reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
To widzę, że mam karne browary stawiać:-) Z największą przyjemnością :-) Dziś idę do kina na listy do M. Ciekawe czy nas z dziećmi nie wyrzucą, bo to na zwykły seans. Bo na projekcjach dla matek z dziećmi sa ciagle jakieś katasroficzne :-( Idę doczytać :-)

Gocha37 happy 5-cio miesięcznicy!!!!!!!! A synuś słusznej wagi:)Oby Ci było jak najlżej znieśc tę rozłąkę za dnia ( łatwo mówić):)No ale i tak tego życzę!
psota to wczoraj widzę Dawidek z Nati chyba się zmówili bo młoda o 22 miała największy ubaw- ostatecznie zasnęła ze mną w łóżku….
dodi skoro wagowo malutka ładnie wychodzi to może pokarm jeszcze? Dziewczyny tu pisały kiedyś żeby na zimę nie odstawiać
Corin to Ci mąż zrobił niespodziankę nono- obrotny nie ma co:)
ascia tylko powitanko na początek i muszę doczytać i w miedzy czasie marudę ogarniać- katarek nadal ma:( dowcipnisia:):)
hej Teśka;), mailuj, psotka!
Natalka dziś leżąc na brzuszku bawiła się zabawką!!!!!Super to wyglądało !

Witajcie :)
U nas nocka nadspodziewanie dobrze :) Po godzinnym zasypianiu pierwsza pobudka o 4 i potem o 8 rano :) Więc super, chyba po tej szczepionce osłabiony bąbel jest. Całe szczęście jak na razie nie gorączkuje.

em_ka - ma zator brałaś antybiotyki?? jak długo? wtedy karmić nie mogłaś?
Corin - intencje mąż miał super, ale to tak to czasem bywa z niespodziankami :p

Ja mam właśnie od przedwczoraj problem z jedną piersią. Zrobił mi się taki bolący guz i to całkiem sporych rozmiarów :( Martwię się. Brałam gorący prysznic, próbowałam to rozmasować. Mam nadzieję, że to nie guzek piersi.. Muszę iść na usg czym prędzej ech..
A jeśli to zator to znacie jakieś sposoby na jego pozbycie się? Czy tylko antybiotyki jak u em_ki?

miłego dnia :)

Witam mamusie.

U nas net marnie działa, żeby nie inaczej powiedzieć. Nie wiem na jak długo będę go teraz miała, więc nie mam nawet szans przeczytać tego co naskrobałyście :no:

Idę ogarnąć dom i chyba na spacer się wybierzemy.

Konwalianko, spróbuj Osanitu.

Asica, ja jej nie modyfikowałam, trzymałam się ściśle zaleceń:) Teraz mam dwa tygodnie przerwy w tej diecie i wcinam tylko jogurty z tymi produktami http://www.dobrakaloria.com/ i gotowaną pierś z kurczaka;)

Teśka, jak dla mnie dukan, to najlepsza dieta na świecie, ale Tobie, moja droga, ona nie jest potrzebna.

Miałyśmy się spotkać z Anią, ale nie odpisałą na PW, to idę na spacerek sama, połażę ze 2-3 godziny, oby mi uszy nie odpadły;)

Aneta, a Ty na długo wychodzisz z Filipkiem?

Ostatnia edycja:
PPsotko dieta moze i nie ale cwiczenia i owszem :sorry:zeby ujedrnic te moje cialko,a my dzis niewychodzimy nadusia nadal przeziebiona niby troszke lepiej ale wole zostac w domku mala teraz grzecznie spi ,wogole dzisiaj od rana grzeczna wesola i potrafi sama soba sie zajac no i sporo spi w dzien moze przez ta chorobe???!

reklama
Przespałam się 1,5 godziny i od razu lepiej.
konwalianko a może to przełom i będzie już dobrze
Psotko poszłam do marudy i juz zostałam. Ćwiczyłam padnij-powstań
malami prysznic ciepły nie gorący, ściągaj mleko masując ten gruczął w stronę sutka i ściągaj często. A prócz to chłodne okłady i liście kapusty rozgniecione do stanika. Jak nie ma goraczki powinno se udać:tak:
Mailuj katastroficzne dla mamus, hmm teraz jestem w stanie to zrozumiec. Chcieli się wbic w klimat:-D
Teśka ja tez dla jędrności to powinnam poćwiczyć a jeszcze lepiej pod skalpel sie udać:-D Ale ni huhu
Nie sprzatam bo Pol dalej walczy z szafą. dziś może skończy. Zaraz trzasnę zapiekankę na obiad z makaronikiem i kurczakiem i odpoczywam.

Corin u nas tez mglisto, buro i chłodno. Ale na snieg sę nie zanosi
ascia miłego przebieranka:-D
Aneta do potem
Sesti*
Maqnio, wydrusia Buzi dla was i dla stokrotek

Do góry