reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisieńka, no to odpoczywaj dalej, zostaw to sprzątanie, robota nie zając Kochana:)

Iwonuś, ja dzisiaj poszłam na łatwiznę, kupiłam pierogi;)

reklama
sis hahah no ja wczoraj pierogi Ty dzis oo a jutro marzenka
Ja jutro chyba fasolke po bretońsku zrobię mam takiego smaka,że ojjj :-D
wisieńka a olej juz to sprzątanie Twoje zdrówki i dzidzi najważniejsze!

Jak się teściowej nie będzie podobało to niech weźmie ściereczkę i wytrze kurze,przecież Ty nóg i kręgosłupa teraz na loterii nie wygrałaś !! Uważaj na siebie :*

Hej Kochane opowie mi któraś w skrócie co się działo od wczoraj popołudniu ?? Bo jestem na małych wakacjach tygodniowych :) wróce dopiero 20 marca :) A co do Maqnio już jest po :) i jest wszystko dobrze :)

Sis, no ja od Ciebie te pierogi ściągnęłam;)

Wisieńka, pewnie, że odpoczywaj!

Wydrusia, no to dobrze, że z Moniką i Różyczką wszystko dobrze, ufff... ucałuj ją ode mnie i Dawidka:) A Ty nie masz dzisiaj wizyty?

Psocia ja miałam we wtorek gratuluje potwierdzenia syneczka :) jutro idę do dentysty :) Orchiduś Kochana gratuluje córuni :) Anetka gratuluje synusia :** Gon1a trzymamy kciukaski :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane po długiej przerwie...

U mnie ostatnio ciężki okres, cała rodzinka się pochorowała, w domu istny szpital... Mnie cały czas trzyma chociaż już jest duż lepiej, małż przez tydzień prawie 40 stopni, teraz dzieci mojej siostry, a moja Natalcia wylądowała w szpitalu bo nic jej nie pomagało. Już myśleli, że ma tą świńską grypę, ale dzisiaj się okazało że na szczęśćie NIE. (uuuf). Jestem wypompowana psychicznie i nie miałam nawet ochoty na kompa. Mam nadzieję, że będzie już lepiej...

Przeczytałam sobie kilka ostatnich stron. Kurczę sporo się tu u Was dzieje. Maqnio w szpitalu biedulka, dobrze, że już sytuacja opanowana. :)

Orchi, będzie Michasia super, gratuluje, :-)
Emka, wiedziałam, że się nie mylisz byłaś tak pewna swojej Nicole :tak:
Dodi, również życzę wszystkiego najlepszego kochana :happy:
Dajcie proszę znać czy jeszcze jakieś ważne wieści mnie ominęły.

Do góry