reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dzióbek już myslę każda z nad by chciała utulic maluszka i miec to za sobą.... Ty masz już 40tc a ja zobacz dopiero który więc przede mną jeszcze 2i pół tygodnia albo i więcej ;) ale musimy byc twarde i dac radę !! :*:*:*: i tule Cię

reklama
hej dziubki.
ja dzisiaj przepalam 2 h :/ od 2-4 pozniej wyszlam sie polozyc na salon i tak przelezalam do tej pory. oszalec mozna!

cos mi sie jednak wydaje ze anuli te wody wczoraj jednak nie odeszly bo nie zwlekaliby ponad 24h
patrycja , psotka trrzymam kciuki

emcia no dziwne i dla mnie to troszkę :baffled: a nieprzespanej nocy współczuję :-( Ja wróciłam z pobrania krewki i zaraz jem bo głodna jak wilk jestem zaraz tam wrzucę sms od psoty
No to teraz myśle do południa urodzi psotka :-D lekarz tam już pewnie da predyspozycje na odpowiednią kroplówe :-D

Ostatnia edycja:
hej kochana,
Foczusia kochana pogadaj tam z dzidzia aby juz wychodzila
Patrycja trzymamy kciuki
marzenka kciukasy zacisniete i czekamy wiadomosci
Psotka kciukasy. juz nie dlugo utula kruszynke
dziob kazda z nas juz chce utulac dzidzie. no coz musimy miec duzo cierpliwosci, kiedy nasze kochane szkraby zechca wyjsc.
anula &&&&&&&&
orchidea, emka witajcie

Ja dzis tez miałam ciężką noc. Brzuch mnie napitalał co 13, potem 10 minut, myślałam, że się rozkręci, ale na troche ucichło, a teraz nieregularnie... no to jak wczoraj marudziłam bo nic się nie działo to dostałam bóle na pocieszenie. Dzisiaj na 10 mam wizytę i ciekawa jestem czy coś wyjdzie.

Anulce, to może wody nie odeszły całkiem tylko się sączyły?
Patrycja, Psotka, Marzenka &&&&&&
Orchi, jedz jedz kochana :)

Witam porannie!

Patrycja, Psota - trzymamy kciuki. No i jeszcze dziś za Maqnio!!!! Trzy kolejne lipcowe dzieciaki!!!!

A u mnie leje..... i lało przez całą noc.... a od jutras pewnie sie upał zacznie.... ech.... :(

mi sie dziś śniło, że trafiłam na jakąś stylizację ubraniową i panie stylistki się bardzo ucieszyły, że kobieta w ciąży, ale ja powiedziłam, że mi stylizacja nie potrzebna, bo juz jutro rodzę..... :)

idę robić jajecznice z kurkami - może mojego męża zapach obudzi.....

Całuję Was mocno - Marzenka, Emka, Orchidea, Silwia, Dziób, Foczusia i Patrycja!

danusia :*:*:*:* pojadłam :zawstydzona/y: :-D nooo to czuję,że zaczniemy się sypać w połowie lipca nas parę może zostanie hihihihi
Ponoć odeszły jej to chyba nie sączyły się :nerd::baffled:
A psota walczy dzielnie także oc jakiś czas dorzucam smsik od niej ;-) da radę wierzę w nią jeszcze dziś Monisia ma mieć cc do południa kurde ale szkrabków będzie hihi
A jak w ogóle się czujesz Danusia ???
balkan :*:*:*:*:* dzien doberek :-D to czekaj ja pojadłam ale zanim dotrę do Ciebie to zgłodnieję z 5 razy więc tam kurek zostaw cus dla mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

orchidea , czuje sie dobrze po za bolem krocza,jakies tam skurcze sie zaczynaja, ale sa znosne i nieregularne. lekarz kazal sie ruszac to szukam sobie zajecia. dzisiaj sprzatam salon i moze okna umyje ale cos sie kurcze chmurzy. nie pytam co u ciebie, bo to widac, slychac i czuc ze masz zajefajny humorek. i tak trzymac. zyzcze cie takiego humora w dzien porodu.
danuska, balkan buziam

reklama
A jeszcze Maqnio dziś, kurka to rzeczywiście dzisiaj jakiś wysyp dzieciątek się szykuje ;D no i Anulka penie już też

Balkan,
u mnie to samo z pogodą, wrr ciemno, szaro i jakoś smutno. Już wolę te upały :p
Orchi, teraz czuję się dobrze. Właśnie zbieram się na odpicowanie dołu przed wizytą, ale mi się nie chce... Stopy muszę dokładnie wymyć :-D Na razie brzuch nie boli, dam znać jak wrócę co powiedział gin. Trzymajcie kciuki żebym usłyszała; ooo jak ładnie, już niedługo,max 2 dni i przywitamy małego człowieka. :)

Do góry