reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Ania, no właśnie o to chodzi ze teraz niektore trzesą portkami na myśl o ciazy, no ale trzeba to na wesolo brać... co los przyniesie......... haha
psota, no fajnie by bylo takie spotkanie zoorganizować, tylko blisko mnie haha, bo jakbym miała daleko dojechać to niebardzo bo mam zerową orientacje w terenie ;-):-)
A mnie sie podoba np taka spacerówka http://allegro.pl/hauck-malibu-3-kolory-gratis-i1828093579.html
może nie koniecznie akurat ta, ale coś w tym stylu
psota, no fajnie by bylo takie spotkanie zoorganizować, tylko blisko mnie haha, bo jakbym miała daleko dojechać to niebardzo bo mam zerową orientacje w terenie ;-):-)
A mnie sie podoba np taka spacerówka http://allegro.pl/hauck-malibu-3-kolory-gratis-i1828093579.html
może nie koniecznie akurat ta, ale coś w tym stylu
mailuj
Psotko z przyjemnością wypróbuję. Choc widząc oczy Krzysia wpatrzone w cynie to wątpie że się uda ;-) Tak jak tata za cycki oddalby cały świat. A wiosną popędzimy z Krzysiem gdzie trzeba. Rozpoczynam dyskusję gdzie się spotkać. Ja proponuję nad morzem:-) Trochę jodu się przyda , a wiosną jest taniej:-)
Dodi spacerówka super. I na dodatek ze Szczecinka. Tam się urodziłam bo w Koszalinie zamknęli porodówkę.
Dodi spacerówka super. I na dodatek ze Szczecinka. Tam się urodziłam bo w Koszalinie zamknęli porodówkę.
Marzena197235
Udało nam sie zwalczyc goraczke , córka usneła a ja sie poryczałam jak głupia i dojsc do siebie nie moge , przed nia nie chciałam plakac ale sie serce chce pokroic jak tak mozna zrobic , Boze jak mi jej jest strasznie szkoda
merlitoczka
Zaciekawiona BB
Cześć!
Widzę rozmowa o ciążach-ja też na razie nie chcę ;-) dwójka mi wystarczy i tak mało czasu na wszystko ;-)
Mój syncio waży 7 kilo wczoraj miał szczepienie ;-) ryczał tak, że wszyscy go słyszeli, dobrze, że tylko 1 ukłucie
Widzę rozmowa o ciążach-ja też na razie nie chcę ;-) dwójka mi wystarczy i tak mało czasu na wszystko ;-)
Mój syncio waży 7 kilo wczoraj miał szczepienie ;-) ryczał tak, że wszyscy go słyszeli, dobrze, że tylko 1 ukłucie
Corin
Mama Trójki :)
Dodi, ja wiem ze parasolka ( jakakolwiek by nie byla) ciezko sie jezdzi. Male kolka zawsze beda gorzej pokonywaly kamienie, piach i krawezniki niz duze i pompowane. Co do podwojnych... Nigdy nie mialam. Ale mysle ze tak samo ciezko sie nimi jezdzi niz malymi pojedynczymi.ale moze sie myle.
Marzenko, dobrze ze zwalczylyscie goraczke. Wyplacz sie poczujesz sie lepiej i bedziesz miala wiecej silmdla cory. Tule mocno. W koncu zaswieci dla niej sloneczko. Bedzie dobrze. Musi byc.
Mailuj, ja proponuje gory. Jesien idzie, piekne kolory w gorach to niepowtarzalny widok ;-) no chyba ze zima. Zima gory to tez niezly pomysl. Moglybysmy kulig urzadzic ;-)
Marzenko, dobrze ze zwalczylyscie goraczke. Wyplacz sie poczujesz sie lepiej i bedziesz miala wiecej silmdla cory. Tule mocno. W koncu zaswieci dla niej sloneczko. Bedzie dobrze. Musi byc.
Mailuj, ja proponuje gory. Jesien idzie, piekne kolory w gorach to niepowtarzalny widok ;-) no chyba ze zima. Zima gory to tez niezly pomysl. Moglybysmy kulig urzadzic ;-)
Ostatnia edycja:
konwalianka
Mały bąbelek
Ania, super minki karolinki
dzięki Danusia.. ja też zastanawiam się ile jeszcze..a tu coraz gorzej zamiast lepiej..ech..
to ja jako jedna z nielicznych w ciąży na pewno nie jestem- mam za sobą dwie nieudane próby!! no chyba żebym mega pecha miała, bo wg. artykułu sesti to plemniki cwane bestie
mailuj, mój mały mam też nie chciał MAM, a niby emituje sutek.. ale NUKa wziął..
psotka, to kurcze teraz nieco się obawiam aby nie zaszkodzić małemu..niemal cały dzień trochę podkurcza nóżki, ale nie płacze...wcześniej tak nie robił..ale możliwe aby po jednej dawce? zobaczymy jak nocka minie
mój mały też śpi od godziny.. a ja czekam aż mąż z pracy wróci i tez się kładę..
samych przespanych nocy
dzięki Danusia.. ja też zastanawiam się ile jeszcze..a tu coraz gorzej zamiast lepiej..ech..
to ja jako jedna z nielicznych w ciąży na pewno nie jestem- mam za sobą dwie nieudane próby!! no chyba żebym mega pecha miała, bo wg. artykułu sesti to plemniki cwane bestie
mailuj, mój mały mam też nie chciał MAM, a niby emituje sutek.. ale NUKa wziął..
psotka, to kurcze teraz nieco się obawiam aby nie zaszkodzić małemu..niemal cały dzień trochę podkurcza nóżki, ale nie płacze...wcześniej tak nie robił..ale możliwe aby po jednej dawce? zobaczymy jak nocka minie
mój mały też śpi od godziny.. a ja czekam aż mąż z pracy wróci i tez się kładę..
samych przespanych nocy
Marzenko, nie dziwię Ci się... trzymajcie się dzielnie!
Mailuj, czekam na adres, jutro wyślemy smoka
Ja jestem za trójmiastem lub Poznaniem
Konwalianko, Dawidek po pierwszej dawce zaczał płakać i dosłownie chlustał mlekiem. Dałam mu trzy razy i za każdym razem był ryk, więc odstawiliśmy.
Mailuj, czekam na adres, jutro wyślemy smoka
Ja jestem za trójmiastem lub Poznaniem
Konwalianko, Dawidek po pierwszej dawce zaczał płakać i dosłownie chlustał mlekiem. Dałam mu trzy razy i za każdym razem był ryk, więc odstawiliśmy.
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Corin, mnie sie wydaje ze takimi podwójnymi trudniej... takie moje doświadczenie, ale wiadomo, ten który wybrałaś na pewno ma lepsza jakość od tego co ja mialam z Michasią więc może być niebo a ziemia
mailuj, tak tak morze...ja mam blisko haha!!
Zobaczcie co znalazłam
ODJAZDOWE SMOCZKI smoczek z zębami Prosto z USA 4 (1832335101) - Aukcje internetowe Allegro taki smoczek na pewno każde dziecko polubi hehe
oo i fajny gryzak !!! NOWOŚĆ Gryzak MALINKA 100% silikon RaZbaby (1838227909) - Aukcje internetowe Allegro
mailuj, tak tak morze...ja mam blisko haha!!
Zobaczcie co znalazłam
ODJAZDOWE SMOCZKI smoczek z zębami Prosto z USA 4 (1832335101) - Aukcje internetowe Allegro taki smoczek na pewno każde dziecko polubi hehe
oo i fajny gryzak !!! NOWOŚĆ Gryzak MALINKA 100% silikon RaZbaby (1838227909) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
reklama
mailuj
Dodi straszne te smoki !!!!!!!! Ja się boję!
Corin ja z przyjemnością pojadę w góry :-)
Marzenko dużo sił! Ta gorączka to mogła być z nerwów. Ale będzie lepiej!
Corin ja z przyjemnością pojadę w góry :-)
Marzenko dużo sił! Ta gorączka to mogła być z nerwów. Ale będzie lepiej!