reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Emka, :-D mojej znajomej mąż też wrażliwy. Kiedyś mył synkowi tyłek w umywalce i ten zrobił tacie kupkę na rękę, niestety tata nie wytrzymał i oddał co swoje na dziecko... :-D

Konwalijka, to całe szczęście że pilnuje, bo byś pewnie dziecko zagłodziła :-D
Psocia, trzymam kciuki, i życze dużo sił na tą nockę :)

reklama
psocia trzymam kciukaski będzie dobrze !!!!!!!!!!

em_ka hahaha dobre maska gazowa ahaha ...a na to bym nie wpadła :-D mój szanowny mężulek też Amelki nigdy nie przebrał bo zawsze jak była kupka to bekał i uciekał gdzie pieprz rośnie... już taki model... niestety :zawstydzona/y:

Hej... My na długim spacerku bylismy... małż chyba myśli że jak mnie rozchodzi to się rozsypię w końcu..po drodze spotkaliśmy znajomego, właśnie wracał od żony ze szpitala...urodziła dziś,po terminie 12 dni.. jezzuzuuu ja tak nie chcę długo czekać!!!

Corin, nie odchodz, pomarudzimy razem, bo ja też tylko to teraz robię!! marudze i marudze, a i to nic nie daje...

a pisalam wam juz ze sie dzisiaj fatalnie czuje? umylam podloge (w koncu) u siebie w pokoju, w salonie, w drugim pokoju i ogarnelam kuchnie i poczulam sie jakbym miala umrzec. NIe wiem czy to przez cisnienie, czy przez upal czy przez cos innego, ja mam przeczucie ze gdybym miala rodzic SN to nie dotrzymalabym do terminu. Pobolewa mnie podbrzusze coraz bardziej, mala mniej aktywna niz dotychczas, czuje sie jakbym miala na dniach urodzic normalnie :/

a tak na dobra sprawe po przeanalizowaniu dnia stwierdzam ze prawie w ogole malej nie czuje ... nie wiem czy jechac to sprawdzic??? sprobuje zjesc lyzeczke miodu, jak sie nie ruszy to chyba pojade..

Ostatnia edycja:
reklama
EMka, moja mała też dzisiaj wyjątkowo leniwa, nawet na zaczepki nie odpowiada.
Marzenka, dobranoc,
Dodi, eeh nie zazdroszczę CI tego czekania, ja już świra dostaje. A jak nic nie ruszy to masz się zgłosić do szpitala ? Kiedy?

Do góry