reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
moje drogie cieszcie się ostatnimi chwilami bycia z brzuszkami, głaskajcie, nasłu****cie - tego mi brakuje.. odkąd mój orzeszek jest przy mnie mój brzuch traktuje jak "ciało obce":-)
gratuluje terminów cięć i wizyt.. rozpakowujcie się szybko, bo jakoś osamotniona się czuję w swojej walce np. z piersiami.. :/

trzymam kciuki za jutrzejsze wydarzenia, gratuluje kolejnego lipcóweczka..

my zmykamy spać, póki mały śpi, aby mama mogla nieco zebrać energii - kolorowych

wrr spać nie mogę- niepotrzebnie przed23 połozyłam się....jeszcze katar mnie dopadł....ale skutkuje to umytymi frontami szafek w kuchni ( liczyłam ze się umeczę i padnę a tu nic;)) Został mi tydzień do cc i 100 rzeczy jeszcze mi przyszło do głowy do zrobienia.Czy to normalne???przecież CIAGLE coś robie , sprzatam piorę heh

Konwalijka, mimo, że w większości jeszcze nie jesteśmy w temacie połogu to pytaj, może bardziej doświadczone dziewczyny coś jeszcze pamiętają z poprzednich dzieciaczków? Buzi dla Tymka :-)

Sesti, ja też spać nie mogę, a potem koniecznie krótka drzemka w ciągu dnia... w domu na każdym kroku widzę coś do zrobienia, a ostatnio nawiedził mnie pomysł posprzątania piwnicy :szok: na szczęście rozsądek wygrał, bo tam mamy składowisko różnych ciężkich rzeczy.

Wczoraj wieczorem nas coś wzięło i już ubraliśmy łóżeczko na gotowe w pościel. M. włączył karuzelę z melodyjka, zapalił nocną lampkę młodej i tak siedzieliśmy z 10 minut gapiąc się na puste łóżeczko. Kurczę to już tak blisko, niedługo będziemy rodzicami :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
Danuska ja właśnie miałam się pytać czy już ubraliście pościel dla Maleństwa, bo ja strasznie bym chciała, ale z drugiej strony wolelibyśmy, żeby nic się nie zdążyło skurzyć, bo kto wie czy po terminie nie urodzę;-)

Do góry