reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry Mamuśki!

U na noc przespana, ale dwa razy wstawałam posmarować Dawidkowi dziąsełka jak tylko zaczynał się wiercić. O 7:40 wypił mleko z tą marchwianką i o dziwo, nie zwymiotował! No i poszedł spać dalej:)

Ale, żeby nie było zbyt kolorowo, to od rana się wkurzyłam, bo mi się laptop rozjechał... Któraś chętna, żeby mi kupić nowy? ;)))

Konwalianko, Wisieńko, Corin, współczuję tych nocy! Tulę bidulki!

Wisieńko,
a Ty co, umawiasz się na gadu gaduowe igrazki i nie przychodzisz, Ty Ty żonko niedobra! ;)))) Buuuzi:*

Maqnio:***

Teśka, szłyśmy na imprezowe rwanie facetów? ;)))

reklama
wlasnie niewiem ale kto wie ,ale pewnie szlyszmy na te browary co mailuj miala nam postawic co Madzia pisala ze jak niepojawi sie na bb to bendzie musial stawiac:-D

Psociu – ale zdradź czy to jakaś konkretna dieta J
Ciężaróweczka – ja po porodzie w tydzień 8 kilo straciłam ( a w ciąży około 7 ptzytyłam) ale co z tego, jak znów zaczęłam przybierać…
Dodi – zerknęłam na chwilę na podaną stronkę ale nie dam rady poczytać na razie, przed ciążą naoglądałam się w TV programów o niektórych z tych osób i całą ciążę bałam się że moje dziecko może coś takiego spotkać. Nie wyobrażam sobie tego… Dochodzę do wniosku, że nasze problemy z nóżką o ile da się ją wyleczyć to nie są problemy… chociaż płakać mi się chce że małemu jeszcze siniak po gipsie nie zszedł a przecież to już 2 miesiące jak mu zdjęli
Konwalianka - współczuję nocki L u nas jakoś to było, wieczorem długo nie mógł spać i marudził, ale jak zasnął to do 4.00 spał już
Wisienko - bidulki :*
Corin - a może komuś jedne odsprzedaj ;)
A całą resztę gorąco witam J

konwalianka - :*

teśka - dieta jest rewelka! :tak:jak dla mnie, wiadomo, że każdy organizm jest inny i czego innego potrzebuje... ja musiałam ją lekko zmodyfikować i było ok :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry