reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
a ja jutro bede robiła sama pierogi ruskie strasznie je lubie i moja rodzinka tez
Wisieńka
No własnie ide sie połozyć i tyle. A , ze Pol juz wraca to na pewno sobie sam poradzi w sumie trzeba tylko odkurzyć i kurz pościerać.
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane opowie mi któraś w skrócie co się działo od wczoraj popołudniu ?? Bo jestem na małych wakacjach tygodniowych
wróce dopiero 20 marca
A co do Maqnio już jest po
i jest wszystko dobrze 
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psocia ja miałam we wtorek gratuluje potwierdzenia syneczka
jutro idę do dentysty
Orchiduś Kochana gratuluje córuni
Anetka gratuluje synusia :** Gon1a trzymamy kciukaski 
Ostatnia edycja:
reklama
danuska
Witajcie kochane po długiej przerwie...
U mnie ostatnio ciężki okres, cała rodzinka się pochorowała, w domu istny szpital... Mnie cały czas trzyma chociaż już jest duż lepiej, małż przez tydzień prawie 40 stopni, teraz dzieci mojej siostry, a moja Natalcia wylądowała w szpitalu bo nic jej nie pomagało. Już myśleli, że ma tą świńską grypę, ale dzisiaj się okazało że na szczęśćie NIE. (uuuf). Jestem wypompowana psychicznie i nie miałam nawet ochoty na kompa. Mam nadzieję, że będzie już lepiej...
Przeczytałam sobie kilka ostatnich stron. Kurczę sporo się tu u Was dzieje. Maqnio w szpitalu biedulka, dobrze, że już sytuacja opanowana.
Orchi, będzie Michasia super, gratuluje, :-)
Emka, wiedziałam, że się nie mylisz byłaś tak pewna swojej Nicole
Dodi, również życzę wszystkiego najlepszego kochana
Dajcie proszę znać czy jeszcze jakieś ważne wieści mnie ominęły.
U mnie ostatnio ciężki okres, cała rodzinka się pochorowała, w domu istny szpital... Mnie cały czas trzyma chociaż już jest duż lepiej, małż przez tydzień prawie 40 stopni, teraz dzieci mojej siostry, a moja Natalcia wylądowała w szpitalu bo nic jej nie pomagało. Już myśleli, że ma tą świńską grypę, ale dzisiaj się okazało że na szczęśćie NIE. (uuuf). Jestem wypompowana psychicznie i nie miałam nawet ochoty na kompa. Mam nadzieję, że będzie już lepiej...
Przeczytałam sobie kilka ostatnich stron. Kurczę sporo się tu u Was dzieje. Maqnio w szpitalu biedulka, dobrze, że już sytuacja opanowana.
Orchi, będzie Michasia super, gratuluje, :-)
Emka, wiedziałam, że się nie mylisz byłaś tak pewna swojej Nicole

Dodi, również życzę wszystkiego najlepszego kochana

Dajcie proszę znać czy jeszcze jakieś ważne wieści mnie ominęły.