reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

gon1a ja też czuję róznie ruchy raz niedaleko pępka a raz na samym dole;) na bank jest wszystko dobrze słonko
wisieńka dziekuję :* no kochana to miałaś nieźle wczoraj :( bidulo męczysz się ostatnio widzę :( oby Ci przeszło jak najszybciej !!!! buziammmm :*

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka, no jak by mi teściowa sprawdzała w domu porządek, to bym ją chyba wyprosiła, kurcze co to ma być! ;)) Relaksujcie się dziewczyny:) A imię już wybraliście dla księżniczki?

dzieki dziewczyny ide dzis na wizyte to zobaczyny jak mały bryka
a zastanawiajace jest ze moj mały kopie jak czytam Asi bajki na dobranoc, mowie do meza ze sie mu podobaja i tancuje w brzuchu, a moj madry mezulek na to ze moze własnie nie lubi ich słuchac i dlatego kopie, i co Wy na to??

ja mam wizyte dopiero na 17 a ppotem jeszcze do tesciowej do szpitala bo reke złamała w barku i ma dzis operacje to dam znac wieczorkiem co i jak

co do picia mleka to kupne to w nazwie tylko je przypomina i pewnie witamin nie ma za wiele, kiedys był program na tvn o produktach mlecznych
ja nie lubie za bardzo mleka jak mnie tylko naleci, moja mam trzyma jedna mucke wiec mleko mamy swojskie ale tylko przez jakis czas bo nasza mucka to wariatka daje teraz mało mleka i pojdzie na rzez, rodzice juz nie chca bardzo trzymac mucki wiec...

juz sie pogubiłam ale chyba przewaga chłopców jest, prawda to??

Ostatnia edycja:
gon1a kochana rozbroiłaś mnie tym tekstem "nasza mućka to wariatka" hihi dobre :-D ale prawda nawet inny smak ma takie mleko od krówki a my możemy takie niepasteryzowane pić ????

psotka no wiesz, kiedys byłam bardziej narwana,ale juz wyrosłam, to Pola mama i nie chciałabym miec z nia konfliktu ze względu na niego. Ona po prostu ma taki wkurzający charakter. Uważa sie za pania idealną i w tym problem. Kiedys toczyłyśmy boje, teraz po prostu mówie jej " Mi się tak podoba, tak ma być, tak ma zostać, nie zmienie tego" I w tym stylu. Twardo ale grzecznie. Oni mieszkają ze 170km od nas i da sie wytrzymac odwiedziny raz na dwa miesiące. Zwłaszcza, ze ona się stara byc dobra teściową .....:-D

Mam wrażenie, ze krew mi z nosa pójdzie zaraz:szok:

Imienia jeszcze konkretnego NIE MA. Jest to bardzo trudne dla nas. Do listy doszły Hania i Zosia:-)
gon1a na pewno jest dobrze

Veronique to ja tak ad twardniejącego brzuszka, bo tak jak Ty ciągle czytałam jak dziewczyny piszą, że im twardnieje, i nie czasami się zastanawiałam, czy i u mnie tak się nie dzieje. Też potrafię mieć bardzo napięty brzuszek i się trochę obawiałam, ale tak jak lekarz powiedział - jak nie jestem pewna to na pewno nic się nie dzieje. I dopiero od kąd biorę antybiotyki to kilka razy zdarzyło mi się, że na chwilę mi zrobił się twardy, i muszę przyznać, że wtedy jak go naciskam to nawet trochę się nie chce pod tym naciskiem uginać, a wcześniej wydawał się twardy ale zawsze coś tam się wgłębiało jak naciskałam. Także, jak nie jesteś pewna, i jakoś jesteś w stanie go wcisnąć to myślę, że nie jest to to twardnienie.

reklama
Wisieńka, moja teściowa chciała cwano ingerować w nasze życie, ale jak ją raz grzecznie opierdzieliłam, to jej przeszło i ze mna nie zadziera;) Mieszka 300 km od nas i widujemy się 4 razy w roku:] A krwią z nosa się nie przejmuj, jak poleci, normalka:)

Do góry