reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam sie wtorkowo..

wczoraj padłam jak mucha i całe szczęście, bo normalnie nocka tragiczna, od 1 mały budził się co 30min i to z płaczem..dałam mu espunissan i nieco przeszło, dziąsełka też sposmarowałam..ale nie wiem co mu dolega..

no i coś rozkłada mi dziecko.. pokasłuje.. są jakieś na to sposoby? wczoraj miał też katarek, ale wkropiłam nasivin i widzę, że dziś nie ma..

Magia, złotko.. taki nalot to nic:-D więc nie ma problemu

Sto LAT dla naszych solenizantów!

wszystkiego najlepszego z okazji mikołajków

ja też już po zbożówce, i kanapeczkach.. pranie się pierze a mały na macie dokazuje i sie żali, że mama go wziąć nie chce..oo a teraz zabawkę ogląda.. jak to super wygląda jak umie się na dłuższą chwilę skupić na jednej rzeczy..

a tego ciasta, to mogę i ja kawałeczek? ale wam zazdroszczę tej kawy.. ja to nawet w ciąży piłam parzoną, bo rozpuszczalna dla mnie nie istnieje.. a teraz nie mogę ;/

Miłego dnia!

reklama
Rzeczywiscie zapomnialam ze dzis Mikolajki a wiec HOł hoł hoł wszystkim mamusiom i bejbusiom:-D

Załączniki

• mikolaj.jpg
    mikolaj.jpg
    2,3 KB · Wyświetleń: 62
  • dzieciaczki.jpg
    dzieciaczki.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 18
konwalianko - ciasto pokrojone :) mój też pokasłuje, ale ja myślę, że od suchego powietrza. W przyszłym tygodniu wybierammy sie na szczepienie więc mam nadzieję, że wytrwa zdrowy :)

witam porannie :)

asica, beja, teska, konwalianko
- witam ranne ptaszki ;-)
joannach - tez slyszalam o tym ze dzieci "zachorowaly" na autyzm po szczepieniu - jednak nie ma zadnych badan ktoreby to potwierdzily, to raczej zbieznosc, gdyz autyzm ujawnia sie ok 2 roku zycia - wtedy jest juz mozliwy do zdiagnozowania... jakos nie wierze ze to przez szczepionke, a sama szczepilam na pneumokoki

buziaczki dla wszystkich maluszkow ktore dzis skonczyly 5 mc :):)

a do was mikolaj przyszedl ???:)

mialam udzial, mowisz?? ;-)

u nas piekna pogoda, cudownie ale chyba nie damy rady wyjsc na spacerek ( buuuuuu :( ) bo tyle rzeczy do zrobienia..
a wczoraj mi przyszla paczka ubranek ktore zamowilam dla malego - rozm 80 i sa wieeeeeelkie, wfreszcie ubranka ktorych numeracja nie jest zanizona, wiec maly bedzie mial na dluuuuuuugo :-D juz sie ciuszki piora

reklama
Witam ja juz co miałam zrobic rano to zrobiła....acha została jeszcze kawa do wypicia:-D
asica, konkwalianka mój tez pokasłuje ale to już długo długo, lekarka mi powiedziała ze to katarek mu zapewne spływa po gardełku:tak: jak w nocy nie kaszle to jest ok:tak: teraz sobie wcina stopy...w rajstopach:-D

u nas też pogodnie ale zimno....brrrrrrrrr

mateuszkowa masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro czy kupujesz gdzieś indziej te ciuszki??

Do góry