MADZIA
mama majuni i groszka
witam
oj kawaaaaaaaaaa super
mateuszkowa witaj i pisz
teśka nakopię ci w doopkę dla spokoju skonsultuj z innym lekarzem ale zwiększona dawka D powinna pomóc - buziam
konwalianko o matko sporo tych przerwżyjesz jakoś ? aha i udanych zakupów ...kupisz mi coś mąż nie chce
psotka powiedz mi a Dawidek już się przekręca? ja jakaś kolba jestem bo już bym chciała by mały fikał a on jak na złość nic....u ortopedy ok, u neurologa ok. u rehabilat. ok hmmmm leń w mamusię
asica spokojnie lekarz na bank rozpoznał by początki krzywicy ....
wiesenko bardzo się cieszę z wyników
maqnio a jak ty dajesz sobie radę ?
silvia jak samopoczucie dzisiaj ? mam nadzieję że szorowanie podłoża pomogło
miczka witaj
marzena na bank sobie poradzą to już dorosłe kobiety ...a Klaudia jest mega grzeczna więc spokojnie jedź i załatw wszystko
oj kawaaaaaaaaaa super
mateuszkowa witaj i pisz
teśka nakopię ci w doopkę dla spokoju skonsultuj z innym lekarzem ale zwiększona dawka D powinna pomóc - buziam
konwalianko o matko sporo tych przerwżyjesz jakoś ? aha i udanych zakupów ...kupisz mi coś mąż nie chce
psotka powiedz mi a Dawidek już się przekręca? ja jakaś kolba jestem bo już bym chciała by mały fikał a on jak na złość nic....u ortopedy ok, u neurologa ok. u rehabilat. ok hmmmm leń w mamusię
asica spokojnie lekarz na bank rozpoznał by początki krzywicy ....
wiesenko bardzo się cieszę z wyników
maqnio a jak ty dajesz sobie radę ?
silvia jak samopoczucie dzisiaj ? mam nadzieję że szorowanie podłoża pomogło
miczka witaj
marzena na bank sobie poradzą to już dorosłe kobiety ...a Klaudia jest mega grzeczna więc spokojnie jedź i załatw wszystko
Ostatnia edycja: