reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenko, bardzo mi przykro :-(

Emka, wywialo, wywialo, znalazlam sobie zajecie ;-) ucze sie techniki soutache, a do tego cora wymogla na mne uszycie maskotki- pingwina :baffled: wiec kazda wolna chwile poswiecam albo jednemu albo drugiemu ;-)

Oj mlda sie przebudzila, no i znow sobie nie pogadam z wami... :crazy:

haha basieniak. alex, emka nie robiłam ale mdłości mi przeszły i ryzykuję dalej , może będzie ciąża z zaskoczenia bo pozostałe objawy są:-D a Wiśnia mówi, ze ma plemników miliony to jednego mógł nie upilnować. Nie ma to jak średniowieczna antykoncepcja. I niby taka światła ze mnie babka:-D
miczka nie ma to jak autoreklama, jak Doda sobie poczynam
Corin jak juz się nauczysz to ja kupię od ciebie fioletowe długiee kolczyki i wisior

Ostatnia edycja:
Corin nie mam zielonego pojecia co to za technika ale skoro wisnienka napisala cos o kolczykach to chyba juz kapuje o co chodzi :-D
szyjesz pingwina? :-D nie mogla wymyslec czegos prostrzego? np kasztana? :-D
jak juz skonczysz oporzadzac gadzine to wpadaj co nas :-)

wisienko
niech lepiej trzyma te plemniory na smyczy i to krotkiej :-D to dopiero lobuz z tego wisniowego :-D ahhaha

wyscie sa dopiero nooo, juz corin kase proponuja za kolczyki, to ja tu obmyslam plan jak po znajomosci za darmoche je dostac :-D ahahhaha

reklama
Do góry