reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Rozwarcie na 1 palec to ja miałam w 30 tygodniu juz, a potem te wszystkie jazdy z bólami i 3 tyg temu jak mnie małż siłą na IP zaciągnął (wtedy co dostałam nakaz leżenia) to nic więcej się nie posunęło.

No ale jeszcze troszkę :-)

reklama
Hej panieny
Ja dziś zbudzona mega bólem o 5.30 z nadzieją że to już się zaczyna... I skończyło się na jednym skurczu:wściekła/y: Czekam jak na zbawienie na więcej chociaż nie bylo to miłe uczucie. Teraz czuje że mam brzuch ale nie jest to. Mdłości mam dalej w głowie wesołe miasteczko. Żab wyprawiony do pracy więc ja śmigam spać może jednak coś dziś się wyklaruję.
Trzymam kciukasy za wizyty. I życzę miłego dnia dla wszystkich.

doberek :-)
ja już wyspana o dziwo, samopoczucie fizycznie świetne..... niestety hah hah ;-)ja się zaczynam zastanawiać czy moja macica wie co to skurcz w ogóle i załapie w końcu co ma robić :eek:
malamii, katerin,a orchidea gratuluję dobrych wieści na wizytach
kto tam dzisiaj? corin &&&&, chyba dodi? i ja też poproszę o kciuki, bo mam ktg....chociaż już wiem co usłyszę - skurczy zero, wszystko ok, ale bez zmian, czekamy...:baffled:

ktoś się wczoraj zastanawiał jak to z Anulą1989 było. Z tego co pamiętam to w pon miała się stawić w szpitalu, bo jej gin stwierdził, że skoro po odstawieniu leków nic sięnie ruszyło do terminu, to trzeba działać. A dalej nie wiem, czy samo ruszyło, czy wywoływali...? grunt, że mały już na świecie:-)

a dzisiaj &&&& za balkan

czesc :-)
Ja powoli uczę się spac w nowym miejscu - jak się już nauczę to Krzyś mi nie da ;-) U mnie jakieś dziwne noce. Wczoraj pół nocy tańczyłam bioderkami. Odchodzi mi powoli czop. Czyli jeszcze z 2 tygonie ;-) Krzyś gentelmen pewnie czeka aż zrobią dół domu czyli do środy. Miłego dnia
Corin już pewnie po badaniu

Ja już mam dość tego brzucha, nie chcę go już...:-( najchetniej nie wstawałabym z łożka..nawet mi sie jeść nie chce z tych nerwów.... ja chce to wszystko przespać i obudzić sie jak już będzie po wszystkim!

Chyba juz dziś sobie dam spokój z forum bo tylko będę truć.... może jak się dostanę do lekrza to dam znać co i jak...
Trzymkajcie się..

reklama
Do góry