reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anulka moja czapek nie nawidzi :-D:-D zakładam jej czasem dopiero w windzie jak zaśnie dobrze :-D:-D:zawstydzona/y:
sis no właśnie On mi też mówił na chrzcinach,że super sprawa a ja wiesz ściemniasz ale ponoć daje lepszą koordynacje nawet :tak::-D
Kurde Wy już w kombinezonach na spacery a moja dziś w bodach i grubym sweterku była zakryta kocem :-D:-D tzn spodnie czapkę też miała hahaha ale napisałam :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
No zasnęła :-D ciekawe na ile na 20min ?? :-D
Ja nie ubierałam jej w kombinezon bo pediatra mnie opierdzielił ostatnio :no::zawstydzona/y: ,że za ciepło jej i dziecko przegrzewam :baffled::baffled: a miała bluzeczke spodnie sweterek taki cieniuchny i kombinezon właśnie :baffled::baffled:
aaa tam każdy ubiera jak uważa :-D:-D rączki miała ciepłe karczuś też to zimno jej nie było

Orchi u nas trasznie zimno ludzie w grubych kurtkach chodza, ja gdy ide w cienkim plaszczyku czuje sie jak odmieniec:-Dja zakladam body z dlugim,rajstopy i kombinezon ale ja mam typowo jesienny, dosc cienki:tak:

A ja dziś byłam w bluzce na spacerze z dlugim rękawem :zawstydzona/y::-D i ciepło mi było wiaterek był przyjemny słońce świeci do teraz więc zimnicy nie ma :-D
Teraz bym zjadła arbuza a tu dooopa nie mogę :-D:-D:-D

nosz kurde a mój śpi i śpi :dry: jak ja sobie zaplanowałam, że pójdziemy na spacer to on już drugą godzinę śpi... jak tak to 30 minut i po spaniu. Co za chopak na opak :nerd: a na dworze tak fajnie było, teraz widzę, że już się wiatr zerwał. I zaraz się ściemni :baffled:
a wiecie, że w sobotę śpimy o godzinę dłużej? :tak: tylko ciekawe kto to wytłumaczy naszym maluchom...

U mnie wschod wieje chlodem:-Da co do spania nie martw sie moj spi 3-4 raz po pol godz:-D
Miczka ja tez sie boje ale moj wstaje rowno 7 wiec nie bedzie tak zle:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nadal jest pieknie, musze nauczyc rodzinke samoobslugi. Zeby wrocili do domu i odgrzali sobie zarelko, wtedy moglabym dluzej pospacerowac z młoda. A tak, ja ogarniam obiadowo rodzinke a mloda w miedzyczasie zasnela w lozeczku. Pospi pewnie do 17 a wtedy nie ma juz po co isc na dwor :-(

Kurde, dziewczyny co ja zrobilam. Zjadlam 2 usmazone boczniaki. Dopiero jak konczylam grysc drugiego to dotarlo do mnie ze po 1 to sa grzyby, wiec. Iezkostrawne, a po 2 smazone. Mam nadzieje ze Ewunia nie odchoruje tego :-(

Do góry