reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

tak się namęczyłam przesmradzaniem po domu że czas odpocząć:-D
danusia super fruzurka .... ja też chcę do fryzjera
basieniek to trzymam kciuki i oby waga była ok

co do wypadania włosów to tragedia za to mam lśniące bo moja serdeczna koleżanka Pakistanka ratuje mnie dostawą oleju musztardowego który działa cuda :-D zawsze chodziłam na ozon i dupa a teraz włosy pięknie lśniące i co z tego jak ich robi się coraz mniej

em ka ja bym podała małej parę ml wody mineralnej ...

corin kolor mi się podoba ... u nie też inna kupa po burakach :-D:-D

asica hehehhehe ... a gdzie ty mieszkasz?

Ostatnia edycja:
reklama
włosy....nic nie mówcie brrr ciągle czuję jak gdzieś mi " lata" i łaskocze, inie mówiąc już o domostwie....co bede pisac- te z Was, którym wypadają na pewno szlag trafia jak i mnie
Corin wg mnie kolorek niczego sobie, ja zazwyczaj tego typu odcienie wybieram
Natalka zalicza drugą drzemkę, wczesniej bawiła się w łożeczku to zdążyłam się ogarnąć, zaprac w sypialni wykładzinę bo chyb a plamy z oliwki dziecięcej to były... i zaraz biorę się za kolejne wystawki ciążowych ciuchów na allegro- części już nie ma. A wiecie że patrzyłam na nie z sentymentem:?)No ale nie bede trzymac bo nie wiadomo ile w szafie poleżą...
madzia olej musztardowy? nie znałam....polej no;)

ej .. nie wiem jak wy, ale ja niechetnie patrze na to, co zrobilam do WC, szczegolnie jesli jestem po zjedzeniu burakow :-D ahahahah

madzia daje jej wode ale niechetnie pije.

Cześć dziewczyny.
U nas zmiana nastroju. Poprzedni wieczór i noc w osobnych pokojach. Ale wczoraj było juz ok. Mam nadzieje że tak zostanie nawet pojechaliśmy całą rodzinką na rolki wieczorem.
Dziś pożyczyłam samochód od kolegi i zaraz z MAksem ruszamy na szaleństwo zakupowe. Moze uda mi się coś i dla siebie kupić do ubrania, jeśli mały panicz zezwoli :-D
Ja zapraszam do Szwecji. Tu mamy gory, morze i mazury w jednym :) Tylko aktualnie pogoda nie rozpieszcza. Teraz na dworzu tak ponuro jak by dzien juz miał sie kończyć.
Uciekam bo mały śpiący a chce żęby usnął w samochodzie bo czeka nas 40 km drogi sami w samochodzie i mały sam na tyle.

Jej ale Wy macie tempo pisania :szok::-D
Moja zabawia się już w leżaczku a ja ogarnęłam kuchnię i obiadek wstawiłam :-D:-D a zaraz ją przebieram i spacerek :-D
Corin kolorek super :tak:;-) a ewunia faktycznie ma melodię do spania mogłaby Miśka wziąć z niej przykład :-D:zawstydzona/y::-D
sis :*:*:* Dawidek :*:*:*:*:* no może nie chciało mu się pić albo zauważył,że umie coś nowego hahahaha
Kurde ja serio inna jestem bo mi nie wypadaja włosy :baffled: tylko te zęby moje :wściekła/y::no: fryzjerka była przed chrzcinami w szoku,że nawet końcówki nie są rozdwojone
emeczka słoneczko za kupkę &&&&&&&&&&&&& :*:*:*:*:* i buziak dla Nicolette :*:*:*:*:*:*:*:*:*::-D
DZIÓB oby teraz tylko lepiej było :*:*:**: a daleko mieszkasz od Fitji ?? Ja tam mieszkałam chociaż dzielnica turecka nie było źle i metro blisko było :zawstydzona/y::-D:-D

reklama
Do góry