reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witam
veronique pozdrowienia dla maqnio
ja dzis ide na połówkowe i troche sie boje
czy wy czujecie ruchy dziecka w podbrzuszu?? macica juz siega pepka no i malenstwo jeszcze nie jest za duze ale sie martwie czy cosik sie nie dzieje
poczytam co u Was bo chyba ze 2 dni mnie nie było

Gon1a, trzymam kciuki za wizytę, jestem pewna, że wszystko będzie dobrze:) Nie denerwuj się, ja swoje dziecko czuję w różnych rejonach brzucha i podbrzusza. Maluszki mają jeszcze dużo miejsca, więc zwiedzaja wszytskie nasze zakamarki, spokojnie:)

Wpadłam się przywitac bo staram szykowac się na wizytę teściów. Jedzenie porobiłam ale trzeba jeszcze ogarnąć chatkę a ja nie mam siły. Wczoraj miałam kłopoty z żołądkiem i biegałam do kibelka plus okropne skurcze jelit, dzis ból głowy i mdłości, myślałam , ze to ta sławna jelitówka ale dzis już nie biegam do kibelka a tempka w normie cały czas. Za to serce mi wali młotem i czuję sie słabiusieńko. Może to przesilenie wiosenne a może amenia, we wtorek mam badania to się przekonam.
Psotka, Agata gratki synków
orchi gratki Michalinka
margaritka zdrówka dla synka
gon1a nie rozmumie o co pytasz, ja czuję bardziej na dole, mała ułożona jest tam główką a byłam przekonana , ze nózkami takie sa tam kopnięcia. W okolicach pepka raczej sporadycznie

reklama
gon1a witaj,
ja czuję ruchy, ale raczej są to delikatne pukania niż kopniaki
ja mam łożysko umiejscowione z przodu i lekarka mi powiedziała, że ono wtedy tłumi odczuwanie ruchów, może ty też tak masz....
poza tym zależy gdzie się maluch ułoży, wcześniej czułam mocniej, od kilku dni słabiej, ale w tym czasie miałam wizytę i serce pięknie równo bije, więc nie ma powodów do niepokoju, pewnie twój maluszek też gdzieś się schował ;-)

veronique czyli wygląda na to, że u maqnio rzeczywiście wszystko na dobre ddrodze, nasze kciuki się przydały :-) uściskaj ją gorąco, ale nie za mocno...;-) jak ją odwiedzisz

Do góry