reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam

oj kawaaaaaaaaaa:) super

mateuszkowa witaj i pisz :)

teśka nakopię ci w doopkę dla spokoju skonsultuj z innym lekarzem ale zwiększona dawka D powinna pomóc - buziam

konwalianko o matko sporo tych przerw:eek::laugh2:żyjesz jakoś ? aha i udanych zakupów ...kupisz mi coś :confused2:mąż nie chce :crazy::laugh2:

psotka
powiedz mi a Dawidek już się przekręca? ja jakaś kolba jestem bo już bym chciała by mały fikał a on jak na złość nic....u ortopedy ok, u neurologa ok. u rehabilat. ok hmmmm leń w mamusię :-D

asica spokojnie lekarz na bank rozpoznał by początki krzywicy .... :tak:

wiesenko
bardzo się cieszę z wyników

maqnio a jak ty dajesz sobie radę ?

silvia
jak samopoczucie dzisiaj ? mam nadzieję że szorowanie podłoża pomogło:-D
miczka witaj

marzena na bank sobie poradzą to już dorosłe kobiety ...a Klaudia jest mega grzeczna więc spokojnie jedź i załatw wszystko

Ostatnia edycja:
reklama
pisze, pisze - póki małe spokojne :)

od paru dni zaczynam przesypiać całe noce bez dokarmiania- ale co to za dokarmianie ok 23.00 jak to powiedziała nasza lekarka, toz to przeciez nie noc? .. :-D sypnełam dwie miarki kleiku do mleka po kapaniu i małe śpi do 7.30 - 8.00.. jestem do tej pory w ciężkim szoku...

Mateuszkowa, witaj..napisz coś o sobie.. i gratulacje z powodu przespanych nocy.. przy mnie to baaardzo imponujące:tak:
Miczka, a co mi zostało.. pierwotnie tylko do nowego roku miałam byc tak twarda, no ale teraz przedłuży się do marca/kwietnia.. nic..przetrwam:-D
Madzia, jasne a co bys chciała - hehe.. no i u nas ta noc to należy do całkiem niezlych - idzie się przyzwyczaić..

teraz łobuz śpi a ja szybko za prasowanko się wezmę

konwalianka - w nocy małe śpi, ale w dzień ciężko o dłuższe drzemki ..

a wracając do "coś o sobie" ;-)
młoda mama, pierwsze dziecko syn, mąż jest i to nawet grzeczny, obecnie sobie wychowuje dzidziola i nie wracam od razu do pracy, i marzę o tym, żeby ktoś mi coś doradził jak robić, podzielił się doświadczeniem bo mam dość słuchania mojej wszechobecnej matki obtrażalskiej, która jak co to nie potrafi mi pomóc, eh.. to w skórcie..

Miczka, dzis ja dziele kawa :-)

Mateuszkowa witaj :-) mowisz ze masz syna? Dziewczyny, nastepny ziec do wziecia ;-) :-D pokazesz zdjecie skarbusia?

Co do krzywicy, przypomnialo mi sie jeszcze... Jednym z objawow sa odstajace (takie jakby wywiniete na zew) koncowki zeber

Ostatnia edycja:
Hej mamusie i słonka malutkie ;-):tak::*
Podczytuję Was ale jakoś nie mam chęci pisać na forum sporo się tutaj zmieniło :eek::tak:więc czasem wolę przemilczeć ;-)corin Ewcia ma boskie włosy a obcięłaś ją 1sza klasa !!!!!Wygląda cudnie :D
emcia haaa Nico ma fryzurkę niczego sobie hihi :*:*:*:
Teśka nic się nie martw kochana będzie ok wszystko zobaczysz :*:*:*
wisieńka wspaniała wiadomośc,że Milcia ma zdrowe serduszko :D
sis no to nieciekawie z tymi rota,, ale nie zawsze jest spzital ;) chrześnica męża miała i spoko dało radę bez szpitala ;-)a może za bardzo sterylizujesz wszystko ??? na zewnątrz jednak jest w cholerę bakterii i jak Dawidek troszkę ich będzie miał to nic mu sie nie stanie ;-):tak:
konwalianka mojej się odmieniło ostatnio z nockami tak ładnie już spała teraz duuuppaaa i znów wstawanie częstsze zastanawiam się na dokarmianiu bo chyba już się nie najada a i w moich piersiach coraz mniej pokarmu kurde jest :-(
Buziam wszystkie i życzę miłego dniaa i zdrówkaaaaa :*:*:*:*:*

orchi, ja też mam ten problem i zastanawiam sie jak TY czy jeszcze mu pierś wystarcza (takie flaki;-)).. wcześniej jadł tylko z jednej a teraz w obu a i tak nie wystarcza mu na dłużej niz 2h.. podobno koło 6-go miesiąca pokarm się zmienia ale nie wiem cz to na korzyść czy nie..no i nie widzę tego aby trzymać małego tylko na piersi jeszcze przez miesiąc.naprawdę on nas aż "pożera" wzrokiem kiedy my jemy..

No właśnie moja też z obu pije a jak dam jej deserek to Go pochłania :eek: na dodatek moja to kruszynka jest :-D więc chyba coś powoli czas zmienić niestety ....

reklama
Do góry