reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
hej dziewczynki, mam nadzieje, że któraś jeszcze nie śpi.

Mam pytanie o twardnienie brzusia. Normalnie mi czasem "staje" :-) ale teraz to juz od jakiś 20 min taki twardy jest... aż skóra od pleców ciągnie... To normalka?

Witajcie z rańca;-) Nie wiem jak Wy, ale ja się pomału załamuję i zaczynam mieć przygłupiaste myśli:-( Mam skurcze, ale nieregularne...czop mi żaden nie odszedł jeszcze lub przynajmniej tego nie zauważyłam(jeśli jest to możliwe):-) Termin miałam na 1-go lipca, ale lekarz znowu zmienił mi na 6, co niezbyt mnie ucieszyło, ale trudno:-( I co chwilkę mi gincio mówi, że główka strasznie wysoko dalej...zaczynam się martwić czy ja w ogóle kiedykolwiek urodzę i czy wszystko na pewno będzie w porządku:-( Po schodach zapierdzielam co chwile...nawet zaczęłam podskakiwać, ale jakoś rezultatów nie ma...tylko bolesne skurcze przez pół dnia a rozwarcia jak nie było tak nie ma:-( W środę idę do lekarza...jak mi powie, że dalej główka wysoko to się chyba popłaczę:-(

Cześć Foczusia!
ja od 4 nie śpię - wyspałam się po prostu.... :) potem w ciągu dnia będe odsypiać.....

Z całą pewnością na 100% mogę Cię zapewnić, że kiedyś urodzisz.... jak główka wysoko, to najwyraźniej dzidzia ma swoje powody, dla których nie chce jeszcze wychodzić.... ale kiedyś wyjdzie na pewno.... :)

Ja nadal nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu.... zaczęłam się nawet zastanawiać, czy aby ten 7my to nie za wcześnie na cesarkę.... wczoraj miałam wyjątkową energię do łażenia, choć pogoda nie sprzyjała.... a no i spotkałam koleżankę, która ma termin też jakoś koło mnie - taki sam wielki brzuchol ma jak ja.... :)

Cześć dziewczyny!
Nie zaglądałam przez weekend, jakoś czasu zabrakło ;) U mnie dalej bezobjawowo ;)
Póki co nadrobiłam tylko SMSy więc:
GRATULACJE dla Wisieńki!!!!!
Ciekawe co z Veronique?

Jakoś spać nie mogę od godziny, pierwszy raz tu jestem o tej porze..
Idę Was poczytać ale nie wiem czy uda mi się wszystko nadrobić.

Miłego dnia!

dzień dobry dwupaczkom.
Ja już na nogach, męża odwiozłam do pracy a teraz mam godzinkę wolnego. Ja dziś tak z rańca wyjątkowo, bo po 9 mam wizytę u gina, mam nadzieję z e wszystko ok u mojego maluszka. ostatnio tak mnie napierdzielają pachwiny, że czasem to płakac się chce. 3 majcie kciuki za moją wizytę.
No i oczywiście fanfary dla Wisienki!!!!

A ja uciekam śmigać po schodkach...nie mogę tak bezczynnie siedzieć:-D Buziaki dla wszystkich podwójnych i tych pojedynczych już też laseczek;-)

dzień dobry kochane
malamii zawsze musi byc ten pierwszy raz:) choćby i na koniec 9 mca
balkan nie za wczesnie termin, jakbys miała blizej 15 lipca to byś zapewne martwiła się czy akcja porodowa nie zacznie się wczesniej heh - a propos pogody słucham własnie ze mam nam sprzyjac w tym tyg- do weekendu bez upałów
foczusia ja się urodziłam w zielonych i ufoludkiem nie jestem;) a na poważnie- wszystko będzie ok i nie skacz zebys sobie innej krzywdy nie zrobiła
buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Doczytałam to trochę odpisuję:
Maqunio, Iwonuś, mala Moniś, silwia - powodzenia na wizytach!
Anula - trzymam kciuki! To już dzisiaj?
em_ka - ja się zastanawiam nad pobraniem krwi pępowinowej. Droga impreza ale chyba warto? TO nic nie boli, w każdym bądź razie
Corin - ja też miewam takie fale gorąca,w sekundzie jestem mokra i nie ma czym oddychać.. to chyba normalne..
Foszusia - cierpliwości ;) dzidzia najlepiej wie kiedy się na świecie pojawić..

Może jeszcze uda mi się zdrzemnąć chociaż do 8..? :) Idę..

Do góry