reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam

oj kawaaaaaaaaaa:) super

mateuszkowa witaj i pisz :)

teśka nakopię ci w doopkę dla spokoju skonsultuj z innym lekarzem ale zwiększona dawka D powinna pomóc - buziam

konwalianko o matko sporo tych przerw:eek::laugh2:żyjesz jakoś ? aha i udanych zakupów ...kupisz mi coś :confused2:mąż nie chce :crazy::laugh2:

psotka
powiedz mi a Dawidek już się przekręca? ja jakaś kolba jestem bo już bym chciała by mały fikał a on jak na złość nic....u ortopedy ok, u neurologa ok. u rehabilat. ok hmmmm leń w mamusię :-D

asica spokojnie lekarz na bank rozpoznał by początki krzywicy .... :tak:

wiesenko
bardzo się cieszę z wyników

maqnio a jak ty dajesz sobie radę ?

silvia
jak samopoczucie dzisiaj ? mam nadzieję że szorowanie podłoża pomogło:-D
miczka witaj

marzena na bank sobie poradzą to już dorosłe kobiety ...a Klaudia jest mega grzeczna więc spokojnie jedź i załatw wszystko

Ostatnia edycja:
reklama
pisze, pisze - póki małe spokojne :)

od paru dni zaczynam przesypiać całe noce bez dokarmiania- ale co to za dokarmianie ok 23.00 jak to powiedziała nasza lekarka, toz to przeciez nie noc? .. :-D sypnełam dwie miarki kleiku do mleka po kapaniu i małe śpi do 7.30 - 8.00.. jestem do tej pory w ciężkim szoku...

Mateuszkowa, witaj..napisz coś o sobie.. i gratulacje z powodu przespanych nocy.. przy mnie to baaardzo imponujące:tak:
Miczka, a co mi zostało.. pierwotnie tylko do nowego roku miałam byc tak twarda, no ale teraz przedłuży się do marca/kwietnia.. nic..przetrwam:-D
Madzia, jasne a co bys chciała - hehe.. no i u nas ta noc to należy do całkiem niezlych - idzie się przyzwyczaić..

teraz łobuz śpi a ja szybko za prasowanko się wezmę

konwalianka - w nocy małe śpi, ale w dzień ciężko o dłuższe drzemki ..

a wracając do "coś o sobie" ;-)
młoda mama, pierwsze dziecko syn, mąż jest i to nawet grzeczny, obecnie sobie wychowuje dzidziola i nie wracam od razu do pracy, i marzę o tym, żeby ktoś mi coś doradził jak robić, podzielił się doświadczeniem bo mam dość słuchania mojej wszechobecnej matki obtrażalskiej, która jak co to nie potrafi mi pomóc, eh.. to w skórcie..

Miczka, dzis ja dziele kawa :-)

Mateuszkowa witaj :-) mowisz ze masz syna? Dziewczyny, nastepny ziec do wziecia ;-) :-D pokazesz zdjecie skarbusia?

Co do krzywicy, przypomnialo mi sie jeszcze... Jednym z objawow sa odstajace (takie jakby wywiniete na zew) koncowki zeber

Ostatnia edycja:
Hej mamusie i słonka malutkie ;-):tak::*
Podczytuję Was ale jakoś nie mam chęci pisać na forum sporo się tutaj zmieniło :eek::tak:więc czasem wolę przemilczeć ;-)corin Ewcia ma boskie włosy a obcięłaś ją 1sza klasa !!!!!Wygląda cudnie :D
emcia haaa Nico ma fryzurkę niczego sobie hihi :*:*:*:
Teśka nic się nie martw kochana będzie ok wszystko zobaczysz :*:*:*
wisieńka wspaniała wiadomośc,że Milcia ma zdrowe serduszko :D
sis no to nieciekawie z tymi rota,, ale nie zawsze jest spzital ;) chrześnica męża miała i spoko dało radę bez szpitala ;-)a może za bardzo sterylizujesz wszystko ??? na zewnątrz jednak jest w cholerę bakterii i jak Dawidek troszkę ich będzie miał to nic mu sie nie stanie ;-):tak:
konwalianka mojej się odmieniło ostatnio z nockami tak ładnie już spała teraz duuuppaaa i znów wstawanie częstsze zastanawiam się na dokarmianiu bo chyba już się nie najada a i w moich piersiach coraz mniej pokarmu kurde jest :-(
Buziam wszystkie i życzę miłego dniaa i zdrówkaaaaa :*:*:*:*:*

orchi, ja też mam ten problem i zastanawiam sie jak TY czy jeszcze mu pierś wystarcza (takie flaki;-)).. wcześniej jadł tylko z jednej a teraz w obu a i tak nie wystarcza mu na dłużej niz 2h.. podobno koło 6-go miesiąca pokarm się zmienia ale nie wiem cz to na korzyść czy nie..no i nie widzę tego aby trzymać małego tylko na piersi jeszcze przez miesiąc.naprawdę on nas aż "pożera" wzrokiem kiedy my jemy..

No właśnie moja też z obu pije a jak dam jej deserek to Go pochłania :eek: na dodatek moja to kruszynka jest :-D więc chyba coś powoli czas zmienić niestety ....

reklama
Do góry