reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2011

dziewczyny to jak my zaraz po slubie mieszkalismy u teściowej to była porażka jej przeszkadzało wręcz,że ja codziennie sprzątam sobie czy myje często gary bo oszczędzac trzeba :| także dobrze,że teraz nawet nie wie gdzie mieszkamy i mamy spokój bez niej uffffffff :-D :-D

reklama
Orchideus, dziekuje Kochanie, ze o mnie pamietalas:*

Z wit. A trzeba uwazac, ale bez przesady, chodzi bardziej o suplementy niz jedzenie, bo ona w nadmiarze jest toksyczna. Rozpuszcza sie w tluszczach, dlatego nadmiaru nie wydalamy z moczem tak jak np. wit. C. Wiec babeczki jesli nie laczycie roznych multiwitamin, Capivitow itp., to spokojnie.:tak:

Pipi, ja tez mam lozysko z przodu i to samo powiedziala mi polozna.:tak: A mocne kopniaczki czuje po bokach, zwlaszcza z prawej strony, czasem jak huknie, to ho ho:-D
Czy Wy tez czujecie juz kopniaczki wysoko nad pepkiem?:szok: Mam spory brzuszek i jak siedze, to czuje malego pod zebrami.:confused: Teraz ma czkawke.:-D

My juz po spacerku i po paczusiach.:-) A ja sie glupia zastanawiam skad sie wzielo to prawie 7 kg, jeszcze poltora mies. temu bylo 3...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aaaa i kupilam Adasiowi takie zwykle plastikowe krzeselko do pokoju, dziewczyny jaka ono wywoluje radosc:-D Bezcenne, maly wszedzie je ze soba nosi i jest taki dumny, ze ma wlasny tron.:-D Zjem Go chyba kiedys z tej milosci.:-D

Najgorsze co moze byc to jak rodzice sie wtracaja do młodych to jest kompletna porazka

Mojego Miska mama taka nie była to była przewspaniała kobieta , ojca jegoi nie poznałam nie zyje od dosc dawna , za to mój wyrodny tatus ma duzo do powiedzenia raczej takiej zmyslonej prawdy ale jak go opier,,,, to sie przymyka na jakis czas , a mama chyba juz wyrosła z wtracania sie do nas

Cześć sekretarki ale nadrukowałyście od wczoraj muszę troszkę poczytać

orchidea gratuluję córeczki
Aneta, psotka gratuluję zdrowych synków.
gon1a trzymam kciuki za połówkowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry