reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Psociu nie pierwszy i nie odstatni raz :-D
Ciezaroweczka ja juz miesiac temu doszlam do swoich 60 kg z 82 :-D mowilam ze to przez zatrzymana wode :-D

Psociu nie pierwszy i nie odstatni raz :-D
Ciezaroweczka ja juz miesiac temu doszlam do swoich 60 kg z 82 :-D mowilam ze to przez zatrzymana wode :-D
oooooooo to zaje...fajnie:szok:, jak ja bym chciała tyle ważyć, mi z wagi sprzed ciąży zostało 2kg a rodziłam 26,08,2011, ale przed ciążą bardzo dużo prztyłam i miałam nadzieję, że waga dalej będzie schodzić, bo szło tak 1kg na tydzień i stanęło, zapomniałam dodać przybrałam 22kg

Ostatnia edycja:
Moje dziecko nadal nie śpi…

A mnie męczą te cholerne skurcze łydek, co za badziewie no!

Sestinko, ja w realu nie nadaję jak katarynka;) Ale podobno sny są odzwierciedleniem pragnień, pragniesz, żebym do Ciebie zadzwoniła i nadawała??? ;)))

Ania, a co Cię będę zapraszać, Tobie nic nie pasuje;))

Wisieńko, jak znam życie, to Dawiduś się tym hippem obrzyga i tyle z tego będzie…

Asica, dieta i kilometry spacerowe z Dawidusiem;)

Dodi, co do Enfamilu, to Dawidka karmili tym jak leżał po urodzeniu pod namiotem tlenowym na opiece pośredniej i tak mu to mleko pasowało, że wcale nie chciał pić, waga spadała, a on musiał tam jeszcze dłużej leżeć i nikt mnie nie słuchał, jak mówiłam, że mu nie pasuje mleko… Goowno, a nie mleko i tyle! Ale ja mam uraz;)

Magia, u Gina byłam i brat mnie na zakupy wyciągnął:)

Gocha,100 Lat dla 5miesięczniaka!

Więcej nie pamiętam, wybaczcie!

Ostatnia edycja:
psotka u nas w szpitalu tym hippem też karmili, ale mieli tez inne, zalezy na jakie sie trafiło, ale mała tylko ze 3 razy butlę tam dostała.. to wybrednego masz niuńka:)

cieżarówczeko, ja przytyłam jakies 11-12kg, juz wróciłam do swojego 56-57, ale jeszcze kilogram bym chciała zrzucić..

Wróciłam bo Milusia juz zaczęła stękać i szkoda mojego szarpania z kładzeniem się i wstawaniem co 5 minut:baffled: Nakarmiłam ja i może zasnie. jakoś mało je dzisiaj w nocy. Przed jakimiś 2 godzinkami pociumkała z 2 minuty:szok:. Teraz dłużej jadła ale nie zasnęła tylko stęka bidulka:eek:
Psota oby się nie obrzygał. A co nie zasnął po kąpaniu?
ciężaróweczka u mnie to chyba karmienie bo jem dużo
dodi u mnie bebilonem

reklama
ciezaroweczka ja w dzien cesarki mialam 82 kg a 10 dni pozniej 10 kg mniej, pozniej ubywalam tygodniowo 1 kg az stanelo na 65 ale dalam rade zrzucic do 60 przestrzegajac zasady niejedzenia smazonyh rzeczy i picia gazowanych napojow + duzo owocow. Ja od 3 miesiaca ciazy przybieralam 3 kg miesiecznie :confused2:

Psocia jak mi sie kasuje post i to jakis dlugi to zazwyczaj wychodze z forum i wylaczam kompa w ramach protestu :-D :-D :-D

Do góry