reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
moje drogie cieszcie się ostatnimi chwilami bycia z brzuszkami, głaskajcie, nasłu****cie - tego mi brakuje.. odkąd mój orzeszek jest przy mnie mój brzuch traktuje jak "ciało obce":-)
gratuluje terminów cięć i wizyt.. rozpakowujcie się szybko, bo jakoś osamotniona się czuję w swojej walce np. z piersiami.. :/

trzymam kciuki za jutrzejsze wydarzenia, gratuluje kolejnego lipcóweczka..

my zmykamy spać, póki mały śpi, aby mama mogla nieco zebrać energii - kolorowych

wrr spać nie mogę- niepotrzebnie przed23 połozyłam się....jeszcze katar mnie dopadł....ale skutkuje to umytymi frontami szafek w kuchni ( liczyłam ze się umeczę i padnę a tu nic;)) Został mi tydzień do cc i 100 rzeczy jeszcze mi przyszło do głowy do zrobienia.Czy to normalne???przecież CIAGLE coś robie , sprzatam piorę heh

Konwalijka, mimo, że w większości jeszcze nie jesteśmy w temacie połogu to pytaj, może bardziej doświadczone dziewczyny coś jeszcze pamiętają z poprzednich dzieciaczków? Buzi dla Tymka :-)

Sesti, ja też spać nie mogę, a potem koniecznie krótka drzemka w ciągu dnia... w domu na każdym kroku widzę coś do zrobienia, a ostatnio nawiedził mnie pomysł posprzątania piwnicy :szok: na szczęście rozsądek wygrał, bo tam mamy składowisko różnych ciężkich rzeczy.

Wczoraj wieczorem nas coś wzięło i już ubraliśmy łóżeczko na gotowe w pościel. M. włączył karuzelę z melodyjka, zapalił nocną lampkę młodej i tak siedzieliśmy z 10 minut gapiąc się na puste łóżeczko. Kurczę to już tak blisko, niedługo będziemy rodzicami :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
Danuska ja właśnie miałam się pytać czy już ubraliście pościel dla Maleństwa, bo ja strasznie bym chciała, ale z drugiej strony wolelibyśmy, żeby nic się nie zdążyło skurzyć, bo kto wie czy po terminie nie urodzę;-)

Do góry