reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenko az mi ciarki przeszly po ciele. Najwazniejsze to byc przy niej teraz bo tego najbardziej potrzebuje i nie zwalajmy winy na BOga czy innych swietych, tak chyba musialo byc i mam nadzieje ze w niedlugim czasie doczeka sie swojego aniolka

Marzenko jesteśmy w WAMi tak mi przykro. Napewno wspierasz ją na tysiąc matczynych możliwości. Ściskamy.

Anetko to rób te powtórzenia dość energicznie skupiaj się na prawidlowym ruchu technice i trzymaj ze tak powiem szybkosc tylko bez sapki jak pisalam.... a jak wychodzisz z wody masz lekko czerwone cialko np. na klatce piersiowej lub nogach jak ćwiczycie i czy jestescie na plytkiej wodzie czy glebokiej?? dawaj z siebie max a na pewnio bedą rezultaty...czasami nie widac na wadze ale w obwodach..... bo miesnie są ciezsze niż tk. tluszczowa<ktora unosi na wodzie> bedzie dobrze!

Moj zaliczyl drzemkę godzinkę i zaraz pomalu czekamy na tatusia i kapiel bedzie i ciekawe o ktorej zaśnie. Wczoraj znów kolo 24 zasnal i wstal po 7 nie wiem to chyba jak piszecie ze skok przechodzi......
Kórcze czy tylko ja rozrzeszam dietkę malemu..?? hmmm.....

Ostatnia edycja:
Zuzu, dziewczyny dają kaszki i jabłuszka chyba, ale dokładnie nie pamiętam kto i co, jak przyjdą to na pewno Ci napiszą ;-)
Psotka, Ania fajne spotkanie, a Dawidek wygląda na niewiele mniejszego od Karolinki :-p Ania dokładnie jak EMka napisała, młoda do Ciebie zupełnie nie podobna :-D

Zuzu, dzięki za podpowiedzi. Może i coś dobrego z tego wyniknie... na pewno lepszy humor. A o zaczerwienieniu Ci nie powiem, bo aktualnie na nogach mam alergię, więc nogi mam całe w czerwonych plamach. A po jakim czasie mogę zobaczyć jakiś efekt?

Boziu, Filip ma katar, ja nie wiem jak ja w nocy wytrzymam jeśli nie będzie spał. Już i tak w nocy śpię ile? 3-4h? A jak miał skończone 2 mce to całe noce przesypiał :baffled:

Marzenko utul córe, biedulka i ty biedna babcia. Współczuję i ślę słowa otuchy (*) dla Aniołka.

Mila była wieczorem spokojniejsza teraz spi no i zobaczymy jak nocka. Rozmawiałam z moją koleżanką Ewelą. jest przerazona była u gina i z OM jest to 6 tc a nie widac serduszka ani ciałka żółtego. Trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&& w środę ma kolejna wizytę oby było dobrze.:-:)-(

reklama
Do góry