reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

ja do łóżeczka mam pościel, ale wiadomo jak jest latem..ponadto mam też śpiworek z rękawem i bez na 0-3m-ca a później następne.. siostrze się najbardziej sprawdziły..ale pewnie i tak wyjdzie w praniu, zupełnie jak napisała corin :)

reklama
Madzia ja też mam ten otulaczek:-), wygląda super, w ogóle kupiłam kilka rzeczy z motherhood i wyglądają na dobrej jakości, zobaczymy po praniu;-)a najbardziej jestem zachwycona tym "kojcem - poduszką" dzień i noc się z nią nie rozstaje i myślę że do karmienia też będzie rewelacyjna

ja w ogole jak na razie zadnych spiworkow do wozka kupowac nie bede, dopiero jak sie mala urodzi i tak blizej wrzesnia dopiero bede za tym patrzec. Na lato do spania nie szykuje nawet kocyka bo sie bidula upiecze, body i przescieradelko badz pielucha, nic wiecej.
aajjj... jak tak teraz patrze ile mi zostalo, miesiac i 3 tyg to juz tak blisko wyglada, to juz nie 2 :-D chce zeb te 3 tyg przelecialy i zaczelo sie odliczanie 4 tyg, 3tyg , 2 tyg 1 tydzien :-D

ja po obiadku, tesciowa zrobila megaaa dobra paella z kurczaka - to jest tak specjalnie przygotowany ryz z kawalkami z kurczaka, ale smaku nie da sie opisac w zaden sposob i nawet gdybym dala przepis zadna z was by nie potrafila tego zrobic :-D hahah nie zebym watpila w wasze umiejetnosci, ja nigdy tego sie nie naucze robic, to chyba tylko hiszpanie we krwi maja hehehe :-D
oczywiscie doprawilam sie tez ostatnim kawalkiem arbuza, podzielilam sie tez z grubym, zimny arbuz nie jest zly na ochlode :-D i wszyscy zadowoleni ^^

emka, ale ci dobrze.. ja jak chce zjeść to sama muszę sobie ugotować.. no chyba ze jadę do rodziców..ale to rzadko ostatnio

ja dla odmiany zjadłam pół litrowych lodów cafe late i chyba zaraz padnę:-D

Witajcie kochane:*

Ale mnie nie było!!!!! Zerkłam tylko co pisałyście ale nie jestem w stanie odpisać każdej - wybaczcie:*:* pooglądałam brzuszki, USG:-) piękne!!!!!!!
Ja dzisiaj odczuwam takie kłucie po lewej stronie, nie wiem czy to malutka się tak wierci czy co to oznacza, ale nie przyjemne bardzo, poza tym od dwóch dni gdy wkładam sobie luteinę to czuję wszystko bardzo nisko i ciasno, pewnie szyjka znów wariuje, do gina ide za niedługo więc wszystkiego się dowiem. Oby wytrzymać jeszcze trochę. Poza tym przyjechała moja teściowa... ciągle przychodzi, dzwoni o pierdoły - już jej mam dość!!!!!!!!!
Pamiętacie jak Wam pisałam o myszy? to nie mysz tylko dwa szczury!!!!!!!!!!!! nie możemy ich wytępić a spółdzielnia i administracja bloku powiedzieli, że to nie ich sprawa... one nie chcą się na nic złapać, truciznę mamy w mieszkaniu rozstawioną wszędzie, łazimy i psa pilnujemy ciągle - MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!

Patrycja, szczury to mądre bestie..współczuje walki..oby się udało..
corin, zapodaj zapodaj.. narobiłaś mi ochoty :)

ja zaraz po auto idę.. dałam dzisiaj dyspensę mężowi na wyjście i teraz trudno - trzeba iść , ech

Ooo Corin, tez bym zjadla lazanie!!
A ja dzis zrobilam mielone, zmusilam sie do zjedzenia ich po mi doktor kazala jesc troche czerwonego miesa....wiec doladowalam roznych przypraw i voila!
Iwonus bidulo, te cholerne infekcje!!

Wiec wczoraj jak wiecie sie spotkalysmy z Emka, hihi, dwa blond brzuchole sie wloczyly po parku, od jednej zacienionej lawki do drugiej! Fajno i milo sie bylo tak spotkac i pogadac! Fakt ze jak pisze Emka, upal nieziemski, i ja tez po powrocie padlam!

Maqnio
, super kacik dla Rozyczki, achh juz pewnie sie nie mozesz doczekac kiedy Mala bedzieslodko spala w tym loziu!
My wczoraj zamowilismy lozeczko, mam nadzieje ze przyjdzie bez problemu... A zamowione jestw jakims hiszpanskim sklepie online, ale to lozeczko polskie, Drewexu! Ale sie zdziwilam jak je zobaczylam, ja fajno bedzie mial Niko polski akcent w pokoju!

Lece chyba na lody, a co!

Hej Kochane :-) mam gości i tak niezbyt mam kiedy wejść no i mąż w domu to już tym bardziej :-D łazi i marudzi :-) byłam dziś u gina... mam skurcze ale nie są niebezpieczne,rozwarcia nie mam więc loozik:-) co do CC to jeszcze są szanse ale zobaczymy co to będzie... Powiem Wam szczerze że nie wiem sama co to będzie i jak się to wszystko zakończy ;/ eh... idę troszkę poleżeć :-)

reklama
mysmy sie nawcinali lazani, wyszła pyyyyyyyycha. Przepis oczywiscie z netu (juz teraz sprawdzony) jakbyscie chciały zapodam bo roboty prawie wogóle a jedzonko pierwsza klasa. Jeszcze nam na jutro zostało :-)

Ja jak zrobie lazanię, to na dzień następny nie zostaje, bo mój to łasuch i w sumie to uwielbia jeść :-)
A nie powiem żeby ta moja lazania była jakaś super hiper w smaku, ot taka zwykła z sosem ze słoika żeby było szybciej ;-)
No i byliśmy na zakupach, okazało się że truskawki już za 8,5 zł, więc się skusiłam na 2 kg i będę jutro robić tę drożdżówkę z truskawkami. Pewnie mój by coś marudził że jeszcze drogie, itp., ale jak powiedziałam o cieście to już nic nie mówił.

Do góry