reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Matko wejść wogóle nie mogłam na BB :wściekła/y: błąd i błąd miałam :wściekła/y: no to znów się pożaliłam :-D:-D
Wiecie co miałam dziś chęć na coś wstrętnego i musiał mój małż zamówić pizze :-D:zawstydzona/y: mam nadzieję,że mała mi wybaczy ten jeden wybryk :zawstydzona/y::-D
Dobra idę robić roladę z kremem i truskawkami :zawstydzona/y: buźki laseczki

dziewczyny co to jakas plaga z tymi wszami? ja slyszalam ze dzieci rozne rzeczy ,,przynosza,, do domu, ja osobiscie niegdy tego problemu nie mialam, moja mama pracuje cale zycie w przedszkolu i owszem, miala dzieci z tym problemem ale nigdy sie nie zarazilismy. Nie wiedzialam nawet ze musi byc pozwolenie rodzicow na sprawdzanie czystosci glowy, u nas byla to starndardowa kontrola, pamietam ze w podstawowce i gimnazjum nagminnie chodzila pielegniarka i sprawdzala. A co do dlugich wlosow to tez nie uwazam zeby przy dzisiejszych sposobach leczenia byla koniecznosc obcinania wlosow, to juz nie te czasy choc wiadomo ze przy krotszych wlosach latwiej i szybciej to idzie.

ja probowalam sie zdzemnac i mimo tego ze pieka mnie oczy i jestem padnieta to nie usne, a na sile nie bede sie zmuszac bo to sensu nie ma. MOze zejde na chwile z fretkiem sie przewietrzyc, slonca nie ma ale jest cieplo.

ja się przewalam z boku na bok i udaję, ze śpię. Ale nic nie odpoczywam. Dzisiaj też jestem słomianą wdową, Czarek prosił i wyprosił ostatni, w tym sezonie, wyjazd na motocyklu na zlocik mały. Rozwalił mnie jak kumplowi tłumaczył, że bez mojej zgody nie pojedzie ;-)
Byłam dziś na zdejmowaniu kamienia z zębów. Pani od razu zauważyła, że nie palę i kawy nie piję ;-) Taka jestem porządna ;-) co do pokoiku to ja już mam rury ogrzewania w sypialni naszej i Krzysiowej ;-)Ale podłoga ostateczna będzie 17.06. Także jestem dobrej myśli. A moja mam ma plan by położyć mnie na 2 tygodnie przed terminem do szpitala. Na wszelki wypadek. No ale się nie dam :-) Buziam Was, moja Nika planuje babski wieczór matki i córki. Aż się boję ;-)

Anula masz rację, tak to już jest...
wisienka, od kiedy pijesz tą herbatkę?ja tez ją zakupiłam i nie wiem czy już zacząć czy jeszcze..
emka, ja też leżałam 30min i nic..porażka
mailuj, faceci są tak słodcy.. moj sie tłumaczył, że mu pozwoliłam, jak jego mama się dowiedziała, ze mnie zostawił w dzień dziecka samą.. w końcu niech korzystają póki mogą.. to że my nie możemy, nie znaczy, ze oni muszą cierpieć..

a to można jeszcze na tym etapie kamień zdejmować? ja po zapaleniu dziąsła dałam sobie spokój, ale może jeszcze przed porodem bym się załapała?

ja dzisiaj już 3 raz moczę nogi w zimnej wodzie..ulga niesamowita - polecam

Orchi, u mnie też dzis pizza była, ale mąż pojechał po nią specjalnie do włoskiej restauracji naszego znajomego..... ja już miałam taką ochotę na knajpiane jedzenie - to przynajmniej miałam namiastkę....

Co do wszy to główną winę ponoszą rodzice - to oni nie dbają o dziecko, ktróe roznosi wszy.... a szkoła - tam pracują ludzie, jak tym ludziom zależy, to coś robią, ale w dzisiejszych czasach ludziom rzadko zależy - bez względu na wysokość pensji....

Mailuj, mój mąż własnie wrócił ze zlotu - powiedział, że nie został na drugą noc, bo taki zlot beze mnie jest zdecydowanie mniej atrakcyjny.... no i jak tu Go nie kochać.....

Mateusz jest dziś straszny leniwiec..........

reklama
kurcze no w koncu pada u mnie. no i sie ochlodzilo az jest o niebo lepiej. Lody zjedzone + koktajl truskawko-bananowy. mniam
balkan tylko kochac takiego meza. buziaki dla Mateuszka. No i zrobilas mi smaka na pizze. wiec mykam do restauracji na margeritke lub primavera.
aleksandra po dlugich poszukiwaniach chyba ciebie znalazlam na fb. mam nadzieje ze to ty, piesio super taki kochany.
milego wieczoru kochane

Do góry