reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Konwalianko bo to jest tak, ze jak masz faceta obok to jest wkurzajacy a jak Go nie ma to jeszcze gorzej, bo nie ma sie na kogo wkurzac:-p taka moja teoria:-)

Cos mam problem z pisaniem na forum, komp sie zawiesza:/

reklama
Ania nie tylko ty masz problem z forum, mi sie jakby wszystko miejscami zamienilo, strona rozciagnela, takze na chwile obecna uciekam, moze chwilowy problem (mam nadzieje ze nie z powodu mojego kompa ani wirusow):confused: buzka :*

tez cos sie dzieje z Forum

Anulka jesli chodzi o wszy to teraz jest najlepsza pora na wystepowanie ich pod koniec roku szkolnego , moje córki jednego razu co roku o tej porze mi przynosiły , w aptece sa bardzo dobre srodki na to nie trzeba włosów obcinac to nie tak jak za dawnych czasów

A jesli chodzi o sprawdzanie higieny w szkole to musi byc zgoda rodziców inaczej higienistka nie moze sprawdzac dzieci włosów ani nic innego

widze ze nie tylko ja mam problem z forum :/ wogole zdjec waszych nie widze ahh wiec zuzu nie zobacze twojego kacika i innych zdjatek :( a szkoda moze sie naprawi cios... a juz myslalam ze znowu mi komp szwankuje...

Anula, moja Aga we wrześniu przyniosła wszy ze szkoły. Zwalczyłam je taka specjalną oliwką z silikonem (nie pamiętam nazwy) na wszy właśnie. Zalewa się tym włosy na noc i wszystkie wszy i gnidy się duszą. Po tygodniu powtórzyłam akcję. Za pierwszym razem rano na poduszce Aga miała pełno robali, za drugim ani jednego. Polecam więc.

Innym sposobem to nafta kosmetyczna - też podobno wytruwa wszy (nie gnidy), a na same gnidy dobra jest prostownica do włosów - wypala jajeczka.

To tyle co pamiętam z akcji odwszawiania mojej córy we wrześniu.

Ja też nie mogę podejrzec zdjęć a chcialam jeszcze pokombinować z kącikiem zuzu.

tak jak pisalyscie to wina oswiaty a bardziej tej szkoly tam wazna jest kawa i ciastko a nie dziecko, nauczyciele potrafia przyjsc na chwile przed dzownkiem
Kkasiulka ma racje to tez czasami wina rodzicow bo przeciez jak sie zauwazy u dziecka to trzeba sie pozbyc i powiadomic szole a z tego co mama mowi dowiedziala sie ze juz sporo dzieci mialo a tylko jedna mama przyszla do szkoly ale nic z tym nie zrobili.
Corin, Marzenka mama kupila jakis plyn a wiem ze wlosow nie trzeba scinac ale ona miala prawie do pasa dlatego skrocili, dobrze ze sistra uczy sie na fryzjerke, juz popraly posciel i brata sciely maszynka na wszelki wypadek, podobno mala siedziala i wyla ale co poradzic trzeba sie tego pozbyc a prawie jest pewne czyje dziecko to roznosi mamy taka sasiadke dziecmi sie nie zajmuje w domu brud a ta dziewczynka chodzi coraz z krotszymi wlosami az teraz ma sciete na krotko z wycietymi kolkami tak ja ojciec scina...
Ja gdy chodzilam do podstawowki czesto wlosy byl sprawdzane a teraz nie...w pon mama pojdzie do szkoly zobaczymy co powiedza.
Lozeczko zlozone ale posciel upiore za tydz dzis zrobilam nam pranie, zupe i padam, moj sprzata:tak:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny,
forum chyba ma jakis problem. teraz jestem zadko na forum, bo nie mma zbytnio czasu. chyba zaczelam wic gniazdko no i taki jest upal ze rano chodze na basen, ale ulga. :-) doczytalam was, uff troche na skrobalyscie.
Psota mam nadzieje ze odpoczywasz i czujecie sie dobrze. Buziamy razem z alessandrem
Anula1989 gratuluje zdania egzaminu. wazne ze zdane i masz juz mniej do zdania. buziam
Corin ciesymy sie ze wizyta udana. i czekamy na fotke pokoiku Ewuni
Teska24 milej zabawy, najedz sie slodkosci i pokazuje fotke kreacji
margerita i inne dziewczyny (przepraszam i wybaczcie ale nie pamietam) gratuluje ze daty macie ustalone na cc i pewnie odliczacie dni do narodzin. buziamy

Reszte sciskam mocno i milego weekendu zycze

wczoraj mialam polozna w domu i opowiadalam mi o porodzie. zakupilam olejek do krocza z firmy weleda i mowila ze jest bardzo dobry ipokazala mi jak go stosowac od 35/36 tyg. opiwiadala mi tez o zastosowaniu balonika epino ale tego nie kupuje. Balonik Epino, Libra - rozci

ucielo mi posta

[url=http://www.epino.net.pl/index.php]Balonik Epino, Libra - rozci

troche mnie zdolowala szpitalem, no ale takie uroki tego panstwa. mowilam ze mi bez roznicy ze nie zalezy mi na pokoju single. ale jak sie okazuje to tylko sa pokoje single platne 100 euro za dobe plus 60% czegos tam (nie pamietam) plus oplata za lekarza przyjmujacego porod. pobyt min 4 doby. i ubezpieczenie tego nie pokrywa. masakra. szkoda gadac. jade poprawic sobie humorek lodem i z bita smietana. odezwe sie wieczorkiem. buziam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Silwia ja tez pisałam już kiedyś o epino tez mi polecali ale kasa masakryczna. Też kupiłam olejek, wiesiołek i piję herbatę z liści malin, Nie wiem co wyjdzie z teo posta,
Dziś zaczyna mi sie 36tc

Do góry