,,jak ktos zrobi" ahahhaa takie najlepiej smakuje ^^ choc ja pieklam ciasta nawet na slub mojej kuzynki, pieklismy chyba 3 dni ciasta dla 200 osob takze jakby nie bylo to cos tam potrafie. W domu tez zawsze ja robilam. Tutaj nie bardzo bo ze skladnikami zawsze jest problem, tu nawet nie ma glupiej margaryny kasi, tylko sa masla do smarowania chleba :/ a takiej to nawet nie wiem ile dac. Duzo skladnikow tutaj nie ma a zapylac do sklepu polskiego mi sie nie chce
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
em_ka, ja tam piec nie lubie za bardzo...ale za to obiadki czy sałatki to juz tak no no dla 200 osób to jest cos
Marzena197235
Mamuski cos wam pokaze jak to zobaczyłam w szoku wielkim byłam Matka do dziecka: ty skur... teraz ci pokażę! - Nasygnale.pl
jest to na filmach zobaczcie sobie i posłuchajcie
jest to na filmach zobaczcie sobie i posłuchajcie
marzenko nie dawaj nawet takich filmikow bo ja bym tych ludzi wsadzila do obozu w oswieciumiu i napuscila na nich hitlera. To jest tak nieludzkie ze az szkoda slow. Ale trzeba przyznac ze maly twardy jest, uparcie mowil ze z matka chce zostac jak mu powiedziala zeby szedl do ojca. Pewnie ojciec nie lepszy to wybral ,,mniejsze,, zlo. Eh... az sie plakac chce. Niestety takie patologie to codziennosc, nie tylko w polsce ale na calym swiecie.
wyobrazcie sobie ze w tym przedszkolu gdzie pracuje moja mama jest leden chlopczyk chyba ma 2.5 albo 3 lata. Jego matka jest b.mloda dziewczyna, urodzila go jak miala chyba 15 lat. Przyszla raz po niego, po chwili jakas kobieta ktora odbierala swoje dziecko przybiegla do jednej z nauczycielek i mowi: jak mozecie takim gowniarom wydawac dzieci, ona tak go bije w szatni, jak mozecie z siostra puszczac takiego malucha. A nauczycielka odpowiedziala: to nie siostra, to matka. I ta ,,matka,, tak bila tego malego bo sie ubrac nie chcial, chyba byla umiowiona ze znajomymi a maly jej cenny czas zabieral to sie wyrzywala. A maluch tak mega nadpobudliwy ze w miejscu nie usiedzi. Teraz wiadomo dlaczego..
to przyklad tego jak patologia przekazuje sie z pokolenia na pokolenie. Tego sie nigdy nie wypleni ze spoleczenstwa. To bylo, jest i bedzie i co najgorze, z roku na rok jest coraz gorzej ..
ja uciekam spac bo juz kregoslup mnie boli, ide odpoczac. BUziole w brzuchole ^^
wyobrazcie sobie ze w tym przedszkolu gdzie pracuje moja mama jest leden chlopczyk chyba ma 2.5 albo 3 lata. Jego matka jest b.mloda dziewczyna, urodzila go jak miala chyba 15 lat. Przyszla raz po niego, po chwili jakas kobieta ktora odbierala swoje dziecko przybiegla do jednej z nauczycielek i mowi: jak mozecie takim gowniarom wydawac dzieci, ona tak go bije w szatni, jak mozecie z siostra puszczac takiego malucha. A nauczycielka odpowiedziala: to nie siostra, to matka. I ta ,,matka,, tak bila tego malego bo sie ubrac nie chcial, chyba byla umiowiona ze znajomymi a maly jej cenny czas zabieral to sie wyrzywala. A maluch tak mega nadpobudliwy ze w miejscu nie usiedzi. Teraz wiadomo dlaczego..
to przyklad tego jak patologia przekazuje sie z pokolenia na pokolenie. Tego sie nigdy nie wypleni ze spoleczenstwa. To bylo, jest i bedzie i co najgorze, z roku na rok jest coraz gorzej ..
ja uciekam spac bo juz kregoslup mnie boli, ide odpoczac. BUziole w brzuchole ^^
Ostatnia edycja:
dodi_misia
No to straszne, jak niektórzy sie do swoich dzieci zwracaja i co im robią... to podobno ojciec nagrywał dyktafonem, który zostawiał, więc nie był on winny niczemu, bo skierował tę spawe do prokuratury.. ta kobieta jest psychicznie chora chyba, bo inaczej nie moza tego nazwać..
a dziecko jak to małe dziecko...kocha rodzica, najwet jak jest najgorszy na świecie.. szkoda takich dzieciaczków
a dziecko jak to małe dziecko...kocha rodzica, najwet jak jest najgorszy na świecie.. szkoda takich dzieciaczków
Marzena197235
Em_ka mi to moja córka pokazała boroczka az płakała jak tak mozna , ale szczerze to na takich ludzi trzeba zwracac uwage bo czasem dzieja sie takie zeczy u nas za sciana a poźniej sa tragedie , szkoda tylko tym maluchów bo sa takie bezbronne ahhh
mailuj
Tez to wczoraj oglądałam. Coś strasznego, ona polała dziecko gorącym mlekiem a potem biciem wmówiła maluchowi,że zrobił to sobie sam.A to są bardzo bogaci ludzie. Ale prokurator stwierdził że to nie przemoc Jak zajęły się tym media to zmienił zdanie.
Ja już wstałam, idę na 10 do przychodni.
Ja już wstałam, idę na 10 do przychodni.
Dzień doberek kochane :*:* i maluszki :*:* no ja juz pospałam poszłam wcześnie spać przez ten brzuszek ale nie boli już chyba jednak za dużo się nachodziłam muszę uważać bardziej na siebie,dziś mi mąż nawet wstawać nie kazał a ja nie lubię tak leżeć no ale cóż poleże troszke dłużej poprostu bo i tak dziś wizyta więc muszę się naszykować ;-)
marzenka no widziałam to w wiadomościach,tej matce to bym chyba ręce poucinała za takie traktowanie własnego dziecka,Nosić 9 miesięcy w sobie i tak się wyżywać echhh no ale przychylam się do słow emci
dodi wszystkiego co najlepsze duzo zdrówka i mnóstwo radości z córeczek!!!Obyś miała poród lekki i nie namęczyła się kochana!Jeszcze raz wszystkiego o czym marzysz żeby się spełniło :*:*:*
marzenka no widziałam to w wiadomościach,tej matce to bym chyba ręce poucinała za takie traktowanie własnego dziecka,Nosić 9 miesięcy w sobie i tak się wyżywać echhh no ale przychylam się do słow emci
dodi wszystkiego co najlepsze duzo zdrówka i mnóstwo radości z córeczek!!!Obyś miała poród lekki i nie namęczyła się kochana!Jeszcze raz wszystkiego o czym marzysz żeby się spełniło :*:*:*
reklama