reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

corin super się gotuje jak wszystkim smakuje:tak:

patrycja lipa z tymi szczurami. mam nadzieję że szybko się uda pozbyć

hanami super że się spotkałyście .

reklama
zaraz sobe podwojnie strzele w leb. Napisalam cala notke i mi ja wsyslo jak zwykle !!!!!! aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

wiec zaczne od poczatku!!:wściekła/y:
zdrzemnelam sie tak superancko o 16:00, tak slodko sobie spalam bo ostatnio czuje sie na prawde zmeczona jak nie wiem przez ten gorac i co, i co? oczywiscie cos mnie musialo obudzic JAK ZWYKLEEEEEEEEEEE!! tym razem byl to ogrodnik, dokladnie pod moim oknem musial rozgrzebywac motyka kamienie w ogrodku :szok::wściekła/y: no nie! obudzil mnie 15 min temu a teraz juz go nie slysze, zabic to malo, musial zaczynac pod moim oknem ehhh...

Patrycjaa co za masakra z tymi szczurkami. Gadzina uciazliwie inteligentna i nie mysl ze nawet jak sie na lapke zlapia to cos im sie stanie. Idz do IKEA albo OBI i zapytaj o specjalne lapki na szczury bo inaczej was wykoncza :szok: albo wypozycz 50 kotow od sasiadow, moze sobie poradza!. Ja mialam genialnego boksera na takiego typu rzeczy, zabil kazda mysz i wszystko co sie ruszalo w domu (gdyby trafil na kota pewnie tez by go ukatrupil :-D ) ale york raczej sobie by nie poradzil ze szczurkiem, za malutki.

hanami koniecznie pochwal sie lozeczkiem dla NIko :-)

Corin smacznego!! ja nie wiem czemu ale za lazania nie przepadam, jadlam kilka razy i jakos tak... nie wiem... nie podchodzi mi. Ewentualnie wygrzebie mieso mielone a reszta odchodzi w odstawke. Ale drozdzowe z truskawkami <3 moze jak kupie drozsze w ukrainskim to zrobie ^^

hanami nie mam pojęcia co to jest ale na szczęście już mi lepiej :-) To super, że miło spędziłyście czas z em-ką ;-)

pati no nie źle, współczuję Ci tych lokatorów, z resztą to jest mądry, instynktowny gryzoń mam nadzieję że uda się przegonić to na 4 wiatry.:tak:

corin prześlij troszkę tej lazani...;-)

kurde wiem, że wam ciężko ale strasznie wam zazdroszczę tych upałów!!!!!! :-( u nas niby ładna pogoda ale musiałam się ubrać w bluzę i lekką kurtkę jak szłam dziś z moim huskim na rowerek. Pozdrowienia dla wszystkich aktywnych - wyślijcie troszkę słonka!!

alaexandra na poprawę humoru na mazurach pogoda dziś do d*upy . ja też w lekkiej kurtce .jakoś mi teraz do upałów nie tęskno ale słońce lubię . +2o stopni to dla mnie super pogoda

u nas niby ładna pogoda ale musiałam się ubrać w bluzę i lekką kurtkę jak szłam dziś z moim huskim na rowerek. Pozdrowienia dla wszystkich aktywnych - wyślijcie troszkę słonka!!

to Ty chodzisz na rower? :szok: mnie lekarz zabronił kategorycznie i to nie ze względu na jakieś problemy, ale jest to sport do wyeliminowania w ciąży, bo zbyt niebezpieczny..

Wróciłam z wizyty... Z małą wszystko ok, waży już 2600 tak więc szaleje;) Tyle, że jak poprzednio z szyjką się poprawiło, tak miałam nadzieję, że znowu będzie bo w końcu tylko raz na jakiś czas się z domu ruszyłam a tak to się oszczędzałam, i tyle miałam planów, a tu się okazuje, że szyjka znowu się skróciła i to tym razem aż do 21mm:( No i oczywiście znowu antybiotyk na bakterie w moczu... A co mnie najbardziej zwaliło to, że dowiedziałam się, że gdzie ja chcę rodzić SN. Przecież po moim mięśniaku to koniecznie CC bo to zbyt ryzykowne. Zapomniało się lekarzowi wcześniej o tym wspomnieć, a dla mnie to był szok troche.... Wszystko się namieszało...

Basieniak glowa do gory, najwazniejsze ze dzidia zdrowa:)

A ja zrobilam na kolacje pierogi z truskawkami:-) Ale sie nameczylam nad nimi! W samku calkiem niezle, ale pierwszy raz robilam i ksztaltem w ogole nie przypominaja pierogow:-p

basieniak 2600 juz ma? kurcze oby sie mylili bo jak nie to niezlego wielkoluda bys miala, jak maly od szwagierki urodzil sie w terminie i mial 2800 a twoj w 33 tygodniu taki olbrzym? jacieeeeee :-D :-D :-D bakretie mam nadzieje ze wyleczysz szybko, na szczescie juz nie duzo brakuje i pewnie zaraz PO ci przejdzie na dobre :-)

alexandraa ty chodzisz na rower? jak ty dalejsz rade na niego w ogole wsiasc? i nie jest zabrobiona jazda na rowerze w tak zaawansowanej ciazy?

ja zjadlam pol kubla lodow i mi sie niedobrze zrobilo :/ dodatkowo moj D jak zwykle zgubil telefon i chyba ten ktos, kto go znalazl juz go nie odda bo byl naladowany a teraz jest wylaczony :/ boze co za czlowiek, wszystko gubi, jak nie portfel z pieniedzmi to telefon komorkowy albo klucze... a pozniej na mnie mowi ze ja zapominam o wszystkim,a le przynajmniej nie gubie rzeczy. Oby mi malej kiedys na spacerze nie zostawil :-D

reklama
Do góry