reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Orchi ja dzisiaj podobnie z meczem. Patrze na zegarek - 10 i mówię, przecież mecz o 10, lecę do tv, włączam, a tam jakiś mecz ale w nogę... Wkurzyłąm się, bo wykupują wyłączność na puszczanie meczów a nawet tych w których Polacy grają nie mogą puścić na żywo:/ No więc włączam szybko kompa, a tam dopiero 15. No nic... Mam nadzieję, że będą komentować jak na żywo i nikomu nic się nie wymsknie. No a jutro też nie o 10 tylko dla odmiany o 13....

basieniak namieszali strasznie z tymi godzinami :wściekła/y: za tydzień w piątek jest o 2:30 w nocy ciekawe czy faktycznie nic się nie zmieni :wściekła/y: dupki i tyle
No a jeszcze:baffled: ten polsat cyfrowy ma wyłącznośc a ja na kablówce (vectra) nie mam polsatu sport i oglądam online na necie :-(

Ostatnia edycja:
No to z tą 2:30 to rzeczywiście przegieli, a wydawało mi się, że jak tydzień temu miało być o 20.... eech.... jak jeszcze będę w domku to dam radę. Ostatnio chyba na początku ciąży wstawałam na mecze o 4:30;) I jeszcze pamiętam jak ostatnią olimpiadę oglądaliśmy w pracy delikatnie włamując się nie do naszego pomieszczenia ale takiego co ma tv;) Zobaczymy tylko czy jak już się mała pojawi to da radę;)
No to mi się udało, bo mam astrę i tu w podstawowym pakiecie jest polsat sport, ale może finały już w zwykłym puszczą.

Witam słonecznie wszystkie mamusie i dzidziusie :-) o i się nawet zrymowalo
ja dzisiaj od 4 na nogach :angry: a pewnie bym pospala gdyby nie sąsiad który o tej właśnie godz na balkonie zaczął opowiadać koledze jak to zdobył kasę na mieszkanie :angry: przy moim oknie wrrrrr....
no i oczywiście siusiu co godz :-(
nie zmarnowalam czasu i upiekłam sobie ciasto czekoladowe z truskawami :happy2::happy2::happy2: a pnieważ męża nie ma jest całe dla mnie i Kubusia :cool2: urządziłam pokoik małego do końca :-) z czego jestem mega dumna no ale teraz padam
a pro po piwka też bym dzióbka zamoczyła ....ale jeszcze zaczekam

No ja zaapelowałam do męża ,że wstaję oglądać o 2.30 ale minę miał dziwną :-D no właśnie było,że o 20:00 :wściekła/y: niech się skończą te wyjazdowe mecze juz ...
Ja chyba z małą w brzusiu całą LŚ obejrzę ;)
baya podziel się ciastem :zawstydzona/y: :-D sąsiad dobry nie ma co :szok:
Dobra idę poleżeć i krzyżówkę popisać troszkę buziammm mocniutkooo

Ostatnia edycja:
Wrócilam z badania!! Ale czad :-D Najpierw mnie lekarz nastraszył powiedzial że jedna nerka jest dużo mniejsza od drugiej. Zaczęłam go męczyc o dokładne pomiary wzdłuż i w poprzek i okazało się ze jest różnicy tylko 0,5cm i powiedzial ze to w granicach normy i przyznal ze sam przesadził.

Potwierdził, że Ewunia to Ewunia :-D

Wydrukował mi 4 zdjecia na papierze fotograficznym :szok: az sie zdziwiłam, myslalam ze bedzie drukowal na tym zwyklym z usg.

To tyle na gorąco. Teraz lece na zakupy, potem wam pokaze mojego dziubolka, jak słodko się uśmiechala do mamusi :-)

Cześć dziewczynki :)
U mnie dzisiaj mąż kończy malowanie pokoiku :) Cieszę się, bo wreszcie będzie porządek, a w przyszłym tygodniu (najpóźniej w kolejnym) przywiozą mebelki!!! Już nie mogę się doczekać :))
Jak na razie zjadłam dwie morelki i pół kilo truskawek :) A to ledwo co południe minęło :p
Obiad już się robi, więc generalnie szybko się dzisiaj odrobiłam :)
Po południu spotkanie ze znajomymi, miły dzień się zapowiada :)

Ja to chyba jakaś dziwna jestem.. póki co nic mnie nie boli (oprócz bioder w nocy), brzuch też mi raczej nie twardnieje, a szyjka mimo to się skróciła.. hmm..

Miłego dnia mauminki :)

reklama
Do góry