reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny a jest cos takiego jak depresja PRZEDporodowa?? Bo jak tak to co druga z nas to chyba ma:-p Ja zreszta tez. tyle ze tak jak Danusce juz mi sie nawet narzekac nie chce... Ile mozna zrzedzic o tym co boli itp, mi sie juz nie chce, wiec siedze cicho;) Albo nie siedze cicho tylko zrzedze mezowi-biedaczek. Ale zrobil to niech teraz wyslu****e narzekan:p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny to ewidentne zmęczenie materiału.. inna sprawa, gdy się fizycznie źle czujecie.. ale wszystko ma swój kres.. nie pamiętacie juz jak ja cierpiałam i narzekałam? teraz jest inaczej, ale najwyraźniej każda z nas musi to przejść.. już niedługo dotychczasowe boleści odejdą w dal..

Corin nie odchooooooooooooooodz!! ciezko jest komus przewidziec po objawach ktore ma czy to juz czy nie :-( niestety gdybym mogla to bym Ci powiedziala: Pani Corin, Pani bedzie miec porod za 6 dni, 4 h i 3 min ale niestety tak sie nie da :-( Ostatnie dni sa wlasnie takie... do duuuu*y ze nas cos boli, ze nam sie nie chce, ze jednego dnia do poludnia czujesz przyplyw energii a po poludniu sie zwijasz znowu z bolu, nic na to poradzic nie mozna.
MOj len przechodzi wszelkie granice bo nawet spac mi sie nie chce heheh wiec jesli nawet mi sie spac nie chce to juz nie mowie o innych rzeczach! WYtrzymaj kochana jeszcze troche, jedziemy na tym samym wozku. Rzeczywiscie tak jak napisala mailuj, ze dzieciaki wyjechaly wiec zgubilas rytm dnia, juz ci tyle czasu nie zajmuja i masz wiekszosc dla siebie na myslenie i zamartwianie sie. Pomysl sobie ze to tylko 2 tyg!!!!!!!! czym jest 2 tyg w porownaniu do 8,5 miesiaca?! Trzymaj sie trzymaj, jak sama nie mozesz ustac to poreczy :-) dotrzymamy wszystkie z bolami czy bez...

aniu mi sie wydaje ze juz wszystkie lapiemy ta depresje przedporodowa, pozniej bedzie depresja porodowa a po porodowej poporodowa :-D pozniej kryzys noworodkowy, kryzys cyckowy a pozniej mozliwe ze kolkowy! jesli ominie nas kolkowy to zabkowy na pewno nie i tak do usranej smierci :-D

mailuj no my to jestesmy dopiero posladkowe kobity :-D nie ma to jak klub upartych dzieci, moze twoje tez jest uparte i zeby posluchalo musisz mu mowic wszystko na odwrot: nie przekrecaj sie Krzysiu i tak bedzie cesarka, juz mi wszystko jedno. A krzyniu zrobi fikola w jeden dzien i zyli dlugo i szczesliwie :-D

balkan a ty to kiedy masz ta cesare planowana?

danuska, obsługuje, a przynajmniej się stara:) zmienia pieluchy, choć nieporadnie; pomaga w kąpielach; nosi i odbija po posiłku; pilnuje aby mały nie był głodny czyli goni mnie abym dała cyca na czas- ta solidarność:-D

Lipcóweczki, ja uciekam spatuchny, nie wiem czy dotrzymam do tej 8:30, bo rozkręca się coraz bardziej;) Spijcie dobrze Słonka!!! Wszystkie Was ściskam!

psociu trzymamy kciukaski, daj nam szybko znac co i jak :-) :*

konwalianko u mnie bedzie problem zeby D zmienil pieluchy, nie z nieporadnosci, nie ze strachu tylko ma taki odruch wymiotny ze az sie boje czy by mi na dziecko nie puscil pawia :-D moze na poczatku da jakos rade, ale pozniej jak zaczynaja sie papki i kupki juz rzeczywiscie smierdza to nie da rady, znam go na tyle ze wiem.. :-D i co zrobic z tym fantem?
zeby nie bylo tak jak mi kumpela z roboty opowiadala, jak kiedys przyszla do domu a jej maz zmienial corce pieluche w masce gazowej i mowi ze jej do smiechu nie bylo bo dziecko na maxa przestraszone, ale facet przynajmniej nie mial odruchu wymiotnego :-D

reklama
Do góry