reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Już mi lepiej, dzięki:-)
My wszyscy jesteśmy zakatarzeni. Staś obudził się godzinę temu i dokazuje zamiast spać:sorry::-D Próbuje siadać w wózku, rozkosznie się śmieje:-)
Ja podaję małemu do noska Tetrisal spray. Maść majerankowa pod nosek. Nawilżam powietrze na noc. Hmm... jak duży katar to dawałam otrivin ten najsłabszy.

Ostatnia edycja:
Ja też mam jakiś spray do nosa pisze że można również dla niemowląt bo to hemeopatyczny, ALE POCZEKAM DO JUTRA JESZCZE CHYBA. sry za capsa ale się włączył, nawilżacz już w sypialni koło łóżeczka włączony:)

moja mała już prawie śpi ;d ciekawe jak długo :-)

Może masz Euphorbium? Też całkiem niezły.
I Staś już mruczy przedsennie:-) Uwielbiam to:tak:
No, uciekam - dobrej i spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
Pojechaliśmy dzisiaj na zakupy, planowaliśmy już zamknąć temat świątecznych prezentów i kupić wszystko dla wszystkich, no ale się nie da! Tyle ludzi w tych sklepach, że szok! Każdy się pcha, przepycha,szok! Darowaliśmy sobie, kupiliśmy tylko prezenty dla dzieci na Mikołajki, resztę prezentów kupię przez Internet.

Magia, Dawidek był szczepiony, ale szczepionka nie chroni przed wszystkimi rodzajami rota.

Miczko,co do postępu, to teraz nie noszę Dawidka non stop, tylko prawie non stop;) Potrafi wytrzymać bez rączek mamusi z 15 minut;)

Dodi, ooo właśnie, Danusia:) dzięki za przypomnienie:)

Joannach ,mojemu synkowi pomaga inhalacja z ziela tymianku.

Ja może jutro też spróbuję kupić wszystkim dzieciaczkom z rodziny prezenty już, bo wybieram się do hurtowni zabawek, mam nadzieje że wyjazd wypali. U mnie nie jest jeszcze tak strasznie w sklepach, może dlatego że mniejsze miasto ? :)

Psota ja też szczepiłam na rota, tam były dwa szczepy zobaczymy jak to będzie. Na pneumokoki też chciałam szczepić ale naczytałam się o tych skutkach ubocznych i sama nie wiem teraz;/ A w ogóle tu na forum jest dziewczyna, której synek po szczepionkach w 13 mscu zachorował na autyzm ;/ I weź się tu człowieku nie martw

Ostatnia edycja:
Joannach, ja szczepię na pneumokoki. Każde dziecko jest inne i inaczej na wszystko reaguje, gdybyśmy podpierały się, w podejmowaniu decyzji, tylko negatywnymi opiniami, to żadna z nas by dziecka nie zaszcepiła.

Różyczko, Karolinko, Fabianku, 100 LAT!!! dla maluch

Ostatnia edycja:
No masz rację w sumie, ale najgorzej jest jak się człowiek naczyta za dużo, wtedy ciągle się o coś martwi.

Twój Dawidek ma 5 miesięcy dziś? Wszystkim dzieciaczkom i mamusiom : Zobacz załącznik 413917
oraz dla Dawidka Psoty i reszty maluszków (jeśli się nie mylę obchodzą miesięczniny ;d) :Zobacz załącznik 413921

Załączniki

• happy-birthday3.gif
    happy-birthday3.gif
    66,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Joannach, dziękujemy bardzo! :)
Nie ma co czytać o skrajnych przypadkach. Ja, jak przeczytałam blog naszej kochanej lipcóweczki, która urodziła martwą córeczkę, to miesiąc nie mogłam dojść do siebie, non stop płakałam...

Uciekam spatuchny. Dobrej nocy!

Do góry