reklama
zaraz sobe podwojnie strzele w leb. Napisalam cala notke i mi ja wsyslo jak zwykle !!!!!! aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
wiec zaczne od poczatku!!
zdrzemnelam sie tak superancko o 16:00, tak slodko sobie spalam bo ostatnio czuje sie na prawde zmeczona jak nie wiem przez ten gorac i co, i co? oczywiscie cos mnie musialo obudzic JAK ZWYKLEEEEEEEEEEE!! tym razem byl to ogrodnik, dokladnie pod moim oknem musial rozgrzebywac motyka kamienie w ogrodku no nie! obudzil mnie 15 min temu a teraz juz go nie slysze, zabic to malo, musial zaczynac pod moim oknem ehhh...
Patrycjaa co za masakra z tymi szczurkami. Gadzina uciazliwie inteligentna i nie mysl ze nawet jak sie na lapke zlapia to cos im sie stanie. Idz do IKEA albo OBI i zapytaj o specjalne lapki na szczury bo inaczej was wykoncza albo wypozycz 50 kotow od sasiadow, moze sobie poradza!. Ja mialam genialnego boksera na takiego typu rzeczy, zabil kazda mysz i wszystko co sie ruszalo w domu (gdyby trafil na kota pewnie tez by go ukatrupil ) ale york raczej sobie by nie poradzil ze szczurkiem, za malutki.
hanami koniecznie pochwal sie lozeczkiem dla NIko :-)
Corin smacznego!! ja nie wiem czemu ale za lazania nie przepadam, jadlam kilka razy i jakos tak... nie wiem... nie podchodzi mi. Ewentualnie wygrzebie mieso mielone a reszta odchodzi w odstawke. Ale drozdzowe z truskawkami <3 moze jak kupie drozsze w ukrainskim to zrobie ^^
wiec zaczne od poczatku!!
zdrzemnelam sie tak superancko o 16:00, tak slodko sobie spalam bo ostatnio czuje sie na prawde zmeczona jak nie wiem przez ten gorac i co, i co? oczywiscie cos mnie musialo obudzic JAK ZWYKLEEEEEEEEEEE!! tym razem byl to ogrodnik, dokladnie pod moim oknem musial rozgrzebywac motyka kamienie w ogrodku no nie! obudzil mnie 15 min temu a teraz juz go nie slysze, zabic to malo, musial zaczynac pod moim oknem ehhh...
Patrycjaa co za masakra z tymi szczurkami. Gadzina uciazliwie inteligentna i nie mysl ze nawet jak sie na lapke zlapia to cos im sie stanie. Idz do IKEA albo OBI i zapytaj o specjalne lapki na szczury bo inaczej was wykoncza albo wypozycz 50 kotow od sasiadow, moze sobie poradza!. Ja mialam genialnego boksera na takiego typu rzeczy, zabil kazda mysz i wszystko co sie ruszalo w domu (gdyby trafil na kota pewnie tez by go ukatrupil ) ale york raczej sobie by nie poradzil ze szczurkiem, za malutki.
hanami koniecznie pochwal sie lozeczkiem dla NIko :-)
Corin smacznego!! ja nie wiem czemu ale za lazania nie przepadam, jadlam kilka razy i jakos tak... nie wiem... nie podchodzi mi. Ewentualnie wygrzebie mieso mielone a reszta odchodzi w odstawke. Ale drozdzowe z truskawkami <3 moze jak kupie drozsze w ukrainskim to zrobie ^^
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
hanami nie mam pojęcia co to jest ale na szczęście już mi lepiej :-) To super, że miło spędziłyście czas z em-ką ;-)
pati no nie źle, współczuję Ci tych lokatorów, z resztą to jest mądry, instynktowny gryzoń mam nadzieję że uda się przegonić to na 4 wiatry.
corin prześlij troszkę tej lazani...;-)
pati no nie źle, współczuję Ci tych lokatorów, z resztą to jest mądry, instynktowny gryzoń mam nadzieję że uda się przegonić to na 4 wiatry.
corin prześlij troszkę tej lazani...;-)
aaalexaaandraaa
Fanka BB :)
kurde wiem, że wam ciężko ale strasznie wam zazdroszczę tych upałów!!!!!! :-( u nas niby ładna pogoda ale musiałam się ubrać w bluzę i lekką kurtkę jak szłam dziś z moim huskim na rowerek. Pozdrowienia dla wszystkich aktywnych - wyślijcie troszkę słonka!!
konwalianka
Mały bąbelek
u nas niby ładna pogoda ale musiałam się ubrać w bluzę i lekką kurtkę jak szłam dziś z moim huskim na rowerek. Pozdrowienia dla wszystkich aktywnych - wyślijcie troszkę słonka!!
to Ty chodzisz na rower? mnie lekarz zabronił kategorycznie i to nie ze względu na jakieś problemy, ale jest to sport do wyeliminowania w ciąży, bo zbyt niebezpieczny..
Wróciłam z wizyty... Z małą wszystko ok, waży już 2600 tak więc szaleje Tyle, że jak poprzednio z szyjką się poprawiło, tak miałam nadzieję, że znowu będzie bo w końcu tylko raz na jakiś czas się z domu ruszyłam a tak to się oszczędzałam, i tyle miałam planów, a tu się okazuje, że szyjka znowu się skróciła i to tym razem aż do 21mm No i oczywiście znowu antybiotyk na bakterie w moczu... A co mnie najbardziej zwaliło to, że dowiedziałam się, że gdzie ja chcę rodzić SN. Przecież po moim mięśniaku to koniecznie CC bo to zbyt ryzykowne. Zapomniało się lekarzowi wcześniej o tym wspomnieć, a dla mnie to był szok troche.... Wszystko się namieszało...
Basieniak glowa do gory, najwazniejsze ze dzidia zdrowa
A ja zrobilam na kolacje pierogi z truskawkami:-) Ale sie nameczylam nad nimi! W samku calkiem niezle, ale pierwszy raz robilam i ksztaltem w ogole nie przypominaja pierogow
A ja zrobilam na kolacje pierogi z truskawkami:-) Ale sie nameczylam nad nimi! W samku calkiem niezle, ale pierwszy raz robilam i ksztaltem w ogole nie przypominaja pierogow
basieniak 2600 juz ma? kurcze oby sie mylili bo jak nie to niezlego wielkoluda bys miala, jak maly od szwagierki urodzil sie w terminie i mial 2800 a twoj w 33 tygodniu taki olbrzym? jacieeeeee bakretie mam nadzieje ze wyleczysz szybko, na szczescie juz nie duzo brakuje i pewnie zaraz PO ci przejdzie na dobre :-)
alexandraa ty chodzisz na rower? jak ty dalejsz rade na niego w ogole wsiasc? i nie jest zabrobiona jazda na rowerze w tak zaawansowanej ciazy?
ja zjadlam pol kubla lodow i mi sie niedobrze zrobilo :/ dodatkowo moj D jak zwykle zgubil telefon i chyba ten ktos, kto go znalazl juz go nie odda bo byl naladowany a teraz jest wylaczony :/ boze co za czlowiek, wszystko gubi, jak nie portfel z pieniedzmi to telefon komorkowy albo klucze... a pozniej na mnie mowi ze ja zapominam o wszystkim,a le przynajmniej nie gubie rzeczy. Oby mi malej kiedys na spacerze nie zostawil
alexandraa ty chodzisz na rower? jak ty dalejsz rade na niego w ogole wsiasc? i nie jest zabrobiona jazda na rowerze w tak zaawansowanej ciazy?
ja zjadlam pol kubla lodow i mi sie niedobrze zrobilo :/ dodatkowo moj D jak zwykle zgubil telefon i chyba ten ktos, kto go znalazl juz go nie odda bo byl naladowany a teraz jest wylaczony :/ boze co za czlowiek, wszystko gubi, jak nie portfel z pieniedzmi to telefon komorkowy albo klucze... a pozniej na mnie mowi ze ja zapominam o wszystkim,a le przynajmniej nie gubie rzeczy. Oby mi malej kiedys na spacerze nie zostawil
reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
basieniak to super że z małą wszystko Ok, ale ona już duża!!!
Ja też mam to dziadoskie bakterie.. co ci przepisał??? a co do porodu to jeszcze wszystko może się zmienić
Ja też mam to dziadoskie bakterie.. co ci przepisał??? a co do porodu to jeszcze wszystko może się zmienić