reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Cześć Psotka:-) Zjazd to super pomysł!!!!!!
Maqnio ja też tak mam :-)
Marzenko córka koniecznie musi iść do lekarza, tylko dobrego a nie jakiś popierdółek!
Orchi jak dawno Cię nie widziałam :-)
Corin , Wisienko ja też myślałam o parasalce i zastanawiałam się czy jest ze złota hi hi . Ja dostałam spacerówkę od znajomych, użyta 6 razy.
Magia buziaki
A my dzisiaj byliśmy na sześciogodzinnym spacerku. Nóg nie czuję, a Krzyś wyspany na maksa ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
to znaczy ze ..uf..nie jestem sama , ale zazdrosnica ze mnie straszna, normalnie nikomu bym tej malej smerfetki nie dala:):):
magia dziekuje:* dzien nawet nawet, nocka w sumie tez, 3 pobudki w tym 1h niespania, wiec jest nieźle:)::)a jak Łukaszek zdrowszy? buzia dla Stasinka!!
psociu Rybenko!!! Twoja wiara czyni cuda:*

lece w kimke, dopóki fruzia spi:-)

kolorowych mamuski i bąbelki:)

Ostatnia edycja:
Hej, u nas nocka standardowo; zasypia koło 19, potem karmienie o 23, 1, 3 ,5 i o 7 mała gotowa do zabawy, ale już o 8 idziemy dalej spać tak do 10 :-)

Dzisiaj byłyśmy prawie cały dzień na dworze taka ładna pogoda, że pojechałyśmy na działeczkę. Taką jesień to ja lubię :tak:

Orchi, moja Iguśka też nie jest fanką smoczków - niestety. Próbowałam avent, nuk, tt i jakoś żaden jej nie zachwycił. Weźmie smoczek owszem ale tylko wtedy kiedy ma na to ochotę, zupełnie w jej przypadku nie spełnia roli uspokajacza :baffled:

Psotka, taki zjazd to byłaby niesamowita impreza, aż się rozmarzyłam :-):-):-)
Wisieńka, tak coś czułam czytając, że inne parasole Ci w głowie :-D:-D:-D Super, że u MIlci już widać efekty. Widać ma obowiązkową i dokładną mamusię, ćwiczy codziennie i się nie obija. :-)
Maqnio, ja też najlepiej się czuję kiedy Igunia pod moją opieką, bo przecież to mój skarbek :-)
Konwalijko, oby u Was się już skończyły wszelkie dolegliwości, przecież ile można no kurka...

No i mogę śmiało dołączyć do grupy; może jestem w ciąży :szok:

Buziam i lecę, bo M. wrócił z pracy.

Psotka slyszlalam o tej kawiarni, ale nigdy nie bylam. Slyszlalam ze jest specjalnie przystosowana wlasnie dla matek z dziecmi:) i jestem jak najbardziej za spotkaniem! Tak bardzo mi brakuje kontaktu z ludzmi... a znajomych z dziecmi mam niewiele:/

A no właśnie też mogę dołączyć do grupy ciążowej :-) I Psotko ja chyba poddaje się w walce ze smokiem. Dzisiaj kupiłam smoczki MAM podobno najlepsze. I znowu to samo. Po prostu jak będzie ekstremalna sytuacja to jakoś się małego nakrmi. Butelkowego też kupiłam MAM , ma faktycznie inny kształt

Marzena, kurcze to durne baby – tu mówią ciąża pozamaciczna, a tu odsyłają do domu – ciąża pozamaciczna to zagrożenie życia…. Mam nadzieję, że to tylko przeziębienie i szybciutko minie….
Maqnio, wcale nie jesteś głupia, że zazdrosna jesteś o Różę – ja też jestem zazdrosna o Mateusza – szczególnie, jak moja mama przychodzi, bo On wprost uwielbia, jak Mama do Niego gada… J
Psota, mam nadzieję, że przeziębienie pójdzie szybko precz!
Mailuj, 6-ciogodzinny spacer to nieźle….

A dziś na spacerze z Mateuszem była moja Mama, bo ja czekałam na speca od pralki – popsuła się i myślałam, że czeka nas niemały wydatek, ale przyszedł Pan – wymienił grzałkę i powiedział, że 11-letnia pralka jeszcze długo powinna nam posłużyć – kamień z serca…..

Mateusz już śpi – mam nadzieję, że dziś też ładnie dośpi do 3 J

Hej babeczki, maluchy moje juz śpią:) ja tez zaraz idę bo dzis od 6.30 na nogach:)

corin, fajny ten wozeczek, cena rzeczywiście powala.. ale ja jakoś nie jestem przekonana do takich podwójnych kółek z przodu, a co dopiero wszystkich..mialam takie z przodu w spacerowce Misi to je przeklinałam na dziurach mi sie klinowały i nie szło jechac..

Coś widze dużo dołączyło do grupy ciążowej:) może spotkamy sie na czerwcówkach 2012 albo cos koło tego :):):-D

Dziewczyny co Wy tak z tymi ciazami?? Ja jakbym teraz zaszla to chyba cala ta ciaze bym przeplakala! Zdecydowanie nie jestem narazie gotowa na drugie dziecko. moze tak za 2-3 lata:)

reklama
Corin, taaak, to mój wielki powrót z długimi postami;) hehe;)

Mailuj, Danusia, to na wiosnę wszystkie zabieramy maluszki i lecimysię spotkać:)

Mailuj, ja kupiłam smoczki wszystkich firm, nawet Difrax dorwałam i wszystkie testowałam, Dawidek tylko NUK-a zaakceptował;) Mam jeszcze jeden nowiutki Difrax, jeśli chcesz, Dawidek chętnie go sprezentuje Krzysiowi, może akurat;)

Konwalianko, tak, wprowadziłam mu debridat i zaczęły się problemy. Oby już tylko było lepiej:*

Ania, to jak mój mały się wreszcie wychoruje, to bardzo chętnie się spotkamy z Wami:)

Maqnio, spijcie słodziuchno! :*

Balkan, dziękujemy!

Do góry