dodi_misia
Fanka BB :)
dobra ja uciekam, rano trzeba wstac z Michasią do zerówki na 7 no i się już potem nie położe, bo maja przyjść sprawdzać tą instalację wodna... dobrej nocki pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, jak wchodziłam na wagę to położna tylko wołała 3 kg 3kg, a raz nawet 4, masakra, ale ja przed ciążą przybrałam do 79 i miałam się odchudzac, no i zaszłam w ciążę i doszłam do 100 równej to był dla mnie szok, o dziwo nie wygladałam jak czołg, jak zeszłam ze stołu he he bo też cesarke miałam to jak na drugi dzien udało mi się wstać to 10 kg mniej, i co tydzień 1kg a teraz stoi i nie wiem czemu, nie jem słodkiego bo mała zaraz ma zaparcia, nie pije gazowanych rzeczy nie jem smarzonego uczulających rzeczy też nie, chlebek tylko razowy, już bardziej się nie da być na diecie, i ten worek zamiast brzuchaciezaroweczka ja w dzien cesarki mialam 82 kg a 10 dni pozniej 10 kg mniej, pozniej ubywalam tygodniowo 1 kg az stanelo na 65 ale dalam rade zrzucic do 60 przestrzegajac zasady niejedzenia smazonyh rzeczy i picia gazowanych napojow + duzo owocow. Ja od 3 miesiaca ciazy przybieralam 3 kg miesiecznie
Psocia jak mi sie kasuje post i to jakis dlugi to zazwyczaj wychodze z forum i wylaczam kompa w ramach protestu
Corin, daj namiary na sklep, w którym kupiłaś korzeń irysu, plizzzzz:-)