reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Magia, duchem to ja się bardzo młoda czuję.... :)

Orchi, ja też tak mam, szczególnie, jak Młody śpi... :) albo budzi się rano z uśmiechem.... :)

a teraz się zastanawiam, czy iść spać, czy czekać aż Młody się obudzi.... choć wczoraj obudził się dopiero po 1....

oglądam 'ciąże z zaskoczenia' i jakoś trudno mi w te historie uwierzyć....

Ostatnia edycja:
reklama
magia hahaha to się udziela :-D:-D zaraz będę śpiewała z Wisieńki tatą chwalcie łąki umajone hahaha :-D:-D:-D
balkan słodki widok nie ma nic piękniejszego !! :-D:-D
Ja to już na piekarniku zegarek przestawiłam żeby nie zbłądzić z godziną :-D:-D:-D
Ja tez jakoś nie wierzę że ruchu dziecka żadna nie czuje :baffled:

Ostatnia edycja:
Orchiduś:*** Hej Kochana :-) oj Ty pajączku ja znowu byłam ociotowana i mialam fioletową "pręge" miedzy oczami i zeszlo
Psociu dziękuję Kochana! NIE WAŻNE JAKA LILUNIA BĘDZIE JEST MOIM NAJWIĘKSZYM SKARBEM I KOCHAM JĄ NAJBARDZIEJ I NAJMOCNIEJ DLA NIEJ ZROBIE WSZYSTKO ŻEBY TYLKO BYŁA SZCZĘŚLIWA!!!

Wydrusia, no właśnie miałam odkładac kompa, jak przeczytałam, że byłas 'ociotowana' - czyli co? :-)

ja za to mam wielkiego pieprzyka na prawym pośladku.... i kiedyś naprawdę w jakiś urzędowych dokumentach chciałam to wpisać, jako znak szczególny..... :)

Magia, dzięki za komplement :*

a zdjęcia mojego męża są w wątku zdjęciowym :) ale przeglądając zdjęcia znalazłam takie:
DSCN0502.jpg nie jest to najlepsze zdjęcie mojego męża, ale też przypomniałam sobie, jak wyglądał Mateusz, jak miał 3 tyg..... jak to było dawno.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry