reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie, dobrze wiedzieć ze nie tylko ja biegam ( w kupie siła ;-) :-D)

Lazania w piekarniku, wygląda bosko, jeśli bedzie smakowala w połowie tak dobrze jak wygląda to mówcie mi mistrzu :-D Madzia wpadaj. Zrobiłam takie ilości, jakbyście faktycznie miały wpaść wszystkie na obiad :-D

Teraz chwila odpoczynku i zabieram się za drożdżówkę :-D

reklama
corin podziwiam szczerze, jesteś "miszczem" kulinarnym
i jeszcze że ci się chce... ja to tylko jeść lubię, a zrobić to już nie bardzo;-)

dziewczyny - a jak tak z innej beczki - jaką kupowałyście pościel do wózka? bo już głupieję
na lato to chyba jakiś cienki kocyk wystarczy?- tylko lepiej może kilka powłoczek na niego kupić, żeby jak się pobrudzi zmienić i już? a takie śliczne te kocyki że żal zasłaniać z drugiej strony....
+ prześcieradło i tyle chyba nie?
a pod prześcieradło jakąś podkładkę? na wypadek przemoknięcia?

pomóżcie..

Hmm, nie pomyślalam o podkladce, ale do wózka chcę kupić tylko prześcieradełko i mam już kocyk, taki z cienkiego polarku. Na lato w zupelności wystarczy. Myślę ze nawet na upaly zwykła tetrowa pieluszka wystarczy do przykrycia i to bardziej po to zeby osłonić dzieciaka przed promieniami słonecznymi.

Z powłoczkami różnie może byc. Mam kocyk 90x90 i powłoczki raczej nie dostanę na niego.

pippi ja do wózka nie planuje kupować pościeli..
faktycznie jedynie kocyk planuje, ew. na to pieluchę tetrową, pod spód podkład do przewijania..a na zimę śpiworek i poduszeczkę

pipi ja tez na lato to tylko prześcieadelko, pod spod ceratka i kacyk, aalbo tak jak pisze corin sama pieluszka. a kocyki mam 3 i masz racje szkoda zaslaniac je poszewka, za sliczna sa:)

maqnio konwalianka corin dzięki ;* :-)

rzeczywiście nawet w necie patrzyłam i ciężko znależć powłoczką na kocyk... to pozostanę przy samym kocyku

a jak już tak przy pościeli jesteśmy - to jak myślicie co najlepsze na noc na pierwsze tygodnie? śpiworek czy kocyk? bo w kocyku boję się że się zaplącze... a z kolei śpiworek nawet taki cieniutki nie będzie za ciepły w lipcu?

rany, jaka ja jestem głupia w tych tematach... w pracy się mądrzę, a przy pościeli dziecięcej głupieję...aż wstyd:zawstydzona/y:

myślę że cienki kocyk wystarczy az nadto. Ja mam takie jakby koszule nocne, nie wiem jak to nazwać. Coś jak cienki bawelniany spiworek, ale od dolu nie jest zszyty tylko wciagnięta jest gumeczka i mysle ze malutka bedzie mogla w tym spac. Ale... jak znam życie to plany jedno a praktyka drugie ;-) Zobaczymy jaka temperatura bedzie.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry