reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Magia, mnie już nic nie powstrzyma... masaże sutków tez troszkę juz stosuję, ale mam jakieś takie obolałe i za mocno tego nie robię..a to podobno trzeba dość mocno i dlugo..

My dziś szybki spacer zaliczyliśmy z małżem..az sie zmachałam, plecy bolały ale nic poza tym:)

jakbym miała własne schody to bym sie skusiła...ale mieszkam w bloku i to na parterze, więc nie będe sasiadom pod drzwiami biegać heh

Uciekam, moze zajrze później

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór :) Ja też dawno po wizycie szyjka się ustawiła już rozwarcie na 1cm ale nie rodzę jeszcze mam robić wszystko oprócz sportów ekstremalnych :-D:-D i sexu uprawiać dużooo :-D ciekawe jak ja mojego zmuszę do tego sexu hahaha głowka nisko nie jest ale lekarz powiedział,że dobrze bo najlepiej jak podczas początku porodu się wstawi mała ok jak zwyklę cuś jadła ustami ruszała hihihi i pupkę wypinała waży 3000g głowki wielkiej nie ma więc ponoć ma łatwo wyjśc czas pokaże.... jak nie urodze do 19stego to kolejna wizytka wtedy już ostatnia :-D

orchi to super ze wizyta udana, to spodziewaj sie tez na dniach porodu, moze cos ruszy :-)

dodi ja tez slyszalam ze porzadna stymulacja sutkow pomaga podobno, ale porzadna a nie takie pieszczenie niuniu niuniu :-D
ale po schodach nie biegaj bo jeszcze sobie cos zrobisz.
a mialam pytac... czemu nie mozna myc okien??? sa jakies przeciwwskazania?

a na temat goracej wody na prowokacje skurczy nie mam dobrego zdania, jakos mi sie wydaje takie brutalne dosyc, juz wlalabym chodzic na dlugie spacery...

Ostatnia edycja:
emeczka dzięki kochana no udana w sumie wizytka :-D ja bym chciała żeby mała jeszcze posiedziała w brzuniu ;-) dla jej bezpieczeństwa... a co do mycia okien to ja nie wiem ale oczYwiście zabobony mojej mamy ... więc nie myję w ogóle Tomek to robi odkąd zaszłam w ciążę ale wiesz każdy robi jak uważa kochana :*:*:*
ale chociaż dobrze,że leżeć nie muszę hahaha :D:D
Uciekam i ja spać jutro ponadrabiam posty
Aaaaa Stasinka piękny jest :-D
Dobrej nocy życzę wszystkim i Dodi żeby się coś ruszyło kochana w nocy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Witajcie Piękne;-) Widzę, że nie tylko ja po terminie jestem i kombinuję:-D Dodi ja też już wolę bóle porodowe (chociaż nigdy nie rodziłam) niż to okropne czekanie i czekanie:-( Ja po schodach też śmigam...ale pomagają tylko na chwilkę...skurczę się pojawiają na jakąś godzinkę...czasem dwie, a później spokój i cisza i rozwarcia zero...załamka totalna:-(

Dzień dobry z rana..
Wyprawiłam męża do Wawy i coś spać nie mogę od godziny.. Pewnie mnie jeszcze zmorzy sen ale póki co to nie mogę usnąć.

Corin - mówisz i masz - &&&&&&&&&&&&&&&&! Ciekawa jestem jakie newsy będziesz mieć po wizycie bo my w sumie podobne terminy mamy.

Malamii, moja nadzieja przeksztalcila sie w nadmierny pesymizm, nie spodziewam sie cudow... Po wczorajszym maratonie ze szmata nic kompletnie sie nie ruszylo, najmniejszego skurczyka, nic... Ale kciuki przyjme mimo wszystko w kazdej ilosci, dzieki :-)

reklama
Corin, ja do tej pory nie miałam ani jednego skurczu, totalnie nic mi nie dokucza i nic mnie nie boli, a na wizycie okazało się, że jednak coś się ruszyło: rozwarcie na 1 palec - zawsze coś ;) A Ty jednak miałaś trochę skurczybyków.. Już niedługo się przekonasz :)

Do góry