reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
witam lipcóweczki
corin marudź ile się da po to tu jesteśmy .trzymam kciuki za powrót dobrego nastroju i nie smutaj już ;-)
trzymam kciuki za dzisiejszy dzionek i wszystkie mamusie a w szególnosci ( patrycja , maqnio, psota,marzenka)
mailuj to niezłe przeboje,Grunt że Krzyś ok. a mama rewelacja - jak zawsze czuwa :-D
danusia &&&&&&& zaciśnięte
mimi synuś super gośc .co do karmienia wszytsko się unormuje. u nas też wariactwo . nie wiem czy mały przybiera ale jak pocycoli to spi nawet 2-3 godziny to się chyba najada . okaże się na wizycie co i jak.
balkan spakowana?????ty jutro już do szpitala????

Ostatnia edycja:
witajcie baloniki i bąbelki..

ja dzisiaj padam na mordkę..mały co godzinę się budził, a od 6 rano oka nie zmrużył..
trzymam && za łatwe i lekkie porody, a tym mamusiom co jeszcze czekają - miłego dnia życzę:-) wybaczcie, że tak lakonicznie, ale nawet literki mi się zlewają..

Witam.

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki które się rozpakowywują :-)

Marna dzisiaj pogoda. A w nocy mały mnie chyba po raz pierwszy skopał po żebrach. Kłuje mnie coś pod piersią. Powiem wam że to pierwszy taki raz się mu zdarzył. Przez całą ciążę był bardzo grzeczny i leniwy i nie dokuczał mamie.

Miałam się badać ciśnieniomierzem i nie wiem czy dobrze to robię bo wychodzi wysokie - takie o którym mówił mój gin. No więc zadzwoniłam po mamę żeby przyjechała i mnie zbadała, a jak będzie dalej takie wysokie to chyba zadzwonię do gina tak jak mi kazał.

Maqnio, Anulka, Psotka, Patrycja - &&&&&&& za pomyslne, szybkie i łatwe porody :)
Mrzenka -powodzenia, oby to nie byl stres, a poczatek porodu...
Danuska - za wizyte i dobre wiesci ;)
Emka, Mailuj - zycze by maluchy niespodziewanie "fikneły" ;)
Corin - chodz tu i mow jak sie dzis czujesz?!
Orchi - &&&&& za badanka
wszystkim przeterminowanym natomiast zycze by sie w koncu ruszyło !!!! :)

Mam nadzieje ze nikogo nie pominełam......

Ostatnia edycja:
anetko pewnie z ciśnieniem nie ma żartów.grunt żeby aparat był dobrej firmy bo ja kupiłam sobie taki do du>>>i wychodziły mi bzdury . oby wszytsko było ok

Ale mnie zawiesiło hoho :-D się resetnąć musiałam :-D
silwia no póki nie mam bóli porodowych to nie mam co smutać cały ból dopiero przede mną więc korzystam z humoru ile się da teraz a na porodówie męża wemzę za worek treningowy hahaha ;)
danusia &&&&&&&&&&&& zaciskam mocno żeby powiedział,że to tuz tuż :tak::-D a nogi umyj tak bierz przykład z dodi :-D:-D
konwalianka może na pogodę malutki też taki marudny i często wstawał ?? Oby dziś pospał w dzień żebyś odpoczęła troszki :*:*:*:* &&&
kociatka boidulo Ty sie naczekasz z tym porodem &&&&& :*:*:* :baffled:
MADZIA fajnie Ci je i spi i obys tak miała zawsze :tak:;-)
A ja chciałam KTG zrobić sobie ale niestety sie cus pospuło i tylko posłuchałam serducha małej pogadałam z połozną i od razu dzień po wypisie ze szpitala przyjdzie do nas a na kolejny dzień przyczłapać ma pediatra uff także nie będe z malutką nigdzie się szwędała ;-)

anetko pewnie z ciśnieniem nie ma żartów.grunt żeby aparat był dobrej firmy bo ja kupiłam sobie taki do du>>>i wychodziły mi bzdury . oby wszytsko było ok

Dzięki. Może ja tylko taka "nienaumiana" z taką aparaturą.
A w ogóle jak tam? Widzę że będę miała imiennika ;-) Gdzie miałaś cc? :-)

reklama
no to mamy porodowke dzisiaj ;-) ja niewyspana troche bo w spaniu przeszkadzala mi ....cisza. Cicho w tym domu az w uszach dzwoni.
, z przyjemnoscia się o tego przyzwyczaję. Probuje ogarnac worki i troszke rozpakowywac. Ale bez przesady bo zaraz znowu trzeba się przeprowazać, Tym razem ze srtychu na dół. Marzenko, Patrycja, Psotka , Maqnio, Dnuśka, Aneta trzymam kciuki

Do góry