reklama
silwia84
Fanka BB :)
wydrusia milego wypoczynku
no taka ladna pogoda a maly spi i spi. nie wiem czy go wybudzic.
no taka ladna pogoda a maly spi i spi. nie wiem czy go wybudzic.
konwalianka
Mały bąbelek
silwia84
konwalianka, dobre hehehhehe
dodi_misia
hej kochane,
ja tu wchodzę na BB klikam na pierwszy watek na przyszlych mamach i czytam...zdjęcia wrześniowych maluszków coś mi nie grało hehe ale na szczęscie odnalazłam nas
ja tu wchodzę na BB klikam na pierwszy watek na przyszlych mamach i czytam...zdjęcia wrześniowych maluszków coś mi nie grało hehe ale na szczęscie odnalazłam nas
Kurka, jednak mam dylemat. Szczepić Stasia jutro czy nie? Ma taki spory katar, ale gdzieś tak głęboko, gęsty. Nie ma gorączki, nie wygląda na chorego. Małż urlop wziął już na jutro, a ja nie wiem. Nasz pediatra jest taki olewczy trochę i dopóki naprawdę orkiestra nie gra w płucach to wszystkie dzieci szczepi. A my mamy drugą dawkę hexa i rota i trochę się obawiam czy to małemu nie odbije się na zdrowiu. Co byście zrobiły?
Corin
Mama Trójki :)
Ja bym odpuscila, ale lekarz ktory ostatnio konsultowal wyniki Ewy pwiedzial ze teraz sa tendencje zeby szczepic byle goraczki nie bylo. Osobiscie jednak nie zdecydowalabym sie.
mailuj
ja też bym poczekała. To nie wyscigi a po co ryzykowac powikłania.
Mi wychodzi, ze do Jeziorska mam 410 km. No cóż , jakoś dojadę ;-)
Mi wychodzi, ze do Jeziorska mam 410 km. No cóż , jakoś dojadę ;-)
reklama
Sestinko, u mnie nazwisko już spolszczone zostało... a jeszcze pamiętam jak w jakiejś przychodni kartę mieliśmy zapisaną pod niemieckim nazwiskiem... sama nie wiem jak to się łatwo obyło że wszędzie teraz spolszczone nazwisko mamy.
marzenko, no to super że wszystko już lepiej. Niech córka teraz leży - to jej czas ;-) a i ojcem dziecka niech się nie martwi skoro to taki palant. No i który to tydzień?
marzenko, no to super że wszystko już lepiej. Niech córka teraz leży - to jej czas ;-) a i ojcem dziecka niech się nie martwi skoro to taki palant. No i który to tydzień?