reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

tak się namęczyłam przesmradzaniem po domu że czas odpocząć:-D
danusia super fruzurka .... ja też chcę do fryzjera
basieniek to trzymam kciuki i oby waga była ok

co do wypadania włosów to tragedia za to mam lśniące bo moja serdeczna koleżanka Pakistanka ratuje mnie dostawą oleju musztardowego który działa cuda :-D zawsze chodziłam na ozon i dupa a teraz włosy pięknie lśniące i co z tego jak ich robi się coraz mniej

em ka ja bym podała małej parę ml wody mineralnej ...

corin kolor mi się podoba ... u nie też inna kupa po burakach :-D:-D

asica hehehhehe ... a gdzie ty mieszkasz?

Ostatnia edycja:
reklama
włosy....nic nie mówcie brrr ciągle czuję jak gdzieś mi " lata" i łaskocze, inie mówiąc już o domostwie....co bede pisac- te z Was, którym wypadają na pewno szlag trafia jak i mnie
Corin wg mnie kolorek niczego sobie, ja zazwyczaj tego typu odcienie wybieram
Natalka zalicza drugą drzemkę, wczesniej bawiła się w łożeczku to zdążyłam się ogarnąć, zaprac w sypialni wykładzinę bo chyb a plamy z oliwki dziecięcej to były... i zaraz biorę się za kolejne wystawki ciążowych ciuchów na allegro- części już nie ma. A wiecie że patrzyłam na nie z sentymentem:?)No ale nie bede trzymac bo nie wiadomo ile w szafie poleżą...
madzia olej musztardowy? nie znałam....polej no;)

ej .. nie wiem jak wy, ale ja niechetnie patrze na to, co zrobilam do WC, szczegolnie jesli jestem po zjedzeniu burakow :-D ahahahah

madzia daje jej wode ale niechetnie pije.

Cześć dziewczyny.
U nas zmiana nastroju. Poprzedni wieczór i noc w osobnych pokojach. Ale wczoraj było juz ok. Mam nadzieje że tak zostanie nawet pojechaliśmy całą rodzinką na rolki wieczorem.
Dziś pożyczyłam samochód od kolegi i zaraz z MAksem ruszamy na szaleństwo zakupowe. Moze uda mi się coś i dla siebie kupić do ubrania, jeśli mały panicz zezwoli :-D
Ja zapraszam do Szwecji. Tu mamy gory, morze i mazury w jednym :) Tylko aktualnie pogoda nie rozpieszcza. Teraz na dworzu tak ponuro jak by dzien juz miał sie kończyć.
Uciekam bo mały śpiący a chce żęby usnął w samochodzie bo czeka nas 40 km drogi sami w samochodzie i mały sam na tyle.

Jej ale Wy macie tempo pisania :szok::-D
Moja zabawia się już w leżaczku a ja ogarnęłam kuchnię i obiadek wstawiłam :-D:-D a zaraz ją przebieram i spacerek :-D
Corin kolorek super :tak:;-) a ewunia faktycznie ma melodię do spania mogłaby Miśka wziąć z niej przykład :-D:zawstydzona/y::-D
sis :*:*:* Dawidek :*:*:*:*:* no może nie chciało mu się pić albo zauważył,że umie coś nowego hahahaha
Kurde ja serio inna jestem bo mi nie wypadaja włosy :baffled: tylko te zęby moje :wściekła/y::no: fryzjerka była przed chrzcinami w szoku,że nawet końcówki nie są rozdwojone
emeczka słoneczko za kupkę &&&&&&&&&&&&& :*:*:*:*:* i buziak dla Nicolette :*:*:*:*:*:*:*:*:*::-D
DZIÓB oby teraz tylko lepiej było :*:*:**: a daleko mieszkasz od Fitji ?? Ja tam mieszkałam chociaż dzielnica turecka nie było źle i metro blisko było :zawstydzona/y::-D:-D

reklama
Do góry