reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no to poczekamy do tego 18.... :)

Oglądałam dziś film o festiwalu w Jarocinie.... i jakoś sie tak staro poczułam.... i wogóle stwierdziłam, że jakbym w tamtych czasach zaszła w ciążę, to moje dziecko dochodziłoby dwudziestki.... i mogłabym zostać babcią... :) pewnie życie wtedy miałabym nieco inne niż teraz....

reklama
No i ja na chwilkę zajrzałąm cichaczem :-D:-D:-D :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mała śpi w ogóle dziś jakoś długo i dużo :szok: ciekawe jaka nocka będzie :confused::-D
wisieńka hahaha już mi się podoba Twój tata ja zawsze lulanie kończę na Barce :zawstydzona/y::-D może zespół założę z Twoim tatą hahaha:-D
corin
Ty nie szykuj się na Francję tylko na Żory hahahaha najpierw :-D:-D:-D:-D ;)
balkan noska współczuję zatkanego moja niedawno przestała katarzyć :baffled:
sis już się nie mogę doczekać aż pokażesz się nam w Nowej Odsłonie :-D:zawstydzona/y::-D i super,że kolacja udana :tak::-)
magia słonko moja jak ssie piers też mnie bardzo boleć zaczyna :confused:
wydrusia skarbie nie martw się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się urodziłam z pająkiem na czole ...tak tak z pająkiem :-D:-D miałam jakby pieczątke :-D mama ze mną w ciąży złapała się za czoło i zabobon przeszedł w prawdę :-D;-) do 2giego roku życia to miałam prawie w ogóle mi zdjęc nie robili wtedy hahahahah :-D:-D:-D mogę być TEKLA hahahaha
anetka hmmmmm no może serio depresja Cię dopadła przecież nasze szkrabunie to największe szczęście jakie mogło nas spotkać w życiu :tak::tak: inni pragną a nie mogą a my mamy i to zdrowe dzieciątka i to jest najważniejsze :tak:moja jak płącze to nie myślę,że mnie to wkurza ale myślę w ten sposób co jej może być i jak najszybciej jej pomóc spróbuj pomyśleć o mamach które nigdy nie utulą swoich dzieci bo nie mogą mieć ;);-)

Ostatnia edycja:
Psocia ooo, ja o swojego A. to zazdrosna bym była. :tak: No, nie! Jaka z Ciebie pyza. No wiesz co? Pyza to ja byłam przed ciążą i pewnie znów niebawem będę jak się rzucę na żarełko po karmieniu;-)

witam wieczornie Orchi :)

Magia, mam 36 lat... czuję się oczywiście na mniej, ale żałuję, że wcześniej w ciążę nie zaszłam.... choć jak miałam 27 lat i endokrynolog mi powiedział, że najlepszym lekarstwem na moje dolegliwości to ciąża to wpadłam histerię, bo dziecko to wtedy była ostania z moich myśli.....

no ja też o swojego męża zazdroska, szczególnie, jak chodzi z małym na spacery - bo facet z wózkiem to całkiem niezły widok.... :)

Ale mam humor dobry :-D:-D:-D coś mi pada na mózgownicę chyba hahahah :-D:-D
Spojrzaałam na małą i oczy mi się aż śmieją :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D boszzzz jak ja ją kocham :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Balkan :*:*:*:*:*:*:*

reklama
Do góry