Gon1a trzymam kciukasy za wizyte
Wydrusia super ze zabieg sie maqnio udal, teraz tylko badzmy dobrej mysli ze wytrzyma jeszcze te pare miesiecy
Danuska witaj kurcze :-) dlugo cie nie bylo az sie martwilysmy. Ano wyszlo szydlo z worka. Mala Nicolette
Dzien dobry kobietki sluchajcie mam pytanie kiedy moge stwierdzic ze mam twardy brzuch bo nie rozumiem twardy mozliwe ze mam teraz w sensie mam napieta bardzo skore ale jak dotykam palcami opuszkami ... delikatnie sprawdzajac to jest sprezysty...
A twardosc brzucha okresla sie po czym ze ... jest po prostu twardy jak kamien ? Nie rozumiem tego a teraz sie martwie swoim brzuchem bo mam jak pilka :| i nie wiem czy to jest cos niedobrego :| jest napieta bardzo skora
Veronique jesli nie wyczuwasz palcami tego brzucha tardniejacego to po prostu nie masz z tym problemow bo nie da sie tego przeoczyc. Mi jak twardnieje to sie robi z macicy kula ze mozna ja metrem krawieckim ze wszystkich stron zmierzyc i jak dotykam brzucha to kamien, nawet tkanki tluszczowej wtedy nie czuje. Takze nie martw sie na zapas i nie czytaj ,,super poradnikow,, bo jesli ciebie to nie tyczy to po co o tym myslec...
a ja jestem zaczytana w ,,ciezarowka przez 9 miesiecy" jestem juz na 150 stronie, zjadam ja normalnie
aa wlasnie, zapomnialam dodac. Wczoraj zostawilam jaszczura na grzejniku, wchodze pozno w nocy do pokoju, szukam go szukam i nie ma. Mowie no ladnie, tego go sobie poszukam. Ja patrze a gad na scianie sobie spal przyczepiony

az mu fote szczeslilam, a posmialam sie tak ze hej