reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Anulka ty się nie stersuj........... no nieststy dziś w szkole pielegniarki to nie jak kiedyś. sa moze 3 rayz w tyg i to po pare godz taka nasza oświata co wszytsko chce ciąać....... bo przecież za duzo kasy idzie na nią.........Śmieszne ale co poradzisz.
To fajnie jak lozeczko zlożone ja mam dylamat jak ustwic w moim "big" pokoju......ech.....ale cos sie nie mogę zabrać za robotę.............. spalam jadlam a teraz film bapolsacie beverlyy ech.......

reklama
dzielę się ciastem czekoladowym z truskawkami , mój wielki debiut upieczony ok 5 rano w wielkiej złości
smacznego!!! DSC07049.jpg
pencil.png

wsadzilam zdjatka pokoiku malego poradzcie jak lozeczko lepiej ustawić......... bede wdzięczna...... ide się brać za tę szafę w p/pokoju...... bo nic nie zrobilam a juz 14 a tak mi się nie chce ..............ciacho....... hmmmmmm,,,,, no no

Wszy??? to śwaidczy tylko o naszej oświacie, tak jak powiedziała zuzu i najbardziej szkoda dziewczynek ktore często mają długie włosy i trzeba obciąć bo nie ma wyjscia ... a zdrugiej strony to dziwne że nauczyciele nie widza problemu no i rodzice halllo !!!
malami też byłam w :szok: jak spróbowałam bo takie dobre :)

hej dziewczynki ponownie :-) ja polozylam sie do lozka ok 8:30 , bylam tak padnieta a i tak sie nameczylam zeby usnac, obudzilam sie o 9:45 bo na ta godzine mialam nastawiony budzik zeby D pojechal po lozeczko, dawalam go na dzemke i dzwonil co 5 min a ja za kazdym razem zasypialam. Ostatecznie o 10:30 podnioslam sie z lozka, takze moje dzisiejsze spanie bylo tragiczne, czuje sie wymieta, przezuta i wypluta.

do czego zmierzam.... mamy juz gotowy kacik dla malutkiej, lozeczko z posciela (zdziwilam sie ze nawet mi piekna posciel dala z ochroniaczem + kocyki, flanelowe pieluchy, szlafroczek, przescieradla, niesamowite !!! nie spodziewalam sie tylu rzeczy, w zasadzie zostaly mi do kupienia jedynie kosmetyki, pieluchy i akcesoria takie jak termometr i butelka. Czyli praktycznie minimalny wydatek. Szok szok szok. Jak uzdobie kacik ladnymi obrazkami to wstawie na watek zeby sie pochwalic, cudownie to wyglada, az zaczelam czuc atmosfere jak malo juz zostalo do konca...
ah.....

Wszy??? to śwaidczy tylko o naszej oświacie

Niestety - to świadczy o braku higieny w domu. Szkoła to tylko element wspólny, raczej nie ma nic do rzeczy, choć ich psim obowiązkiem jest szybciutko poinformować rodziców o takiej sytuacji. Zapytajcie dziewczyn mieszkających w Anglii, których dzieci chodzą tam do szkoły - tam to jest nagminne........

Za chwilę sie rozpłynę........;-(

Mój małż wziął się w końcu za skręcenie łóżeczka dla dzidziolka. Maja je ciut rozwaliła i trzeba je doprowadzić do stanu używalności. Chociaż trzeba mojej córci przyznać, że dzielnie tatusiowi dziś pomaga i ostatnie dwie godz dotrzymuje mu towarzystwa ;-)

Ania, jakbym o swoim słyszała.. już mnie wkurza ciągłe obserwowanie go i mówienie mu, wyrzuć to opakowanie, zanieś to na miejsce.. ile można.. a dzisiaj tak mnie drażni.. a może ja po prostu mam gorszy nastrój już sama nie wiem.. Wy przeżywacie jak Wasz facet wyjedzie a ja swojego chętnie bym wysłała na jakiś czas w świat..

do tego to gorąco i tak kiepsko się czuję..
corin, super ze udana wizyta
baya ciasto wygląda bardzo apetycznie
zuzu, ustawiając łóżeczko, zwróć uwagę na swoja funkcjonalność, czy jesteś prawo czy leworęczna, bo bokiem łatwiej dojść do łóżeczka; ja u siebie ustawię dłuższym bokiem przy scianie

reklama
Hej kochane. Miałam dziś z wami posiedzieć a tu niespodzianka przyjechała koleżanka z którą nie widziałyśmy sie szmat czasu. Przyjechała z małym Wiktorkiem-2lata. Poplotkowałyśmy i że u nas są zawdoy strażackie poszłysmy z małym a on oszalał jak pozwolili mu usiąść w aucie
laugh.gif
Musze się brać za sprzatanie....

Do góry