, to mogę i ja kawałeczek? ale wam zazdroszczę tej kawy.. ja to nawet w ciąży piłam parzoną, bo rozpuszczalna dla mnie nie istnieje.. a teraz nie mogę ;/

Miłego dnia!

reklama
Rzeczywiscie zapomnialam ze dzis Mikolajki a wiec HOł hoł hoł wszystkim mamusiom i bejbusiom:-D

Załączniki

• mikolaj.jpg
    mikolaj.jpg
    2,3 KB · Wyświetleń: 60
  • dzieciaczki.jpg
    dzieciaczki.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 16
konwalianko - ciasto pokrojone :) mój też pokasłuje, ale ja myślę, że od suchego powietrza. W przyszłym tygodniu wybierammy sie na szczepienie więc mam nadzieję, że wytrwa zdrowy :)

witam porannie :)

asica, beja, teska, konwalianko
- witam ranne ptaszki ;-)
joannach - tez slyszalam o tym ze dzieci "zachorowaly" na autyzm po szczepieniu - jednak nie ma zadnych badan ktoreby to potwierdzily, to raczej zbieznosc, gdyz autyzm ujawnia sie ok 2 roku zycia - wtedy jest juz mozliwy do zdiagnozowania... jakos nie wierze ze to przez szczepionke, a sama szczepilam na pneumokoki

buziaczki dla wszystkich maluszkow ktore dzis skonczyly 5 mc :):)

a do was mikolaj przyszedl ???:)

mialam udzial, mowisz?? ;-)

u nas piekna pogoda, cudownie ale chyba nie damy rady wyjsc na spacerek ( buuuuuu :( ) bo tyle rzeczy do zrobienia..
a wczoraj mi przyszla paczka ubranek ktore zamowilam dla malego - rozm 80 i sa wieeeeeelkie, wfreszcie ubranka ktorych numeracja nie jest zanizona, wiec maly bedzie mial na dluuuuuuugo :-D juz sie ciuszki piora

reklama
Witam ja juz co miałam zrobic rano to zrobiła....acha została jeszcze kawa do wypicia:-D
asica, konkwalianka mój tez pokasłuje ale to już długo długo, lekarka mi powiedziała ze to katarek mu zapewne spływa po gardełku:tak: jak w nocy nie kaszle to jest ok:tak: teraz sobie wcina stopy...w rajstopach:-D

u nas też pogodnie ale zimno....brrrrrrrrr

mateuszkowa masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro czy kupujesz gdzieś indziej te ciuszki??

Do góry