reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wszystkie urobione po pachy ;-) do tego dzis pieknie bylo na dworze to wszystkie pewnie na spacerach :-)

Ja uciekam juz spac. Ewa pewnie pospi jeszcze z 1,5 godz to musze sie drzemnac choc troszke.

Dobrej i przespanej w wiekszosci nocki zycze :-)

Mała właśnie zasypia w łozeczku... i oczywiście słysze jak jej bąbluje w pieluszce...no pieknie i teraz znowu przebieranie i sie rozbudzi... i tak w kólko heh... no ja tez uciekam, mała zasnie to pod prysznic wskoczę i siup do lożka:)

Helol!no dzisiaj ja zaczynam dzien na bb:-)sloneczko od rana ,a mala tez dala dzis sie wyspac ,spala od 22 do 4 ,jedzonko zmiana pampersika i dalej lulu ,potem o 6 mniam mniam i do teraz narazie ,troszke oszukalam bo zamiast mnie polozylam duzego misia i ona lubi na niego patrzec i sobie guga do niego :)dzisiaj na spacerek sie wybieramy niewiem jak wasze ale moja bardzej lubi na dworze spac niz w domku ,w domu w dzien tylko by jadla i spala ale tylko takie 15 minutowki,a wczoraj w koncu zalatwilam becikowe i zasilek rodzinny ale papierzysk od groma ,dobrze ze brat siedzial i pinowal malej bo bym z nia niezalatwila ,a niech sie wprawia wujek moze niedlugo i ja zostane ciocia:)taki maly test he he dodi ja tez po nocach teraz musze sie kapac a taka kapiel to ci powiem ze teraz prawdziwy luksus:tak:Gocha moja Nadaia nie daje mi tu za czesto zagladac tylko wlanczam komp ona zaraz sie budzi i krzyk:sorry2:dziewczyny dzieciaczki sa cudne kazde z osobna a juz najbardziej oczy ciesz moje Ewunia Corin i Rózia Maqnio sa rozbrajajace:)pozdrawiam kochane was wszystkie bo niewiem kiedy teraz cos napisze:)

witajcie
my znowu walczyliśmy z kupą.. mały od 2 sie męczył przez sen..teraz siedzi w bujaku - szturcha i gada do ptaszka:-D
czy waszym maluchom pojawiła się już ciemieniucha? u małego już od kilku dni jest..

maqnio córcia jest baardzo do Ciebie podobna :)
miłego dnia

witam
maly dzisiaj w nocy pospac dal :-) od 21.30 do 4.30 spal i godzinna przerwe na jedzonko i znow w kime do 8 :-)

ladny dzionek sie zapowiada, wiec wyeksmitujemy sie na dworek

Witam :)
noc po szczepionce u nas bdb- czopek mała dostała ok 23 bo miała powyzej 37 stopni. spala do 3 a potem do 8. Jestem wyspana;) Teraz trzeszczy w łózku:)
miłego dnia kochane

reklama
cześć Dziewczynki
My też jesteśmy po szczepieniu, ale mały nie miał na szczęście gorączki. No i jak zawsze spał do 7 z przerwą na jedzenie o 2. Mam nadzieję, że długo to się nie zmieni. U mnie niby słońce, ale jakieś takie mało wesołe. ;-)
Chyba powinnam wziąć się za sprzątanie bo za tydzień mamy chrzciny.

Miłego dnia i oby wszystkie maluchy dużo spały i bez problemów robiły kupki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry