reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
ja tez uwazam, ze polarkowy wystarczy..w końcu to nie zima, a co będzie jak bedzie-5? Nie ma co przegrzewać dziecko.. Ja na spacer ubieram małego tak: rajtuzki, body z długim rękawem, kombinezonik z materiału i opatulam w wózku kocykiem..czytałam gdzieś że lepiej aby dziecko nieco zmarzło niż się przegrzało i tego się trzymam:) a do auta to ja ubieram małemu spodnie, bluzę i kocyk..w końcu można ogrzewanie włączyć, a na wyjście z auta to fotelik zasłaniam pieluchą jak wieje:)
mailuj, Madzia, corin, Anula witajcie
corin współczuje hałasu.. nad nami samoloty czasem latają, niedaleko jest lotnisko,wiec dźwięk masakryczny a helikopter to juz wogole..
Anula, pociesz się ze już widać te ząbki,,podobno te pierwsze najbardziej bolą, później będzie już łatwiej.. mój Paweł kupił wczoraj kropelki na ząbki - camilia dzial podobno na 12h no i jak wczoraj dałam na noc, to do tej ory rak nie wkłada do buzi, wiec chyba działa..

Witam sobotnio,
mój Filip i jego całonocny sen wrócił.

corin, współczuję helikoptera, ale też obawiam się że kto ma pieniądze ten ma władzę i tak ten gościu będzie sobie teraz latał i latał... może mu się znudzi w końcu.
anula, no skoro już wychodzą to dobrze, przynajmniej jak się przebiją to na jakiś czas będziesz miała spokój.

A mnie czeka robota przez ładnych parę dni, a mi się tego strasznie nie chce robić... nienawidzę inwentaryzacji ale jak mus to mus :wściekła/y:

Apropo zabkow jeszcze. Slyszalyscie o korzeniu z irysa? Podobno swietnie usmieza bol, ale nikt z moich znajomych nie mial, wiec opinie znam tylko z netu. Moze ktoras z was sie z tym spotkala?

Ps. Dolaczam do klubu matek zrzucajacych futro. Wlosy wychodza mi garsciami :-(

Aneta, szybko masz ta inwentaryzacje. Mnie czeka w grudniu i tez juz na sama mysl mnie mdli. Nienawidze....

Ostatnia edycja:
hej kobietki, u nas nocka jak zwykle dobra.. teraz troszku posprzatałam i kawke zbozowa popijam:)

Madzia, no u mnie to już normalka ze się coś psuje... ciekawe na jak długo jest sprawny, bo już raz tak było... szwagier mowil ze nie wie ile pochodzi heh... a ten laptop ma jakies 2 lata dopiero

Chciałam tylko napisać,że zdjęcie skasowałam z "gołą pupą" dziecka mojego
miłego weekendu i ogólnie życzę Wam zdrowych dzieci 3majcie się i do kiedyś ;-) :*:*:**:

Corin, ale nie chodzi o taką inwentaryzację w firmie. To u mnie w domu ma być przeprowadzona. Chodzi o to, że jakieś 2 lata temu mieliśmy na współkę z moją siostrą i jej facetem szansę kupić towar ze zlikwidowanego sklepu z Holandii. No i kupiliśmy... No ale tutaj interes nam nie wyszedł, dosłownie sprzedaliśmy towar na mały ułamek tego co zainwestowaliśmy i teraz chcielibyśmy się go całego pozbyć. No i jest malutka szansa na to, żeby to wszystko sprzedać. Tylko ta osoba chce wiedzieć ile tego tam jest i czego.

reklama
Do góry