Dzióbek już myslę każda z nad by chciała utulic maluszka i miec to za sobą.... Ty masz już 40tc a ja zobacz dopiero który więc przede mną jeszcze 2i pół tygodnia albo i więcej ale musimy byc twarde i dac radę !! :*:*:*: i tule Cię
reklama
hej dziubki.
ja dzisiaj przepalam 2 h :/ od 2-4 pozniej wyszlam sie polozyc na salon i tak przelezalam do tej pory. oszalec mozna!
cos mi sie jednak wydaje ze anuli te wody wczoraj jednak nie odeszly bo nie zwlekaliby ponad 24h
patrycja , psotka trrzymam kciuki
ja dzisiaj przepalam 2 h :/ od 2-4 pozniej wyszlam sie polozyc na salon i tak przelezalam do tej pory. oszalec mozna!
cos mi sie jednak wydaje ze anuli te wody wczoraj jednak nie odeszly bo nie zwlekaliby ponad 24h
patrycja , psotka trrzymam kciuki
emcia no dziwne i dla mnie to troszkę a nieprzespanej nocy współczuję :-( Ja wróciłam z pobrania krewki i zaraz jem bo głodna jak wilk jestem zaraz tam wrzucę sms od psoty
No to teraz myśle do południa urodzi psotka lekarz tam już pewnie da predyspozycje na odpowiednią kroplówe
No to teraz myśle do południa urodzi psotka lekarz tam już pewnie da predyspozycje na odpowiednią kroplówe
Ostatnia edycja:
silwia84
Fanka BB :)
hej kochana,
Foczusia kochana pogadaj tam z dzidzia aby juz wychodzila
Patrycja trzymamy kciuki
marzenka kciukasy zacisniete i czekamy wiadomosci
Psotka kciukasy. juz nie dlugo utula kruszynke
dziob kazda z nas juz chce utulac dzidzie. no coz musimy miec duzo cierpliwosci, kiedy nasze kochane szkraby zechca wyjsc.
anula &&&&&&&&
orchidea, emka witajcie
Foczusia kochana pogadaj tam z dzidzia aby juz wychodzila
Patrycja trzymamy kciuki
marzenka kciukasy zacisniete i czekamy wiadomosci
Psotka kciukasy. juz nie dlugo utula kruszynke
dziob kazda z nas juz chce utulac dzidzie. no coz musimy miec duzo cierpliwosci, kiedy nasze kochane szkraby zechca wyjsc.
anula &&&&&&&&
orchidea, emka witajcie
danuska
Ja dzis tez miałam ciężką noc. Brzuch mnie napitalał co 13, potem 10 minut, myślałam, że się rozkręci, ale na troche ucichło, a teraz nieregularnie... no to jak wczoraj marudziłam bo nic się nie działo to dostałam bóle na pocieszenie. Dzisiaj na 10 mam wizytę i ciekawa jestem czy coś wyjdzie.
Anulce, to może wody nie odeszły całkiem tylko się sączyły?
Patrycja, Psotka, Marzenka &&&&&&
Orchi, jedz jedz kochana
Anulce, to może wody nie odeszły całkiem tylko się sączyły?
Patrycja, Psotka, Marzenka &&&&&&
Orchi, jedz jedz kochana
balkan
Witam porannie!
Patrycja, Psota - trzymamy kciuki. No i jeszcze dziś za Maqnio!!!! Trzy kolejne lipcowe dzieciaki!!!!
A u mnie leje..... i lało przez całą noc.... a od jutras pewnie sie upał zacznie.... ech....
mi sie dziś śniło, że trafiłam na jakąś stylizację ubraniową i panie stylistki się bardzo ucieszyły, że kobieta w ciąży, ale ja powiedziłam, że mi stylizacja nie potrzebna, bo juz jutro rodzę.....
idę robić jajecznice z kurkami - może mojego męża zapach obudzi.....
Całuję Was mocno - Marzenka, Emka, Orchidea, Silwia, Dziób, Foczusia i Patrycja!
Patrycja, Psota - trzymamy kciuki. No i jeszcze dziś za Maqnio!!!! Trzy kolejne lipcowe dzieciaki!!!!
A u mnie leje..... i lało przez całą noc.... a od jutras pewnie sie upał zacznie.... ech....
mi sie dziś śniło, że trafiłam na jakąś stylizację ubraniową i panie stylistki się bardzo ucieszyły, że kobieta w ciąży, ale ja powiedziłam, że mi stylizacja nie potrzebna, bo juz jutro rodzę.....
idę robić jajecznice z kurkami - może mojego męża zapach obudzi.....
Całuję Was mocno - Marzenka, Emka, Orchidea, Silwia, Dziób, Foczusia i Patrycja!
danusia :*:*:*:* pojadłam nooo to czuję,że zaczniemy się sypać w połowie lipca nas parę może zostanie hihihihi
Ponoć odeszły jej to chyba nie sączyły się
A psota walczy dzielnie także oc jakiś czas dorzucam smsik od niej ;-) da radę wierzę w nią jeszcze dziś Monisia ma mieć cc do południa kurde ale szkrabków będzie hihi
A jak w ogóle się czujesz Danusia ???
balkan :*:*:*:*:* dzien doberek to czekaj ja pojadłam ale zanim dotrę do Ciebie to zgłodnieję z 5 razy więc tam kurek zostaw cus dla mnie
Ponoć odeszły jej to chyba nie sączyły się
A psota walczy dzielnie także oc jakiś czas dorzucam smsik od niej ;-) da radę wierzę w nią jeszcze dziś Monisia ma mieć cc do południa kurde ale szkrabków będzie hihi
A jak w ogóle się czujesz Danusia ???
balkan :*:*:*:*:* dzien doberek to czekaj ja pojadłam ale zanim dotrę do Ciebie to zgłodnieję z 5 razy więc tam kurek zostaw cus dla mnie
silwia84
orchidea , czuje sie dobrze po za bolem krocza,jakies tam skurcze sie zaczynaja, ale sa znosne i nieregularne. lekarz kazal sie ruszac to szukam sobie zajecia. dzisiaj sprzatam salon i moze okna umyje ale cos sie kurcze chmurzy. nie pytam co u ciebie, bo to widac, slychac i czuc ze masz zajefajny humorek. i tak trzymac. zyzcze cie takiego humora w dzien porodu.
danuska, balkan buziam
danuska, balkan buziam
reklama
danuska
A jeszcze Maqnio dziś, kurka to rzeczywiście dzisiaj jakiś wysyp dzieciątek się szykuje ;D no i Anulka penie już też
Balkan, u mnie to samo z pogodą, wrr ciemno, szaro i jakoś smutno. Już wolę te upały
Orchi, teraz czuję się dobrze. Właśnie zbieram się na odpicowanie dołu przed wizytą, ale mi się nie chce... Stopy muszę dokładnie wymyć Na razie brzuch nie boli, dam znać jak wrócę co powiedział gin. Trzymajcie kciuki żebym usłyszała; ooo jak ładnie, już niedługo,max 2 dni i przywitamy małego człowieka.
Balkan, u mnie to samo z pogodą, wrr ciemno, szaro i jakoś smutno. Już wolę te upały
Orchi, teraz czuję się dobrze. Właśnie zbieram się na odpicowanie dołu przed wizytą, ale mi się nie chce... Stopy muszę dokładnie wymyć Na razie brzuch nie boli, dam znać jak wrócę co powiedział gin. Trzymajcie kciuki żebym usłyszała; ooo jak ładnie, już niedługo,max 2 dni i przywitamy małego człowieka.