reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Konwalianko ja mam cały zestaw tych ćwiczen i nie wiem które konkretnie są na raczki, na pewno to, ze kładę ją na brzuszku i chwilę lezy , daję jej raczki tak jak mają być a potem zabieram do tyłu i przeciągam po nich żeby były wzdłuż tułowia a potem czekam żeby Mila je przekładała i delikatnie w okolicy łokcie na przedramieniu pukam żeby poprowadzic ją w dobra stronę i sprowokowac do przekładania. Tak 3 razy 4 razy dziennie. No i ćwiczymy raczki na leżąco na plecach góra, dół i kółka , jakby krążenie ramion w tył i w przód, do brody zgięcie w łokciu i wyprost aż do dotknięcia podłoża:tak:Możesz popróbować

Corin a jaka żyrafka, my mamy taka z fiser prisa Mila ma ją na zdjęciach ale na razie jest dośc cięzka

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia, tez patrzylam na to chicco, ale niestety po zlozeniu ma 114 cm i to go dyskwalifikuje, do bagaznika mi wejdzie max 105

Konwalianka, wpisz sobie w wyszukiwarke na allu vulli albo zyrafa sophie :-)

Wisienko daj prosze jeszcze raz link do cwiczen na chomiku

Ostatnia edycja:
Wisienka - w ciąży to ja humor miałam wyśmienity, mąż chwalił mnie ciągle :p za to teraz jestem bardziej nerwowa i co parę dni robię w domu oczyszczającą atmosferę ;) ale pewne jest, że mąż by się ucieszył, on by chciał jedno po drugim :)
Wisieńka, Corin - ja na allegro też szaleję, masakra, młody ma więcej ubrań niż ja!!!
konwalianka - dzięki, cholerka jak jutro nie przyjdzie sab to kupię ten debridat, już mam nerwy!!

Uciekam z powrotem do mojego małego terrorysty....

Witajcie,

Dawno mnie nie było, ale Malutek jakis marudny ostatnio... Od wczoraj spi non stop, po 5-6 h, musze budzic go na jedzenie. Wczoraj dostal szczepionke 5 w 1 i rota, moze po tym? Czy Wasze dzieci tez tak reagowaly na te na rotawirusa? Nie dam rady przewertowac forum...:(.
konwalianka, Mati tez dostal debridat na nocne napinania, stękania i bączki, ponoć ma tez pomóc na kolki i ulewanie. Na razie ulewanie się zwiekszylo...

Milego popoludnia!

Aaaa, do cwiczen polecam pilke rehabilitacyjna (za zaleceniem rehabilitantki) - na allegro po 30-40 PLN. Maly ogromnie to lubi i daje dobre efekty, po kilku dniach zaczal podnosi glowke baaardzo wysoko :). I rozluznia cialko, gdy tak sobie w dwojke skaczemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny , prosze was o pomoc moze ktoras sie zna bo ja jestem zielona w tym , córka moja jest bardzo chora kazałam jej zrobic wynik bety wyszedł 3819mIU/ml czu to oznacza napewno ze jest w ciazy bo za wczesnie zeby wykryc przez usg a nie wiemy co ma brac za leki

dodam ze była na pogotowiu i ja totslnie olali ma 39 goraczki strasznie sie martwie o nia

Do góry