reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

no to poczekamy do tego 18.... :)

Oglądałam dziś film o festiwalu w Jarocinie.... i jakoś sie tak staro poczułam.... i wogóle stwierdziłam, że jakbym w tamtych czasach zaszła w ciążę, to moje dziecko dochodziłoby dwudziestki.... i mogłabym zostać babcią... :) pewnie życie wtedy miałabym nieco inne niż teraz....

reklama
No i ja na chwilkę zajrzałąm cichaczem :-D:-D:-D :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mała śpi w ogóle dziś jakoś długo i dużo :szok: ciekawe jaka nocka będzie :confused::-D
wisieńka hahaha już mi się podoba Twój tata ja zawsze lulanie kończę na Barce :zawstydzona/y::-D może zespół założę z Twoim tatą hahaha:-D
corin
Ty nie szykuj się na Francję tylko na Żory hahahaha najpierw :-D:-D:-D:-D ;)
balkan noska współczuję zatkanego moja niedawno przestała katarzyć :baffled:
sis już się nie mogę doczekać aż pokażesz się nam w Nowej Odsłonie :-D:zawstydzona/y::-D i super,że kolacja udana :tak::-)
magia słonko moja jak ssie piers też mnie bardzo boleć zaczyna :confused:
wydrusia skarbie nie martw się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się urodziłam z pająkiem na czole ...tak tak z pająkiem :-D:-D miałam jakby pieczątke :-D mama ze mną w ciąży złapała się za czoło i zabobon przeszedł w prawdę :-D;-) do 2giego roku życia to miałam prawie w ogóle mi zdjęc nie robili wtedy hahahahah :-D:-D:-D mogę być TEKLA hahahaha
anetka hmmmmm no może serio depresja Cię dopadła przecież nasze szkrabunie to największe szczęście jakie mogło nas spotkać w życiu :tak::tak: inni pragną a nie mogą a my mamy i to zdrowe dzieciątka i to jest najważniejsze :tak:moja jak płącze to nie myślę,że mnie to wkurza ale myślę w ten sposób co jej może być i jak najszybciej jej pomóc spróbuj pomyśleć o mamach które nigdy nie utulą swoich dzieci bo nie mogą mieć ;);-)

Ostatnia edycja:
Psocia ooo, ja o swojego A. to zazdrosna bym była. :tak: No, nie! Jaka z Ciebie pyza. No wiesz co? Pyza to ja byłam przed ciążą i pewnie znów niebawem będę jak się rzucę na żarełko po karmieniu;-)

witam wieczornie Orchi :)

Magia, mam 36 lat... czuję się oczywiście na mniej, ale żałuję, że wcześniej w ciążę nie zaszłam.... choć jak miałam 27 lat i endokrynolog mi powiedział, że najlepszym lekarstwem na moje dolegliwości to ciąża to wpadłam histerię, bo dziecko to wtedy była ostania z moich myśli.....

no ja też o swojego męża zazdroska, szczególnie, jak chodzi z małym na spacery - bo facet z wózkiem to całkiem niezły widok.... :)

Ale mam humor dobry :-D:-D:-D coś mi pada na mózgownicę chyba hahahah :-D:-D
Spojrzaałam na małą i oczy mi się aż śmieją :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D boszzzz jak ja ją kocham :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Balkan :*:*:*:*:*:*:*

reklama
Do góry