Hej hej!!
u nas noc ciut lepsza, tylko jedna pobudka, trwala 1,5 h i potem na szczeście Mała usnęła
Za to dzień naprawde udany, spacerek - cały przespała, potem w domku tez krolewna nie grymasiła
j
Corin super, ze tylko jedna pobudka była!!!
Basieniak mi tez włosy garściami wychodzą,szok,a cycem nie karmie, jem dobrze, nie wiem o co kaman, . kupiłam dziś skrzypowite, zaczne brac, bo za chwile łysa będę:-)
Konwalianko brawo dla Tymeczka!! I pięknie waży!!!
Magia 21 kg ??wow kurde!! Ja tez tak chce!! I zdrówka dla Stasinka!U nas też katar też przede wszystkim w nocy i bardzo męczy. Fruzia wtedy mega niespokojna jest.
Madzia flak po cc….hmmmm skad ja to znam, boze masakra jakaś..okropnie to wygląda brr..
Alex piękne nocka jejku mam nadzieje ze nasze wszystkie dzieciaczka zaczna za chwilke pięknie spac, co już nie będę zazdroscic co poniektórym:-)
Nil Fruzia ciagnie się do siadania baaardzo, jak trzymam ja przodem do swiata siedząc na fotelu i podam moje palce to podciąga się bez przerwy…siłaczka kochana
Wisienko zdróweczka dla Macka!!! Co do gaworzenia to moja gada na dwie sylaby, czasem na trzy i intonuje głos, w jednym ciągu gaworzenia obniza i podwyzsza ton po kilka razy i czasem bardzo przeciąga – slychać wtedy jakby spiewala
:-)
Marzenko kochana uściska dla córki. Całe szczęście, że ma taką cudowną i kochająca mamę. Najwazniejsze, ze nie jest sama, a razem na pewno dacie sobie rade i dzidziuś przynajmniej będzie się wychowywał w pełnej miłości rodzinie, a ten jej chłopak…brak słow – pna bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy, dostaje dupek z czasem za swoje!!
Silwi super, ze szczepienie za Wami!! I piekna waga synusia!!
Margerita super, ze Olga zdrowa i ze nie trzeba będzie kanalika odpychać, duzo zdrówka!!!
Danuska:-) kurcze ja tez musze balona dorwać koniecznie!!! Fruzia to smiechowa babeczka - -za mamcią
:-)
edit: margeritka WOW własnie zbieram szczękę z podłogi - kocham fryzurke Olgi!!normalnie szok jaka ma boooską czuprynę!!!