reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
psota, dawaj jeszcze raz, ciekawa jestem co naskrobalaś hehe
Gocha37
Corin, daj namiary na sklep, w którym kupiłaś korzeń irysu, plizzzzz:-)
ciężaróweczka
oooooooo to zaje...fajnie, jak ja bym chciała tyle ważyć, mi z wagi sprzed ciąży zostało 2kg a rodziłam 26,08,2011, ale przed ciążą bardzo dużo prztyłam i miałam nadzieję, że waga dalej będzie schodzić, bo szło tak 1kg na tydzień i stanęło, zapomniałam dodać przybrałam 22kgPsociu nie pierwszy i nie odstatni raz
Ciezaroweczka ja juz miesiac temu doszlam do swoich 60 kg z 82 mowilam ze to przez zatrzymana wode
Ostatnia edycja:
Moje dziecko nadal nie śpi…
A mnie męczą te cholerne skurcze łydek, co za badziewie no!
Sestinko, ja w realu nie nadaję jak katarynka Ale podobno sny są odzwierciedleniem pragnień, pragniesz, żebym do Ciebie zadzwoniła i nadawała??? ))
Ania, a co Cię będę zapraszać, Tobie nic nie pasuje)
Wisieńko, jak znam życie, to Dawiduś się tym hippem obrzyga i tyle z tego będzie…
Asica, dieta i kilometry spacerowe z Dawidusiem
Dodi, co do Enfamilu, to Dawidka karmili tym jak leżał po urodzeniu pod namiotem tlenowym na opiece pośredniej i tak mu to mleko pasowało, że wcale nie chciał pić, waga spadała, a on musiał tam jeszcze dłużej leżeć i nikt mnie nie słuchał, jak mówiłam, że mu nie pasuje mleko… Goowno, a nie mleko i tyle! Ale ja mam uraz
Magia, u Gina byłam i brat mnie na zakupy wyciągnął
Gocha,100 Lat dla 5miesięczniaka!
Więcej nie pamiętam, wybaczcie!
A mnie męczą te cholerne skurcze łydek, co za badziewie no!
Sestinko, ja w realu nie nadaję jak katarynka Ale podobno sny są odzwierciedleniem pragnień, pragniesz, żebym do Ciebie zadzwoniła i nadawała??? ))
Ania, a co Cię będę zapraszać, Tobie nic nie pasuje)
Wisieńko, jak znam życie, to Dawiduś się tym hippem obrzyga i tyle z tego będzie…
Asica, dieta i kilometry spacerowe z Dawidusiem
Dodi, co do Enfamilu, to Dawidka karmili tym jak leżał po urodzeniu pod namiotem tlenowym na opiece pośredniej i tak mu to mleko pasowało, że wcale nie chciał pić, waga spadała, a on musiał tam jeszcze dłużej leżeć i nikt mnie nie słuchał, jak mówiłam, że mu nie pasuje mleko… Goowno, a nie mleko i tyle! Ale ja mam uraz
Magia, u Gina byłam i brat mnie na zakupy wyciągnął
Gocha,100 Lat dla 5miesięczniaka!
Więcej nie pamiętam, wybaczcie!
Ostatnia edycja:
Gocha37
Oki, uciekam. Kolorowych snów i przede wszystkim przespanej nocki mamuśki :-)
dodi_misia
psotka u nas w szpitalu tym hippem też karmili, ale mieli tez inne, zalezy na jakie sie trafiło, ale mała tylko ze 3 razy butlę tam dostała.. to wybrednego masz niuńka
cieżarówczeko, ja przytyłam jakies 11-12kg, juz wróciłam do swojego 56-57, ale jeszcze kilogram bym chciała zrzucić..
cieżarówczeko, ja przytyłam jakies 11-12kg, juz wróciłam do swojego 56-57, ale jeszcze kilogram bym chciała zrzucić..
Wisieńka
Wróciłam bo Milusia juz zaczęła stękać i szkoda mojego szarpania z kładzeniem się i wstawaniem co 5 minut Nakarmiłam ja i może zasnie. jakoś mało je dzisiaj w nocy. Przed jakimiś 2 godzinkami pociumkała z 2 minuty. Teraz dłużej jadła ale nie zasnęła tylko stęka bidulka
Psota oby się nie obrzygał. A co nie zasnął po kąpaniu?
ciężaróweczka u mnie to chyba karmienie bo jem dużo
dodi u mnie bebilonem
Psota oby się nie obrzygał. A co nie zasnął po kąpaniu?
ciężaróweczka u mnie to chyba karmienie bo jem dużo
dodi u mnie bebilonem
reklama
ciezaroweczka ja w dzien cesarki mialam 82 kg a 10 dni pozniej 10 kg mniej, pozniej ubywalam tygodniowo 1 kg az stanelo na 65 ale dalam rade zrzucic do 60 przestrzegajac zasady niejedzenia smazonyh rzeczy i picia gazowanych napojow + duzo owocow. Ja od 3 miesiaca ciazy przybieralam 3 kg miesiecznie
Psocia jak mi sie kasuje post i to jakis dlugi to zazwyczaj wychodze z forum i wylaczam kompa w ramach protestu
Psocia jak mi sie kasuje post i to jakis dlugi to zazwyczaj wychodze z forum i wylaczam kompa w ramach protestu