reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej,
ja dziś z rana tak na szybko.
Wczorajszy wypad nam się udał, włosy zrobione, fota na wątku. ;-)
Jak na razie młoda dziś marudna więc przepraszam nie odniosę się do postów. Tylko tak ogólnie.
Mi włosy nadal wypadają a już sporo skróciłam...
Corin, Ty tak nie zapraszaj bo będziesz musiała grafik robić i kalendarz z wolnymi terminami dla cioteczek z BB :-D:-D
Orchi, Magia u nas tez czesto kupa 7-9 na dobe i takie po pachy tez sie zdarzaja.

Corin dzięki za link, już zapisałami:) ale teraz jeszcze rezerwować nie mogę bo jeszcze muszę męża przekonać bo on to typ totalnego domownika ale mam nadzieję, że się uda:) No i my chcemy jechać jak już się wszystkie ferie skończą więc może da radę... A od was na narty to gdzie można jechać i jak daleko np od twojej sąsiadki?? Może głupie pytanie, ale totalnie się nie orientuję;)
A ad włosów to u mne nadal tragedia...
A my dzisiaj idziemy na ważenie do lekarza - ciekawe co powie...
Konwalianka a wołowina to nie ma przypadkiem też białka mleka krowiego w sobie? u mnie wołowina szkodziła... po niej się pojawiło coś co wyglądałó jak krew w kupce...

Ostatnia edycja:
dzień doberek

Madzia pięknie napisałaś... czuję dokładnie tak samo

Corin ja nie wiem jaką Ty masz kupę po burakach ale mnie się kolorek podoba :-D:-D:-D

U mnie też z włosami masakra - dość ich mam, jeszcze trochę i ogolę się na łyso ;-)
Młody śpi, ja popijam kawkę, jakieś ciacho by się przydało :tak:

Miczko, proszę IMG_1776.jpg

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :*

COrin to ja myslalam ze tylko mi tak wypadaja wlosy :shocked2: przy kapieli wychodza 2 garsci, przy czesaniu po kapieli jedna, rano gdy sie budze to z lozka zbieram jeszcze jedna, a pozniej zabieram sie za obieranie Nicole z klakow, dzisiaj np jej wyciagnelam kilka z faldki karkowej :baffled: nie zdziwilabym sie gdyby juz kilka polknela. NOrmalnie chyba sie na lyso zgole bo to jest nie do wytrzymania. A dodam jeszcze ze mi sie tak przetluszaja ze po umyciu wygladaja jakbym ich co najmniej tydzien nie myla, wiec myje co 2 dni bo i tak roznicy nie ma :/
Corin a ty dodatkowo jeszcze farbujesz to juz w ogole:baffled: a kolorek fajny ci wyszedl, ja sobie na taka oberżyne farbowalam przez dobre 4 lata.
danuska pieknie wygladasz <3

u nas nocka przeminela z puszczaniem bakow przez pol nocy. Wczoraj mi zasnela o 19:20 i juz myslalam ze sie nie obudzi... oczywiscie co? obudzila sie :confused2: i o 20:00 zaczela swoje dzikie dzwieki wydawac przy zabawie. Oczywiscie zanim zzasnela to minely 2 h i przez ten czas musialam sie z nia bawic zeby ja zmeczyc czyli ostatecznie zasnela o 22.
A kupy jak nie bylo tak nie ma. Ani slychu ani widu po niej...

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki i bobasy!
Troszkę udało mi się Was poczytać.
wisienko - super wieści, że nie musisz płacić
alex – podziwiam cię za ta wizytę u kręglarza, ja bym się nie odważyła
Madziawszystkiego najlepszego dla Filipka
Corin – trzymamy kciuki , oczywiście! J, włosy wychodzą mi garściami i okropnie się przetłuszczają! Coś okropnego
Konwalianko - my jesteśmy na bebilon pepti, Nan w ogóle się nie sprawdziło, ale każde dziecko reaguje inaczej…
Magia – Staś akrobatyk, J u nas po jedzeniu mały lubi pofikać i ulewanie jak się patrzy…

A tak w ogóle to każda z Was ma tyle do zaoferowania, że ja chyba nie bacząc na nic będę się do każdej po kolei wpraszać bezczelnie J najwyżej nas nie wpuścicie He He :-D

O masz.... Psota litosci. Mozna utyc od samego patrzenia a do tego od razu sie czlowiekowi zachciewa...

Miczka, powalilas mnie, hahahahaha do koloru musze sie przyzwyczaic. Te odcienie czerwieni mi nie leza do konca :-/

Basieniak, najblizej gdzie mozna pojezdzic to Czantoria. My jezdzimy do Istebnej (marek, zloty gron), albo do Wisly ( nowa osada) na marku sa zdcydowanie najlepsze warunki. Do czantorii samochodem od nas jest jakies 5-10 min, do nowej osady 15-20 min, do istebenej najdalej- z pol godziny na dojazd trzeba liczyc lekko. Podalam ci namiary na Ustron bo ani w wisle ani w istebnej nie orientuje sie jak wyglada z noclegami. Tzn baza napewno jest spora, ale kompletnie nie wiem co moglabym ci polecic.

reklama
Witam wszystkie Mamusie!
Nocka jak zwykle udana.Pogoda piękna więc zaraz wybieram się na dłuuugi spacer z moją małą marudą.
Psota Dawidek potrzebuje zdrowej mamusi, twoje zdrowie jest bardzo ważne więc musisz koniecznie coś z tym zrobić. A ciacho rewelacja. Pisałaś, że dziś kule rumowe. mniam mniam....
Asica dobrze, że już ok z kupką
Magia gratulacje dla Stasinka z wycelowania stopą do buzi:-)
maqnio szpilki rewelacja
kwoka wczoraj mnie już nie było ale dziś życzę wszystkiego najlepszego dla synusia!moja Zuzia to chudzina, waży 5400 a ma 64 cm
Corin zazdroszczę widoków, pięknie, kocham góry
Wisieńka to ładnie Milka przybrała przez miesiąc, byle tak dalej. My dalej walczymy z naszym niejadkiem, którego muszę ważyć przed i po jedzeniu.
basieniak trzymam kciuki za ważenie

Dziewczyny przy tym tempie wypadania włosów to niedługo łysa będę, normalnie szok:szok:

miłego dnia

Do góry