reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dziewczyny to jak my zaraz po slubie mieszkalismy u teściowej to była porażka jej przeszkadzało wręcz,że ja codziennie sprzątam sobie czy myje często gary bo oszczędzac trzeba :| także dobrze,że teraz nawet nie wie gdzie mieszkamy i mamy spokój bez niej uffffffff :-D :-D

reklama
Orchideus, dziekuje Kochanie, ze o mnie pamietalas:*

Z wit. A trzeba uwazac, ale bez przesady, chodzi bardziej o suplementy niz jedzenie, bo ona w nadmiarze jest toksyczna. Rozpuszcza sie w tluszczach, dlatego nadmiaru nie wydalamy z moczem tak jak np. wit. C. Wiec babeczki jesli nie laczycie roznych multiwitamin, Capivitow itp., to spokojnie.:tak:

Pipi, ja tez mam lozysko z przodu i to samo powiedziala mi polozna.:tak: A mocne kopniaczki czuje po bokach, zwlaszcza z prawej strony, czasem jak huknie, to ho ho:-D
Czy Wy tez czujecie juz kopniaczki wysoko nad pepkiem?:szok: Mam spory brzuszek i jak siedze, to czuje malego pod zebrami.:confused: Teraz ma czkawke.:-D

My juz po spacerku i po paczusiach.:-) A ja sie glupia zastanawiam skad sie wzielo to prawie 7 kg, jeszcze poltora mies. temu bylo 3...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aaaa i kupilam Adasiowi takie zwykle plastikowe krzeselko do pokoju, dziewczyny jaka ono wywoluje radosc:-D Bezcenne, maly wszedzie je ze soba nosi i jest taki dumny, ze ma wlasny tron.:-D Zjem Go chyba kiedys z tej milosci.:-D

Najgorsze co moze byc to jak rodzice sie wtracaja do młodych to jest kompletna porazka

Mojego Miska mama taka nie była to była przewspaniała kobieta , ojca jegoi nie poznałam nie zyje od dosc dawna , za to mój wyrodny tatus ma duzo do powiedzenia raczej takiej zmyslonej prawdy ale jak go opier,,,, to sie przymyka na jakis czas , a mama chyba juz wyrosła z wtracania sie do nas

Cześć sekretarki ale nadrukowałyście od wczoraj muszę troszkę poczytać

orchidea gratuluję córeczki
Aneta, psotka gratuluję zdrowych synków.
gon1a trzymam kciuki za połówkowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry