reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Rozwarcie na 1 palec to ja miałam w 30 tygodniu juz, a potem te wszystkie jazdy z bólami i 3 tyg temu jak mnie małż siłą na IP zaciągnął (wtedy co dostałam nakaz leżenia) to nic więcej się nie posunęło.

No ale jeszcze troszkę :-)

reklama
Hej panieny
Ja dziś zbudzona mega bólem o 5.30 z nadzieją że to już się zaczyna... I skończyło się na jednym skurczu:wściekła/y: Czekam jak na zbawienie na więcej chociaż nie bylo to miłe uczucie. Teraz czuje że mam brzuch ale nie jest to. Mdłości mam dalej w głowie wesołe miasteczko. Żab wyprawiony do pracy więc ja śmigam spać może jednak coś dziś się wyklaruję.
Trzymam kciukasy za wizyty. I życzę miłego dnia dla wszystkich.

doberek :-)
ja już wyspana o dziwo, samopoczucie fizycznie świetne..... niestety hah hah ;-)ja się zaczynam zastanawiać czy moja macica wie co to skurcz w ogóle i załapie w końcu co ma robić :eek:
malamii, katerin,a orchidea gratuluję dobrych wieści na wizytach
kto tam dzisiaj? corin &&&&, chyba dodi? i ja też poproszę o kciuki, bo mam ktg....chociaż już wiem co usłyszę - skurczy zero, wszystko ok, ale bez zmian, czekamy...:baffled:

ktoś się wczoraj zastanawiał jak to z Anulą1989 było. Z tego co pamiętam to w pon miała się stawić w szpitalu, bo jej gin stwierdził, że skoro po odstawieniu leków nic sięnie ruszyło do terminu, to trzeba działać. A dalej nie wiem, czy samo ruszyło, czy wywoływali...? grunt, że mały już na świecie:-)

a dzisiaj &&&& za balkan

czesc :-)
Ja powoli uczę się spac w nowym miejscu - jak się już nauczę to Krzyś mi nie da ;-) U mnie jakieś dziwne noce. Wczoraj pół nocy tańczyłam bioderkami. Odchodzi mi powoli czop. Czyli jeszcze z 2 tygonie ;-) Krzyś gentelmen pewnie czeka aż zrobią dół domu czyli do środy. Miłego dnia
Corin już pewnie po badaniu

Ja już mam dość tego brzucha, nie chcę go już...:-( najchetniej nie wstawałabym z łożka..nawet mi sie jeść nie chce z tych nerwów.... ja chce to wszystko przespać i obudzić sie jak już będzie po wszystkim!

Chyba juz dziś sobie dam spokój z forum bo tylko będę truć.... może jak się dostanę do lekrza to dam znać co i jak...
Trzymkajcie się..

reklama
Do góry