reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

,,jak ktos zrobi" ahahhaa takie najlepiej smakuje ^^ :-D choc ja pieklam ciasta nawet na slub mojej kuzynki, pieklismy chyba 3 dni ciasta dla 200 osob :szok: takze jakby nie bylo to cos tam potrafie. W domu tez zawsze ja robilam. Tutaj nie bardzo bo ze skladnikami zawsze jest problem, tu nawet nie ma glupiej margaryny kasi, tylko sa masla do smarowania chleba :/ a takiej to nawet nie wiem ile dac. Duzo skladnikow tutaj nie ma a zapylac do sklepu polskiego mi sie nie chce

reklama
marzenko nie dawaj nawet takich filmikow bo ja bym tych ludzi wsadzila do obozu w oswieciumiu i napuscila na nich hitlera. To jest tak nieludzkie ze az szkoda slow. Ale trzeba przyznac ze maly twardy jest, uparcie mowil ze z matka chce zostac jak mu powiedziala zeby szedl do ojca. Pewnie ojciec nie lepszy to wybral ,,mniejsze,, zlo. Eh... az sie plakac chce. Niestety takie patologie to codziennosc, nie tylko w polsce ale na calym swiecie.

wyobrazcie sobie ze w tym przedszkolu gdzie pracuje moja mama jest leden chlopczyk chyba ma 2.5 albo 3 lata. Jego matka jest b.mloda dziewczyna, urodzila go jak miala chyba 15 lat. Przyszla raz po niego, po chwili jakas kobieta ktora odbierala swoje dziecko przybiegla do jednej z nauczycielek i mowi: jak mozecie takim gowniarom wydawac dzieci, ona tak go bije w szatni, jak mozecie z siostra puszczac takiego malucha. A nauczycielka odpowiedziala: to nie siostra, to matka. I ta ,,matka,, tak bila tego malego bo sie ubrac nie chcial, chyba byla umiowiona ze znajomymi a maly jej cenny czas zabieral to sie wyrzywala. A maluch tak mega nadpobudliwy ze w miejscu nie usiedzi. Teraz wiadomo dlaczego..
to przyklad tego jak patologia przekazuje sie z pokolenia na pokolenie. Tego sie nigdy nie wypleni ze spoleczenstwa. To bylo, jest i bedzie i co najgorze, z roku na rok jest coraz gorzej ..

ja uciekam spac bo juz kregoslup mnie boli, ide odpoczac. BUziole w brzuchole ^^

Ostatnia edycja:
No to straszne, jak niektórzy sie do swoich dzieci zwracaja i co im robią... to podobno ojciec nagrywał dyktafonem, który zostawiał, więc nie był on winny niczemu, bo skierował tę spawe do prokuratury.. ta kobieta jest psychicznie chora chyba, bo inaczej nie moza tego nazwać..
a dziecko jak to małe dziecko...kocha rodzica, najwet jak jest najgorszy na świecie.. szkoda takich dzieciaczków

Em_ka mi to moja córka pokazała boroczka az płakała jak tak mozna , ale szczerze to na takich ludzi trzeba zwracac uwage bo czasem dzieja sie takie zeczy u nas za sciana a poźniej sa tragedie , szkoda tylko tym maluchów bo sa takie bezbronne ahhh

Tez to wczoraj oglądałam. Coś strasznego, ona polała dziecko gorącym mlekiem a potem biciem wmówiła maluchowi,że zrobił to sobie sam.:wściekła/y:A to są bardzo bogaci ludzie. Ale prokurator stwierdził że to nie przemoc:szok: Jak zajęły się tym media to zmienił zdanie.
Ja już wstałam, idę na 10 do przychodni.

Takim ludziom powinno się dzieci odbierać:wściekła/y: Szok...normalnie szok...aż mi ciśnienie podskoczyło:wściekła/y:
Nie pokazujcie takich rzeczy, bo aż się płakać chce jak coś takiego się widzi bądź słyszy:wściekła/y:

Dzień doberek kochane :*:* i maluszki :*:* no ja juz pospałam :-D poszłam wcześnie spać przez ten brzuszek ale nie boli już chyba jednak za dużo się nachodziłam :( muszę uważać bardziej na siebie,dziś mi mąż nawet wstawać nie kazał :wściekła/y: a ja nie lubię tak leżeć no ale cóż poleże troszke dłużej poprostu bo i tak dziś wizyta więc muszę się naszykować ;-)
marzenka no widziałam to w wiadomościach,tej matce to bym chyba ręce poucinała za takie traktowanie własnego dziecka,Nosić 9 miesięcy w sobie i tak się wyżywać echhh no ale przychylam się do słow emci
dodi wszystkiego co najlepsze duzo zdrówka i mnóstwo radości z córeczek!!!Obyś miała poród lekki i nie namęczyła się kochana!Jeszcze raz wszystkiego o czym marzysz żeby się spełniło :*:*:*
fp2z38.gif

reklama
Do góry