reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

widze ze nie tylko nasze maluchy leniwe dzisiaj, forum tez obumarlo.. bylam z fretkiem na chwile na dworku a teraz lece ogladac supervivientes :-)

dobranoc kurczaczki, mam nadzieje ze nasze jaja niespodziany w koncu exploduja raz na zawsze :-)
:*

reklama
Gratulacje dla Sestinki i slicznego "krecika";-)

Mamy 18 sztuk, 9 chlopcow i 9 dziewczynek, 5 sn i 13 cesarek

Czekamy na Psotke i jej malenstwo! Powodzenia:-)

Corin, nie marudz ze marudzisz, tylko pisz co Ci tam na sercu (zoladku/pecherzu) lezy i tyle. To jest forum ciazowe, do pomarudzenia wlasnie innym kobietkom, a nie facetom/ rodzince (zeby nas mezowie nie opuscili i rodzina sie nie wyparla). Looooooooooozik, Kochana

Ostatnia edycja:
Psotka jak ja Ci zazdroszczę tego rozwarcia:-) Ja mam termin na dzisiaj i mnie trafia, że jeszcze nic się nie dzieje:-( Po południu idę do lekarza...jak mi nie powie nic, co mnie zadowoli to go kopnę chyba...hahaha:-D
Skurcze mam i to od 2 tygodni takie konkretne chwilami, ale dalej nic...główka wysoko, mały ktg nie lubi, bo ucieka i się zrobić nie da...i jak tu człowieka ma krew nie zalać?:-D

Kochane wpadłam tylko na chwilkę prosić Was o kciuki!!!! dzisiaj idę do szpitala na wywołanie, wczoraj byłam na KTG i niestety pogorszyło się, mała ma straszne skoki tętna i zwężenie KTG więc gin mnie wysłał na oddział na wywołanie, będa robić dwie próby OXY jak nie zareaguje to cc. Będę Wam informować ale trzymajcie kciuki za nas!!!!!!!!!!!

Pozdrawiamy serdecznie jeszcze razem bo ze szpitala wyjdziemy już osobno:*:*:*:*:*

Buziaki Słoneczka:*:*

Dzień dobry kochane mamusie i bąbelki :*:*:*:*
No to się dzieje nam hihi bąbelków dziś coś czuje będzie i jutro :-D
Foczusia na wszystko przyjdzie czas spokojnie lalka ;) :tak:
Corin Ty się nie wygłupiaj z tym odpoczynkiem od nas!!!!!!!!!!!!! Smęć.marudź ile wlezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak nie to pojadę tam i dupkę złoję :-D:-D :*:*:*:*:* tulę mocnooo
mailuj Krzyś napewno nie da mamusi cierpiec i nawet jak posladkowo będzie wychodził to pewnie dasz radę wierzę w Ciebie nasz ostojo spokoju :-D:zawstydzona/y:
Mnie krocze tylko napiernicza ,że hohoho idę niedługo na badanka więc głodna siedzę kurdeeee :-D:-D jak będzie teraz położna u mnie zapytam czy mi nie zorbi ktg a tak se zobaczę czy coś am w ogóle skacze :-D:-D:-D
Buziam Was!!!!!!!!!!!!!
sis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
marzenka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& uważaj na siebie i daj którejś znać co i jak
Patunia &&&&&&&&&&& dobrze będzie :*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wiem że to tak nie ładnie ale zazdroszczę tym co juz dziś rodzą... Też miałam nadzieję na dziś bo jestem totalnie wymęczona. A po dzisiejszej nocy to już całkiem. Mały ułożył mi sie gdzieś pod żebrami z prawej strony i nie chcial spaść gdzieś niżej. W dodatku mi się sniło że moja siostra miała dość ciąży i ja nosiłam za nią jej małą razem z moim małym. Nie mogłam się doczekac rana. Taka jestem zmeczona ze szok. Odprawiłam Żaba do pracy i ide może teraz uda mi się odpocząć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze porodówki. :)

Do góry